Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -
  • A není to spíš tím, že majitelé konzolí jsou již výdělečně činní, a proto jim nevadí platit? Nebo že dokonce znají hodnotu práce, a proto jim přijde mravné platit? Odpovím za tebe - Je to tak. :-)
  • Což je jen blbost daná neznalostí diskutéra, nehodná zastávání...
  • Konzolové hry vždy vznikaly a dodnes vznikají na příslušných devkitech. Samozřejmě, že syrová data se tam sypala i z PC/Mac/SGI atp., jenže ty v ten moment defakto sloužily jako kancelářské nástroje.
  • trocha blbost vzhladom na to, ze by si vacsina k tomu musela zaplatit najprv upgrade, resp. nove PC, kedze ked sa na PC nehraju, nepotrebuje nijak nadupany HW (samozrejme pokial sa nevenuju aj inej cinnosti ako grafika, ci praca s videami a pod...)
  • calwin
    je pravda ale že napríklad pri takom oblivione na konzole som chvílu preklínal gamepad... ale dopad na "vžitie" sa do deja to naozaj nemalo... akurát hrateľnosť tým trpela... no napríklad pri FPSkách nemám problém ... ten nastáva skôr v spomenutom oblivione ak sa človek chce vybrať cestou mága a tak...
  • Tak to mi je te lito. Protoze gamepad je ve skutecnosti lepsi ovladac. Mimo jine do hrani zapojuje dalsi lidsky smysl, hmat, kteremu zpetnou vazbu poskytuji vybrace. A kdyz v dark souls nastqvim stit, zachytim ranu, az se vsechno zatrese, je to éarqdni zqzitek a vtqhne te to do hry daleko lepe, nez "mrtva" klavesnice s mysi. Ano, s gamepadem se hur miri, ale u rady her to vubec nevadi a naopak je vyhodnejsi mát dva analogy na ovladani, nehlede na to, ze i nektera tlacitkq jsou analogova (nerozlisuje se stisknuto/nestisknuto, ale i jak moc je stisknuto) a hry toho vyuzivaji. Navic gamepad je ergonomicky prizpusoben na hrani her, ty s nejvetsi pravdepodobnosti pouzivas ovladace ergonomicky prizpusobene kancelarske praci. A treba ovladat batmana na klavesnici je utrpeni vuci gamepadu, je to stejne blby jako hrat na gamepadu rychlou fps.
  • Trol.diskuzni
    To nevím, já jsem rodem trol, druhem diskuzní *5*
  • Veřejné tajemství bylo prozrazeno. Tak snad ho Microsoft za to nezažaluje.
  • RavenHolm
    Ano jde a můžeš mi ty na oplátku vysvětlit, proč někteří lidé se ze sebe za každou cenu snaží v diskuzích udělat blbečka?
  • Trol.diskuzni
    Já jsem PCčkář, mám i gamepad... Ale teda s myší a klávesnicí se cítím daleko víc "ve hře". Jinak proti klasickému role-play vůbec nic nemám. *4*
  • Hairy_Ass
    Sice jsem PCčkář, ale hejbání myší a mačkáním kláves je jako lepší? A si představ, že se do RP dá bezvadně vžít i jen s tužkou a papírem v ruce a s házením kostek! *4*
  • calwin
    no si to predstav :)))... (že ano)
  • Trol.diskuzni
    To jako jde, abych se kvedláním dvou páček na všechny světové strany vžil do jakékoliv Role-play hry? *7*
  • Bezočivý je drzý :)
  • slepost???
  • Vzhledem k tomu jak se nám tu rozmáhají slovenští soukmenovci, mohl by jsi mi prosím přeložit slovo "bezočivosť"? Slovensky celkem rozumim, ale tohle vidim poprvý a nechce se mi googlit. Aty se naučíš při hledání českého výrazu aspoň trochu česky. :) Nic ve zlym.
  • a zas ja jen doplnim ze personal home computery existovali pred IBM-PC a i tenkrat byli lepsi nez konzole:P
    diky osmibitum sem prestal hazet kacky do automatu
  • Spades
    nechcu rypat, ale prolomit ochranu na x360 je tak 100x lehci jak na PC :D
    na PC mas na to celou skupinu a kazda hra se musi crackovat zvlast. na X360 c3va vyda flash a pak si hru rippne kazdej doma prakticky na kolene
    Ani multiplayer nemaji konzole blokovanej, takze muzes farat s palkou jak chces :D
  • Nechtel bych hrat rpg jako dark souls nebo monster hunter na klavesnici. A ted jsem si koupil ve sleve na pc batmana aa a to ovladani je na klavesnici taky priserne ve srovnani s gamepadem. Klaveska s mysi je dobra na fps, ale ne univerzalne a rada jinych her se na gamepadu hraje lepe, treba akcni rpg, bojovky, sporty, strilecky typu dead nation a podobne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit