Přejít na výpis diskuzí
Risen 2 na všech platformách stejné? "Blázníte?", ptají se autoři
26.10.2011 | levis
89 příspěvků
-
To same si myslim taky, ale trochu sem se bal to rict :)
-
nic takoveho se nedeje, cele sis to vymyslel
-
Důvod je jednoduchý. Když bude PC verze o mnoho lepší, hráči budou upřednostňovat ji a konzolové verze si nebude nikdo kupovat. Což je docela problém, protože jak známo, většina PC hráčů si hry nekupuje, ale krade, takže se na tom vydělá výrazně méně, než z konzolových verzí. Teď nechci nikoho urážet, jen píšu ten pravý důvod.
-
to že sa to tak robí, je bezočivosť firiem a nie (chyba) konzol... ale som vážne zvedavý keď prídu nové next gen konzoly aké si nájdu výhovorky vývojári ak to bude vyzerať takto alebo takto... aj tak presadzujem filozofiu že hra sa musí v prvom rade dobre hrať a mať nápad... to však pri tomto "závode" v dnešnej dobe je odtlačené až na druhú koľaj... objaví sa jedna hra a ak má úspech zrazu má už minimálne 4 pokračovania...
-
to neříkám. říkám jen, že implikace "na PC se to vyvíjí ergo musí být silnější" je levá. Nemusí. To že silnější jsou, je druhá věc, zcela nezávislá na tom, pro co se SW na nich vyvíjí.
-
Já mam třeba čtyřjádlo, ale grafiku naprosto NA PRD, takže třeba se Zaklínačem 2 si moc neužiju....
-
Souhlasím, že nemažou med kolem huby a neslibují nereálné.
Na druhou stranu mě mrzí, že současná generace konzolí je tak "na štíru", protože jakmile by byla k dispozici nová generace konzolí, budou i hry pro nás, pcčkaře, vypadat mnohem, mnohem pěkněji a vývoj se posune zase o něco málo kupředu. Takže i když se tady hádáme o tom, jestli je větší chudák člověk hrající na PC než jiný hrající na konzoli, je to špatné pro nás všechny naprosto stejně. -
zajímavé a to jim jako ty programy pak běží na xboxu nebo v mobilech
-
Vem si 8jadrovy bulldozer a rozdrtim tě s 2jadrovym core i3 *5*
-
to jako že na vytesání 100metrové sochy potřebuješ druhou 200metrovou?
na PC potřebuješ udělat jen pár věcí - zkompilovat kód, vytvořit modely a textury. -
Procesor ma PS3 dobrej, ale stejne tak uz zastaralou grafickou kratu a malo pameti. A abych tak rekl pouckou PC: "Pocitac je tak rychly, jako jeho nejpomalejsi cast..."
Jo a to sem pe-es-trojkar, jen se snazim byt objektivni ;) -
Já tomu teda úplně nerozumim, tak mě hned nekamenujte. Ale ps3 má asi celkově jinou stavbu HW a že by pc bylo 3-5 let pozadu mi teda přijde jako blbost. A hlavně na jaké frekvenci těch osm jader běží? Jest-li nemají dohromady, jako běžný dvojjádro :)
-
Procesor není všechno...
-
Lidi zlati, tak jednoduche to pre PC uplne neni. Keby mal kazdy i5-i7 a minimalne tu 560Ti, 8GB RAM tak by to bolo docela v pohode, zobrat vsetko hires, highpoly a bac neni problem. Lenze optimalizovat pre PC, ktore kazde je takmer unikatne, je obcas trosku sranda. Niekomu to pojde super, niekomu blbo, niekomu vobec, to zas vyvstane problem, vytvarat aspon 3 urovne PC optimalizacie a nakoniec prideme k tomu, ze to PC hraci ani nakoniec nezaplatia. Tiez ma to stve strasne, ako vyvojar robim kopec kompromisov pre rozne platformy, ale na xBoxe hraju akurat moje deti, ja som cisty oldschool PC hrac, ale nejak sa s tym musim zmierit, ze to na konzoly vyvijat treba z obchodneho hladiska.
-
Me příjde dost zvláštní tvrzení že konzole jsou pomalejší.. jen při použití selského rozumu, kdy procesor CELL v PS3 má 8 jader a dle popisu má výkon jak malá pracovní stanice Cray, mi prostě příjde zcestné tvrdit jak jsou pomalá, už toto je jasná známka toho, že PC PS3 dostihne tak za 3-5 let.. Tak si osobně myslím, že vývojáři jsou liní a nehodlají použít slovo optimalizace. !!
-
Je to divny. Nerikam ze konspirace, ale divny to je. Ty duvody bych chtel znat...
-
Konečně někdo dokáže říct otevřeně, jak to opravdu je. Dnešní konzole to mají prostě za sebou (až na pár vyjímečných titulů, které z toho dokážou vydat maximum, např. Uncharted 3) jinak se grafika už nedá srovnávat. Nejvyšší čas vypustit nové.
-
...no neviem, to mi uz trocha zavana nejakou konspiracnou teoriou, ze by ich k tomu nakoniec nutili Microsoft a Sony, aby nebolo vidiet rozdiely...to sa mi nejak nechce verit...inac by nemali dovod robit nieco take...
-
i hracie automaty boli skorej ako konzole
-
Robotron: 1. hra co sa chvalila tym, ze nebudu ziadne nahravacie obrazovky bola Dungeon siege 1, co uz je mozno 10 rokov dozadu, tak sa nepresviecaj ze je nemozne na pc. s tym suhlasim, ze ide o efektivne vyuzitie pamati, ved preto existuju minimalne konfiguracie pc :)...stale s vyssou kapacitou ku akej pristupuju konzoly dnesnej generacie