Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Zeptej se Micka na remake Realms of Arkania. RoTT se povedlo po všech stránkách.
  • Zavdecit se puvodnim hracum jde, ale i jinak a lepe.
  • Jinak měl jsem dojem, že tahle hra má být spíš o MP-deatmatch
  • to že se něco stejně jmenuje neznamená, že má starou hratelnost a kvalitu. Ano Deus EX human revolution je vyjímkou...jednooký král mezi slepými. Bavil jsem se u něj a dohrál 2x, to je ale asi fakt vyjímka z dnešní nabídky. A Bioschok...není to rok vydání 2008? Je 2013...
  • Robotron3
    Tak přece to nemůže bejt ta samá hra. Já mám k Dishonored taky výhrady, ale je to ten typ her a nevěřim, že kdo tohle má rád, jako System Shocky, tak by se mu to nelíbilo? Takovýhle hry nikdy nebudou masovky (ani nebyly předtím). To jsou jedny z nejsložitějších a nejnáročnějších her na to je udělat. Těch nikdy nemůže vyjít třeba deset za rok. Přesto vznikají, ne že ne...
  • Ronox
    Asi poprvé, co souhlasím s tímhle shitstormem, který se tu objevil. Copak v redakci není recenzent, který by ocenil návrat původní hratelnosti? Bez skriptů jen prostě "čistá" zábava bez žádných hyperüberkhůl featur. Vývojáři se chtěli zavděčit hlavně původním hráčům a díky nízké ceně přivolat i pár odvážnějších nováčků. Tenhle remake se povedl, protože ctí originál.
  • Souhlasím se spoustou toho, co jsi tady v diskuzi řekl, ale jistě si musíš uvědomovat, že třeba Dishonored je jen hodně slabý odvar Thiefa. A že novej Thief vypadá jako odvar Dishonored.

Bioshock doufám myslíš první, protože Infinite je hroznej.
  • Robotron3
    kde jsou hry typu System Shock, Deus Ex,... ?? Slyšel jsi něco o Bioshock, nebo Dishonored? Byl tu Human Revolution a chystá se pokračování Thiefa. To jste lidi fakt tak líní, abyste si ty pořádný hry našli? Dyť to nejsou žádný undergroundový věci, to jsou hry, který jsou středem zájmu, každý kdo se o hry aspoň trochu zajímá o nich ví. Vy si ale pořád jen melete dokola ty COD a Assassins Creed, že se vám nelíbí, to je pak ale vaše chyba, že nemáte na to si najít jiný hry.
  • já měl první počítač jeden z prvních Celeronů. Ale už jako malej prcek jsem chodil za bratránkama očumovat zázraky 286-386. Myslim, že kvalita her raketově rostla tak do roku 2003, kde se pak vývoj zastavil, začal přešlapovat na místě a osobně si myslím, že poslední 4 roky jsou fakt katasrofa až na vyjímky. Mám rád hry, rád si nějakou zahraju, ale dneska je to jako hledat jehlu v kubce sena.

Proč se dělaj blboviny jako Assassin Creed, BF/CoD ... kde jsou hry typu System Shock, Deus Ex, UT/Quacke/HL, Commandos, Jagged Alliance, Thief.... Kvalita her je nejlíp reprezentována sérií Need For Speed. (jak já bych si dneska chtěl po síti zahrát Rollcage)
  • Velké a složité mapy? Nádhera.
    Recenzentovi bych určitě nedoporučil Crusader No Remorse/No Regret, to by se z velikostí map musel zhroutit *3*

Že hra nemá vážný děj? Vždyť o to ve střílečce na odreagování vůbec nejde. Sledoval někdo "děj" v původním ROTTu? V Doomovi 1/2, v Duke3D, v Redneck Rampage, v Shadow Warrior? Cílem je akorát přežít a dojít na konec levelu. Tak netřeba v každé hře vyžadovat nějaké velké moudro.

Starý ROTT jsem hrál jen jako demo (1. epizodu) a bavilo mě to moc. Nový si ROTT pořídím určitě taky, až bude (Vánoce?) nějaká akce. Těším se na něj moc a moc.
  • je to teda blbost totální. Kdyby aspoň pořádně zapracovali na detailnosti gore egektů.Tohle je fakt hodně suchý. V původnim Rise mě nejvíce bavilo masakrovat s dvěma pistolema, prostě ten bang bang efekt byl skvělej, ale tady je to jak když střílíte s kuličkovky.
  • maros.goc
    Neide o to že to dostalo 4, ale o vyjadrenia recenzenta ...
  • Robotron3
    Ty mě rozesmíváš. Hry jsem začal hrát v době 8-mi bitů, jestli víš co to je, když začal vycházet Excalibur a můžu ti říct, že s každou generací hardwaru lidi řikají přesně tohle samé. Vždycky to bylo lepší předtím, a teď to stojí za prd.
  • OH MY GOD! Tento retardovaný jedinec (v tom videu) by měl být eliminován, aby bylo zamezeno rozmnožení! *16*
  • Normálně už jsem se s tím smířil. Dneska hrají retardéři. Jak recenzenti, tak hráči. Nestěžujte si na to na bulvárním herním serveru pro masy.
  • terz
    Tak to dostalo 4/10 no a? I kdyby to dostalo 1/10 tak mě to nedonutí přestat tenhle parádní flashback hrát!
  • Robotron3
    Ono to může být taky neschopností zabývat se něčím novějším. Jako můj děda poslouchal dechovku, a o všem modernějším tvrdil, že už to ani neni hudba, a jak ty hrůzy a detonace může někdo poslouchat. Byl na to svoje zvyklej...
  • Ono je rozdíl mezi koridorem a solidní úrovní, která nutí hráče se třeba i vrátit o pár kroků zpět. Half-life je právě krásná vyjímka toho, že to jde udělat bez otevřeného světa. Bohužel, stojí relativně osamocena.
  • Robotron3
    Hráči počítačových her mi připadají jak takový malí Trautenberci. To kyselo je moc kyselý a bramboračka moc bramborová. Chtěl bych někoho vidět, jak v openworld hře by chtěl udělat geniální level design. Geniální level design se dá udělat právě v koridorové hře, tak geniální, jako to má Half-Life, jenže na to si zasě stěžují, že je to on rails.
  • Takové už dnes prakticky nenajdeš - rozdíly se smazávaj, vše má RPG prvky, případně volnost pohybu tam a zpět. Výše uvedené hry do žánru prostě spadají, ať už okrajově, nebo většinově. Nicméně, jejich design je mířen spíše na exteriéry a i když to také není zrovna sranda udělat, je to rozhodně jednodušší, než navrhnout pořádný a zábavný "bludiště".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší