Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
:D
-
Delay simulator *7*
-
tak trochu *1*
-
Pohrabáčem? *2* nebo vidlemi... *15*
-
Tak jsem to taky myslel.
-
Ja nevim, Jacku, za co Ti davaj tolik minusu. Nekdy sice placnes blabol i podle me, ale to delame vsichni. Asi uz to bude takova automatika. Jo, to je Jack, tomu musim dat minus.
Pritom dle prispevku vyse jsi celkem rozumny chlapec.
Zrejme to bude malou rozsirenosti konzoli v nasi male zemicce a tim padem automatickou nenavisti ke vsem, kteri nejakou konzoli vlastni a nedej boze jeste pochvali nejakou hru, ktera zatim nebyla vydana pro PC. -
To by bylo docela trapné kdyby to nevyšlo na mateřské platformě.
-
Samozrejme kdybych o GTA nemel zajem a neznal jeho kvality tak sem ani nepisu. Btw nikomu nic necpu ani nehejtuju. Jiste jsis povsimnul ze se nachazime v diskuznim foru kde se jaksi budou vyskytovat nazory ostatnim. Jiste jsi jeden ztech, ktery pise sama pozitiva vsude kam vleze a nevaha opacny nazor ihned oznacit za hate, pripadne ze ti ho nekdo nuti *3* Ja jen nejsem ovecka, co vsem vyvojarum zere vse co reknou, protoze presne kvuli haldam takovym je to ve fazi kde jsme --► jak rikas prodavaji se sra*ky po milionech. Hadej proc.
-
Ty bys potreboval pohladit po ksichte :D
-
Sakra, měla to být reakce na Worhammer (inkognito):
Ještě bych dodal, že vydat HW nároky jim nařizuje EULA před 14-ti dny před údajným vydáním. -
Tak tak IV melo hroznou optimalizaci. Nadruhou stranu, pokud slo o technicke provedrni...to bylo super. Tim nemyslim zabugovanost, ale pohyb, vyuziti fyziky atd. Bohuzel...ty bygy a ze jich pc verze mela.
-
Co? End User License Agreement - tedy licenční ujednání s koncovým zákazníkem? Ta smlouva, kterou v 99,9 % případů potvrzuješ při instalaci?
Bacha na používání cizích termitů, když jim pořádně nerozumíš. Sice se u toho můžeš tvářit jako suterén, ale ono se ti to vrátí jako buserant a je z toho akorát foyer. *3* -
Tady prskáte jak nadržené kundy, hlavně že to bude *1*
-
No, jak jsem rekl, nemam to jak dokazat a nemam ani co dokazovat. Protoze takovy byl jen muj pocit, FRAPS si na PS3 nezapnu. Zbezne jsem mrkl na nejaka YT videa, dle kterych to neklesa pod 20. Ale urcite to nebyly nejnarocnejsi sceny ze hry. To ale neni podstatne, pro me uz to zkratka bylo neunosne. Proto jsem si hru uzil az na PS4 a nemuzu si stezovat.
-
Social Club se Steamem bohate staci. Pokud se alespon trochu povede optimalizace, rad si pockam. Stejne to cracknou prvni nebo druhej den. Kdo nebude chtit origo, tak si to stejne nekoupi. Pokud se vratim k IV, tak aktivace pres GfW mi zabralo cca 3 minutky. Horsi bylo propojini uctu se Social Clubem, kterej se rozhodl protestovat...ale tak to byly cca 2 minutky navic. V bu dle meho fungovat podobne jako LA Noire
-
Tenhle názor je +1 protože R** aspon nedělá co ostatní že vydává nehotové hry ale - you know haters gonna hate. Haters hating, , jealous jealing.
-
Porad je to jen business, s tim nic nenadelas. Zvolili takovou strategii, aby na tom vydelali co nejvic penez. To jim nemuzes mit za zle.
Vysledkem je alespon kvalitni produkt. Jen se podivej, kolik sra*ek vychazi a chteji za ne stejne penize. -
To je ale jen tvůj osobní názor. Jsem rád že si ho necháváš pro sebe. Necpeš ho ostatním. *3*
-
Ja je moc neobdivuju.. neni umeni vydat hru s velkyma kompromisama nejprve na te nejhorsi platforme, vyzdimat... pockat, nasledne na silenjsich "next genech" a opet pockat a vymlatit co se da... tomu se rika umeni. Proste hrace postavit do situace kdy nema navyber. Repsektive dat mu navyber jen timhle pristupem v podobe cekani treba toho roku a vice .... Nerikam ze si za to PC platforma nemuze sama. Ale doufam ze kdyz uz takhle rejzujou tak aspon konecne jednou vyhodi funkcni GTA na PC. Urcite je tady ale nebudu velebit do nebes stim ze urcite diky milionu posunu pujde o vybrouseny diamant se zkusenostma s predchozima verzema na PC. Je to proste jen dirty byznys nic vic.
-
Já ho nehrál na PS3 - na X360 a to je známé že tam to možná bylo i plynulejší jasný v poho. Já se nerad hádám ani nechci jen to moc dobře nechápu, na konzoli jsem zažil propady pod 25 tedy 20 možná i 18 ale 15 je fakt málo. To věřím že to není moc únosné.
Jen nemám rád nepodložené informace fakty, to pak vypadá dost pochybně. O nic jiného nejde, dost mne to zajímá prosdtě nečemu nevěřím dokud to nemám něčím podložené. Nejde o celkové dohady.
Já ti věřím, třeba to bylo jen neúnosné no. Chápu jsem rád že sis to na PS4 užil a užiješ si to i na PC. *4* Zároven mám dojem že bych se měl omluvit za trochu přehnanou reakci ale znáš to - oddělit zrno od plev tady na games je občas Impossible. Jinak jsem docela klidas a nic moc mne nerozhází. *5*