Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale tak to hraj serious sama, klidne trojku - zadnej regen zdravi, secretu, a obcas pekelne schovanych mraky, dynamicka a poradne brutalni akce, skvely hlasky...

Nikdo tady snad neobhajuje beh vpred s obcasnou zatackou, aneb vetsinu modernich fps, to si uprimne uzit snad ani nelze, rekl bych, proc mi novej rott pride strasnej sem zminil uz dole, clovek si pripada, ze strili vatu do panaku ze slamy, vypada to hrozne a leveldesign je dementni - rozhodne prece existuje neco mezi umyslne otravnym pobihanim pres celou mapu a narazenim do zdi a mezi simulaci chuze vpred... ne =)?
  • prudislav
    jako já nikde nepsal že je novej ROTT něco úžasnýho a dokonalýho za mě slušná 7/10(podle gamesáckýho "jak Hodnotíme") až vydaj optimalizační patch, mě jenom udivuje jak recenzent některý individua tady obhajujou dněšní "awesomesauce" QTE/cutscéne/script tunelovitej leveldesign, vození za ručučku a ještě vynáší do nebes dnešní rádobypříběhy v FPS, který osobně na dnešních FPS nesnášim. :-D A leveldesign v novym rott mi připomnělo co jsem miloval na hraní FPS a co se z nich vytrácí a to objevování a secrety místo "příběhovýho 4h tunelu"
    To já starý RoTT ani moc nehrával (max tak wolfa,duka,doom)..
  • Odulin
    Text recenze se mi líbí. Hru jsem stáhnul a zatím kvapně zkusil a v lecčem s autorem souhlasím. Zatím jsem z nového Rott na rozpacích.
  • souhlasím s Nightbornem a bojím se toho Shadow Warriora, aby to také tak nezprasili.
  • tak do něj ty pistole nedávám vůbec, protože v současnosti je to tak že se spawneš s pistolí a proti těm co už mají rakeťák nemáš žádnou šanci. Tvůrci měli všem rovnou dát raketomat při spawnu a byl by klid. U Shootmanie Storm to funguje supr.

Toho nového hráče si nech, já hrál hry když ty jsi ještě ani nevěděl co to je, jop, i původní ROTT. I přesto musíme hru posuzovat v kontextu současnosti a za těch 19 dolarů jsou tu jiné, lepší věci.
  • smejki
    Ano, protože recenze jsou od toho, aby tě k něčemu nutily, případně ti říkaly, že jsi <>kretén
  • Mozna jsem to mel zduraznit, ale penize jsem vyhodil za tuhle vec prave proto, ze jsem stary RoTT kdysi prolezl tolikrat, ze bych na to ani nemel byt pysny... bohuzel, nostalgie a pocit navratu do mladych let se ponekud nedostavuji, tenhle pocin proste neni zabavny, nemuzu si pomoct. Mno, osobne muzu jenom doufat, ze se ten novej shadow warrior povede vic, protoze jestli zvladnou zhnojit dalsi moji srdcovku, uz asi do neceho prastim =).
  • Recenzent je hráč kterému táhne na 30? Podle této recenze a ústavičného stěžování si na hroznou a ošklivou oldschool hratelnost spíš bych tipoval na nějakého puberťáka odkojeného na tunelovkách a ukazatelých kdy přebít, kdy se otočit atd...

Příště dejte recenzi někomu kdo před oldschool hrami nebude utíkat a stěžovat si na to že jsou oldschool ale bude je umět hrát a něco o tom i napsat smysluplného.
  • prudislav
    tady jde o to že jak tenhle tak původní RoTT v MP byl zaměřenej právě na ten "madness s raketomety"
    ach jo ty dnešní "hráči"
  • Možná kdyby to bylo zdarma, dalo by se to přejít a všechny ty chyby a odfláknutá místa odpustit. Ale tato hra se prodává za nějakých 18 dolarů a za tu cenu kvalita tohoto projektu již bohužel neodpovídá.

Zahrajte si Wolfram. Ten je zdarma a je to úplně jiná liga.

Jak tu někdo psal, tato hra primárně cílí na multiplayer ALE, ten dosud není vybalancován, takže se všichni rychle ženou za raketomety, jelikož to jsou v podstatě jediné použitelné zbraně.

Počkejte až hra spadne na pět dolarů.

Pro ty co to mají stažené: přeji pěknou zábavu, zadarmo to za to stojí.
  • proste nevedel jak se skáče no...
  • Necht me kamen odrazeny od bane recenzentovy trefi taktez, ale ja bych byl u hodnoceni snad jeste prisnejsi. Kdyz necham trefne popsani stupidniho leveldesignu na recenzi, hra je jednoduse nudna. Zbrane jsou otravne, pusobi silene slabym dojmem - a jednoduse vas z nich nebavi strilet, coz povazuju u zanrove cisteho FPSka za ponekud zasadni problem. Pokud nekomu prijde kanonada krkani a prdeni pri sbirani "lekarnicek" vtipna, necht si uzije, me z toho bylo spis trapne, nez cokoliv jineho... a pritom primocary akcni masakr, ktery bude zatracene vtipny a pritom nepovede hrace za ruku ve stylu call of duty 168 udelat rozhodne jde - vzdyt se podivejme na serious sama.

jo a p.s.: na screenech to mozna tak nevypada, ale v pohybu to vypada vazne nechutne... nejsem z tech, kdo by bazirovali na grafice nejak moc, ale kdyz uz je hratelnost prohnila, tak to alespon mohlo hezky vypadat.
  • rap/hip-hop je srachka, pres to nejede vlak, to je jak ta dechovka *5*
  • No tak recenzenta hra nebavila a tady je hned 100 příspěvků, jak to hodnotí špatně. Recenze je subjektivní názor, jedna negativní neznamená, že je hra špatná, ale recenzent má právo na vlastní názor a nemusí hodnotit podle davu, od toho jsou recenzí desítky, aby si člověk udělal obrázek díky více pohledům na věc.
  • Diky, prectu si.
  • Robotron3
    Teď co vyšel Shadowrun, tak to mi přijde toho stylu podobný.
  • prudislav
    njn dneska musí mít všechno tunu skriptů, přestřelenej bloom, úžasnej rádoby příběh plnej "emocionální" cutscén, vést hráče za ručičku i tim tunelem aby e v něm dnešní hráč náhodou neztratil, rádoby RPG funkce(expy) , killstreaky a hlavně regeneraci zdraví jinak je to brak

chce se mi blejt velebnosti , ale naopak mě tu na diskuzi potěšilo že nejsem sám komu se ta "EVOLUCE FPS" (podle mě spíš degenerace) nelíbí
  • Ronox
    Hru jsem ani nehledal po přečtení http://www.kulturakriplu.net/2013/07/prve-dojmy-realms-of-arkania-blade-of.html
  • ten remake Das schwarze auge, coz je muj oblibeny nazev z excaliburu :D, sem hledal na netu a nenasel. Mas link prosim, fakt bych chtel videt aspon jak to vypada.
  • Ty vole, tos me dostal, crusadery sem nehral ani nepamatuju :D Co me spis zarazi, je fakt, ze takhle dobra hra jako byl crusader: no remorse nema, de facto, zadneho nastupce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit