Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jsem objednal tuhle a ta jako junior verze nevypada...mela by to byt verze special les paul II, jedu na postu a pak dam vedet, co mi poslali...nejsem profik, tak mi to bude stacit. A jestli je to tahle uvadena kytarka, tak na zahranicnich forech pisou ze super pomer cena a vykon :-)tak uvidime
    http://www.music-city.cz/rocksmith-2014-pc-epiphone-les-paul-32032.html
  • Dík. O těchto videích vím. Mě šlo spíš o to, že by takový program učil podobným stylem jako Rocksmith. Navís s bodováním, žebříčkama, a stupňováním obtížnosti. :) Začal bych skákal pes, a skončil u Rachmaninova. *4*
  • Robotron3
    Naučit se hrát na kytaru a rozumět teorii hudby jsou podle mě dvě věci. To druhý bych do hry nedával, na to už jsou školy, kurzy, atd.
  • hehe, tak me napada, ze u tohodle by se hodila takova 70% sleva na steamu ;]
  • Mahcake
    Mně*
  • Moc pěkná recenze, vypadá to báječně. Co mi zde ale trochu chybí, je informace, kam až sahá teorie, jestli to nekončí jen u pentatoniky a sedmičkových akordů, ale zda jsou tu i vysvětlena třeba arpeggia, modální přistup apod. Sice se to dá všechon najít na netu, ale když už kytarový trenažer, tak by to mělo být se vším všudy.

Já byl k podobným "hrám" vždycky skeptický, ale po přečtení několika recenzí a doporučení i od skutečných lektorů přiznávám, že to určitě stojí za vyzkoušení, zvláště session mode.
  • A proč si k tomu nekoupíš tu co se Ti líbí víc? Nemusíš kupovat bundle...
  • hm...koukam, ze tam je treba i Satriani...zahrat neco takoveho, to je jak porazit korejce v SC2 ?
  • Zkusím si s tím o víkendu pohrát. Na hraní Rocksmith na TV s pořádným zvukem jsem se těšil nejvíce, takže se určitě jen tak nevzdám :)
  • jnsCZ
    Co se týče latence - u mě stačí na receiveru nastavit režim Pure Direct, který na zesíku vypne veškerý procesing zvuku a je to pak na 99 % použitelné. Při použití analogu je vše zcela bez problémů.
  • jnsCZ
    Bohužel hardware jsem nemohl hodnotit, protože mám kytaru vlastní - DiMavery LP-520
  • Může být, ona čtvrtá noční směna v řadě není žádný med, kor když se něco řeší. Uniká mi pointa, sorry, nevím, cos tím chtěl říci nebo naznačit.

Na webu UbiSoftu se ve specifikacích píše pouze "Epiphone guitar". V rámci pátrání po cenách a dostupnosti v českých eshopech jsem pár těchto prošel a samozřejmě kýženou informaci nenašel.
  • Díky moc, zrovna to sem jdu napsat, jeden konkrétní eshop u nás už mi to taky objasnil :) Jen škoda, že to je nejspíš ta v černé barvě, jako je na obalu, mě by se líbila ta "mahagonová" s černými okraji, ale barva přeci nehraje! ;)

Jinak prý to, že se u nás na trhu objevily dvě různé verze předchozí RS co se kytar týče (taky Epiphone LP Junior, orignál a pak nějaká docela prý "šitózní" kytara), tak to měl na svědomí nějakej vychytralej prodejce, co měl k prodeji jen hry a kabely a takhle dělal "balíčky". Česká vynalézavost nezná mezí, fakt.
  • Když jsem zkoušel první díl přes televizi a domácí kino, rozdíl tam byl obrovský a bylo to nehratelné. Sluchátka rovnou z PC naprosto v pořádku.

2014 jsem přes televizi ještě neproháněl, chystám se na to až o víkendu. Sluchátka jsou ale opět ok.
  • Když jsem to zjišťoval já, tuto informaci jsem našel do 5 minut. Ona jestli nebude chyba spíše mezi klávesnicí a židlí...
  • A na co myslíš, že se v té hře hraje? Na smeták?
  • Epiphone The Les Paul Junior
  • Třeba proto, že bych španělkou zbořil náš papírový panelák, ale tady si vemu sluchátka a drnkání elektriky nebude vpodstatě nikoho rušit ani když vemu kytaru do ruky o půlnoci? Třeba i proto, že tohle je mj. komplet studio s efektama v hodnotě desítek tisíc? Nebo proto, že po zvládnutí techniky hraní se dá jamovat (samozřejmě na jamování s živými hráči to asi mít nebude)?

Těžko říct ;)

Vžyť je to hra, tak to neber tak vážně :) Díky týhle hře se určitě najde dost lidí, koho kytara chytí a začně to brát seriozně. Nevidim jediněj důvod, proč nevyužít širokej potenciál bedny, co mi stojí doma a pokud občas nehraju nějakou hru nebo nerendruju, tak se fláká ;)

Nezlob se, není to nic osobního, ale maličko mi připomínáš "pány fotografy" co fotí na film a "plivou" na všechny, kdo fotí na digitál a upravují fotky v kompu (zatímco oni ty fotky asi v temný komoře neupravují, lol).
  • hmm proč se rovnou neučit na normalni kytaru
  • Co nechápu, že je vpodstatě nemožno se dozvědět, s jako kytarou se hra v balíku "hra + RealTone kabel + kytara" prodává? I na stránkách UbiSoftu je pouze hodně vágní info "Epiphone guitar bundle". Při pohledu na web Epiphone jeden zjistí, že vyrábějí desítky modelů el. kytar. Možná to bude nějaká Les Paul, ale kruci která? Chápu, že za 4-5 tisíc za hru+kabel+kytaru nemůžu chtít, aby tam byla kytara za 15 tisíc :), ale info by se hodilo. A nemá ho ani český dodavatel a jsou hrozně překvapený, že jsou zavaleni stovkama dotazů denně na "konfiguraci" RS 2014. Bodejť, málokomu je jedno, za co svoje peníze utratí :)

Tak kdyby někdo měl tohle info ze spolehlivýho zdroje, prosím sem s ním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit