Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dá se použít i klasický line-IN nástrojový kabel, nicméně tím hra ztrácí na originalitě výrobce, protože je nutno požít crack. Jak je to s USB kabely jiných výrobců nevím (samotného by mě to zajímalo), ale vsadil bych se že Ubisoft má v kabelu nějaký chip se specifickým 0111010010111010 kódem :-)
  • Ano, hra je stavěná i pro úplné začátečníky. Dají se zlehčit hmaty i zpomalit rytmus (hodně zpomalit).
  • Podívej se na stránky Ubisoftu, mají tam kompletní nastavení jak hry, tak PC aby vše šlapalo.
  • Musíš nastavit na reproduktorech 2 kanály 16bitů, 48000Hz Kvalita DVD a na USB vstupu 1 kanál 16bitů, 48000Hz kvalita DVD. Když to nepomůže, tak třeba jako já, jsem musel ztlumit USB vstup až na volume 5 a nastavit zesílení mikrofonu na +10
  • Dobrý den, po výběru, jestli jste levák nebo pravák a výběru druhu kytary, po Vás hra chce nakalibrování kytary a je třeba rychle zahrát dolů a nahoru přes všechny struny, jinak se podívejtě jestli se Vám nainstaloval ovladač kabelu,kterým propojujete kytaru s PC - ovládací panely - zobrazit zařízení a tiskárny, kde by ten USB kabel měl být viditelný.
  • Ahoj a dobrý den, zakoupil jsem si rocksmith 2014, vše funguje tak jak má.
    Akorát při spuštění nějaké lekce, nemá kytara zkreslený zvuk, jak by měla mít, jen jsou slyšet struny jako takové, ale při vrácení se do hlavního menu a drnknutí do strun, je zvuk takový jak má být, kabel funguje dobře, musí se něco někde nastavit v menu? Díky za nějakou odpověď.
  • je tu někdo kdo mě pomůže rozeběhnout Rocksmith 2014? hrál jsem ho 4 měsíce i s dlc a najednou mě to nejede nevím co stím? N a steamu mám přezdívku Mechroman_cz odznak řád bílého lva děkuji: pokud je zde odborník přes PC kontaktujte mě
  • na PC mám problémy,takže hru už nemohu hrát,nikdo mě neporadil a nevím co stím.Tuner ladění kytary nefunkuje! Při stažení Dlc s prvnáho dílu a zakoupení discu na převod písní.Hra šla jeden den dobře.Najednou se mě to začlo hádat.Hra funguje jen přes steam,takže i když smažu a znova nainstaluji ,pořád stejné chyby.Při připojení menu běhá jako když roluješ kolečkem myši nahoru a dolu,prostě nespustíš písničky.
  • Dobrý den
    Neví někdo co mám dělat se hrou Rocksmith 2014?Při připojení mě běhá menu jako kdzyž rolujete kolečkem myši:Když hru odinstaluji ,nic nepomáhá.
    mainstaloval jsem znova win 7.pořád stejné!Hra šla v pohodě a najednou mě tam skáče do hlavního menu,původně enter a pak české start.Hra se asi háda.Poraďte
  • Koupil jsem tuhle hru pro synovce bohužel se nám nepodařilo rozjet. Vše proběhlo jak má jenom není slyšet kytara. Nemáte s tím nějakou zkušenost? Díky za rady
  • Zdravím na vanoce jsem dostal rocksmith 2014 vsechno bezi v pohode akorad kdyz pustim jakekoli instruktazni video kde hraje na kytaru tak zvuk prestane stihat a zni to strasne prebustrovane az je to mnohdy dost neprijemne tak prosim o radu jestli nekdo nevi jak to opravit diky
  • Ahoj :) mám doma Rocksmith 2014 a elektroakustickou kytaru. Ale tu kytaru jako by to "neslyšelo"..všechno je nainstalovaný dobře, jenom to prostě vůbec nevnímá. Nevíte, co s tím? Dá se to použít na elektroakustickou kytaru, když má konektor?? Děkuji
  • elektrická kytara, basa, ale u basy to podporuje jenom 4 strunné a u kytar 6 ti strunné
  • pro jakej druh kytary to je?
  • Klobasor
    Zdarec, v zivote jsem nedrzel kajtru v ruce ale tohle me laka. Ma uplny zacatecnik sanci se neco s tim naucit a uzit si tu hru? Diky
  • Super, již hraju a mohu doporučit.

    Už se někomu podařilo dostat tam songy z 1. dílu? mám Ps3 verzi a ze začátku nefungoval ani store.
  • risa2000
    Kdyby ses mohl mrknout na ten jazyk, tak by mi to pomohlo. Ptal jsem se na francouzském Amazonu, ale moc chytří tam nebyli - jediné, co mi byli schopní říct, že se to dá _přepnout_ do francouzštiny (což mne až tak nezajímalo). Já si pamatuji z jiných her (např. Gears of War, Forza 4), že se jazyk měnil dynamicky podle toho, jaký byl nastavený na xboxu. Tedy nebyla na to vyloženě volba v menu, ale přenastavovalo se to automaticky.

    A co se týká ceny, nejsem momentálně v ČR, takže mi místní ceny moc nepomohou, ale na FR Amazonu to mají v bundlu za 170 EUR (Xbox verzi), když od toho odečtu samotnou hru s kabelem (80 EUR) tak mi zbude 90 EUR na kytaru. Nevím, jestli za to pořídím podobnou jako je Les Paul Junior, ale každopádně mi to přijde jako dobrá cena.
  • jnsCZ
    On ten bundle ale není kdovíjak výhodný. Když se spočítá cena kytary - tzn. cena celého bundlu mínus cena hry s kabelem, tak z toho vyjde částa cca 3000 Kč. A Les Paul Special II u nás v Čechách stojí 3180.
  • risa2000
    Kdybych kupoval jen hru, tak to koupím z UK a nějak to neřeším, ale uvažuji o bundlu s kytarou a u toho je pro mne podstatně výhodnější to koupit buď na německém nebo francouzském amazonu a bohužel na těch fotkách co tam mají to moc poznat nejde, protože mají všechny fotky z anglické verze.
  • jnsCZ
    Na jazyky se schválně podívám doma - mám standardní X360 retail vydání, které je od začátku defaultně v angličtině. Nejsem si jistý, jestli se tam někde dá jazyk změnit. Všechny tutoriály jsou tam kompletně namluvené a není toho málo.

    Každopádně co jsem se koukal na německý Amazon, tak tam je výslovně uvedeno, že jazyk je němčina. Takže bych asi předpokládal, že to změnit nepůjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit