Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Měsíc sem měsíc tam. Můžeme být rádi, že se to rozhodli na pc vydat. To by pak bylo nářků, kdyby to bylo pouze pro konzole.
-
Are you fakin serious ???????? Uz si ani nepamatuju vydani na kraksny kdy jsem to po par desitkach minut na x360 vypinal protoze mi trhalo zily sledovat ten hnus ve 30 fps, stim ze si pockam... No kdyz si clovek domysli ze nikdy nevidel optimalizovany GTA na PC .... tak se kluci ukazte co umite kdyz uz to takhle zdrzujete. *16* *16* *16*
-
Jo zrovna z tebe si dělají prdel....Nj ještě děti no...
-
Jsou to jen logicky se chovající obchodníci...
-
Každopádne bodaj by ich poiebalo 100 furikov plešatých opíc.
- Takhle to ma cenzor rád. -
No, je pravda že že pro R***( takhle to máte rád pane cenzore?) se stala hlavní výdělečnou platformou konzole, nicméně to nic nemění na tom že to vše ostatní co tu padlo je jen Conspiracy theory. *3*
Na druhou stranu vás docela chápu, že na to čekáte mnozí jak na smilování boží... taky jsem byl docela nerad když 2007-8? vyšlo GTAIV a já jen doté doby viděl videa, pak pořídil jetý X360 a vesele hrál. ( no to sem moc nepaatří *1* ) inu i know your feeling, trust me or not.
Koneckonců je to a vždy byla PC hra a oni si to přetvořily k obrazu svému, a na konzole (nenažranci) tedy to mnohým přeju, je to to samé jako když něco co je jinak jen na pc výjde na konzoli. Jak se žiká přej a bude ti přáno. Zároven ale a to je pravda radši delší odklad - nebo snad chceme podporovat rozbité/nedokončené a zprzněné hry ala WD/Unity ( nu dobrá to už jakžtakž opravily). Pokud chceme aby scéna byla vždy ok a férová a netlelily zde zvyky že lidi si to koupí a nakonec od čeho je ta komunita ne? šak ona si to dodělá tak radši více odkladů.
Jasně - Marketing kde dneska není že, klasické přetahování s tím že ten kdo vládne penězům má bohužel silnější argumenty a hlavně slovo. Já si myslím že žádná quantová teorie v tom není jen nechtějí klesnout i u těchle opomíjených hráčú, že chtějí mít za dobře s oběma "kmeny", možná chtěj aby to bylo 50:50 ale nevím těžko mluvit za Rockstary.
PS: Klasické nudné - kolik si myslíte že tady bude od večera příspěvků až do rána. Můj skromný tip - nečekal bych o nic méně než 250, i když kdoví třeba jich nakonec bude 500. GL. -
Jsou to zkušení dojiči. Průtahy, nejasné kecy, vydání verze na staré konzole, pak najednou na nové a pak najednou na PC.
-
Vývojáři jsou z Velké Británie...
-
Tak to vyzera ze na dochodku sa nudit nebudeme.
-
Kazde kdo nema v hlave uplny duta, tak vi ze tohle je marketingove odklad. Hra je davno hotova, Rockstar musi hru znat nazpamet.
Proste chcou jeste prodeje na novech konzolich, to je cela zahada. -
To chce klid, zdraví má člověk přeci jen jedno a za to by mne osobně nestála žádná hra. *4*
-
Jako když jsem si chtěl zahrát MP a napsali mi něco ve smyslu, Sorry your computer not so strong nebo co. TO už bylo na pěst promarněná koupě. *7*
-
Jako fakt, další odklad? Tak ať je poje** hru jsem si chtěl jako jednu z mála koupit už před půl rokem, ale s jejich dvouletými posuvy ať je poje** , hru STÁHNU užiju si single mod a nechť rockstar studio poje**. Sry ale tohle je moc!!!!!!!!!!!!!
-
Tak na druhou stranu lidem co si hru koupili na staré konzole dali i verzi pro nové ne? Což je imho celkově pozitivní. A potom nevidím problém.
A odklady jsou prostě součástí vývoje her... Pokud se jim někde objevil na poslední chvíli nějakej bug, tak hru odloží. Ať už je to z jakéhokoliv důvodu... Pro mě ten odklad znamená jednu věc. Posunutí oznámení "Release GTA 5" o tošku pozděj. Je to hra, kterou si chci zahrát a i kdyby ji odsunuli o půl roku, tak to je jedno... Prostě koupím až bude. Nebudu sedět a kousat si nehty... Prostě mezi tím budu dělat něco jinýho. -
SSD je výborný na Windows ale jinak je to zatím moc drahé pro normální využití.
-
No naposledy vyšla na PC skvelý PC port - Max Payne 3 tak sa mýliš ako stará babka a na tejto PC verzií robí ten istý tým tak je to vidno. Požiadavky ešte z doby kamenej procesor z roku 2006 a grafická karta takmer tak isto. Dôležité je nepodporiť tieto hnusné praktiky firmy...
-
Mantor vystihl směr mé myšlenky.
-
Tak přelom leden/únor je relativně pokrytý (alespoň pro mě) díky Gat out of Hell a Dying Light, takže nudit se nebudu. Ale jinak jsem ztratil zájem si to koupit a těm doporučeným požadavkům neveřím.
-
Je divný, že ladí dlouho starou hru.
Nakopali tam lepší grafiku a hotovo. Kdyby to bylo nové GTA na nové konzole a PC (pouze), tak neřeknu. To by snad mělo i lepší model poškození atd a měli by práci to nějak optimalizovat jako u Zaklínače 3.
Jinak je vlastně jedno kdy to bude venku. Již víme co to bude a jak to bude, když to je konzolích. Stačí počkat. -
Si neschopný nainstalovat GTA IV, tak jednoduše prohlásíš zlatý GTA SA!
Bohužel, takto to řeší většina lidí. Optimalizace byla špatná, to se nehádám.