Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Ne asi. Asi momentálně nejlepší sandbox na vyblbnutí s kur***** velkým otevřeným světem a zas taková bomba to není.
Souhlasím s tebou.
Souhlasím.
Souhla...
Sou..faFJASETG HEQ FH!!!! *16* -
Vsak taky skubal... nema cenu se dohadovat. Je pravda, ze jsem primarne PC hrac a jsem zvykly na 60+ fps. Nicmene s GTA V na PS4 nemam problem a i pres tech jakz takz (ne uplne vzdy) stabilnich 30fps jsem byl s hrou naprosto spokojen. Na PS3 ale ne, tam jsou ty propady opravdu viditelne a pro me uz to bylo neunosne. Ale jak rikam, je to jen subjektivni nazor, nikomu ho necpu.
-
Je to uplna blbost pre nervozne deti, hispancov a afrokomunitu v Amerike. Dva-tri roky modingu vsak z toho spravia velmi dobry vychadzkovy simulator *1*
-
No, jako propady hodně u nějakých her jsou ale 15fps tomu se věřit fakt nechce. 15FPS bys poznal i bez vybavení... to už ti fakt škube zrak no.
-
No, uznavam, protoze v podstate to kecy jsou. Jak rikam, nemeril jsem to, nemam na to vybaveni. Nicmene hral jsem na PS3 treba takovy Skate2, jakozto pro me naprostou srdcovku, kde to k 15fps skutecne padalo (overeno, na YT je k nalezeni spousta videi) a "plynulost" mi prisla naprosto stejna. Proste uz to bylo pod hranici unosnosti.
-
"ručíme za to, že několik týdnů čekání navíc bude na hře vidět, až v březnu vyjde"
Takže potrebujú zasa implementovat nejakú novú DRM... -
Přitom to zase taková bomba neni.
-
Já si myslím, že asiby neměl nikdo nadávat, protože už fakt nevím co by jsme chtěli. Opravdu rád si počkám než aby to dopadlo jako u AC či GTA 4...
-
*1* *1* *1* ... master race, wry face
-
Můj názor je takový že je dobře že to odložili, protože to co dělá Ubisoft tak to je fakt na nic.Ale zase na druhou stranu mně to nasralo že jsem chtěl už GTA V tento měsíc.
-
Tohle je rozumny nazor. A vzhledem k tomu, jak Vanoce nakoply prodeje novych konzoli, muzeme byt jeste radi, ze to neodsunuli o rok.
-
To jsou fakt kecy, pod 25to určitě nespadlo. GTAV. už bylo na tom mnohe lépe, ta,m to nepadalo vůbec protože ten engine už měli promáklý. Na PS3 to GTAIV jelo dokone jen asi 576i což je něcoo k 800x600 nebo kolik a to byla tedy slabota X360 aspon 720p - grafika uznávám byla taková celkově divná neostrá, no ale na pc to nebylo o moc lepší.
Potom to známé že bez pevného disku doskakovali blízké textury, GTAV. bylo něco neskutečného když sem to zapl taková velká dohlednost krásně ostré textury - značka se dala přečíst byly vidět všechny hrany automobily krásně hladké bez zubů a ta dohlednost to byla nádhera. To co dokázali z minulé generace vymačkat bylo něco opravdu neskutečného a přec zrealizovatelného... Náádhera *14* POkud tohle dokážou i na nynější generaci dejme tomu u GTAVI-VII tak to bude epický nářez! -
Hajzli jeďni *10*
-
Viete čo je tak trochu tragické? (pre mňa)
Odložili to na 24. marca - moje narodeniny. Bolo by to v pohode, ale ja 23. februára odchádzam na pol roka na študijný pobyt a desktop tam brať nemôžem :D Takže pre mňa tú hru odložili do nejakého 6.7. ...Tešíl som sa, že mám celý mesiac pred odjazdom voľno a môžem hrať a nakoniec ..... :D -
30fps na x360? to je vtip ne? :) Stabilnich 30fps to nedrzi ani na PS4 - a to rikam jako majitel PS4.
Videl jsem to drive i na PS3 a X360 a tam to pada k 15 (subjektivne, nemeril jsem), kdy je to uz vazne nehratelne.
Presto obdivuji autory, ze podobne komplexni a rozsahlou hru dokazali rozpohybovat na takovem hardwaru. -
Asi jses velkej Mamrd co? Multiplayer mamrdi hlavo!
-
Zkušení dojiči jsou v Ubisoftu, ty mam*** deb****. Rockstaři jsou bozi, kteří jako jedni z mála hráčům na hlavy neserou.
-
Já čekal že pc verze bude mít to příběhové DLC už zahnrunté ale jak tak koukám ani prach od R** po něm nebyl.
-
Měl bych důvod se cítit špatně že se směju, krom wcčkářů i těm pcckářům co si to nezaslouží.
Takhle to je ok. Beztak si myslím že hodně pccček si to nezaslouží. Viz MGS:GZ -
Kvůli pár poctivejm PCčkářum to podle mě vydávat nemá cenu.
Jinak komu by se to sakra chtělo hrát znova? Maximálně tak počkat až vyjdou nějaký zajímavý mody.