Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No nárokům radši moc nevěřím... ale to posunutí - nuže asi nechtějí vydat stejný hamptajzlpaptajzl jak před lety. Potom naprostý souhlas a je to jedině dobře. *4*
  • O to naozaj nejde, ide o to , ze ci podobne praktiky od publishera , ktory ma v odvetvi asi najsilnejsiu znacku a tym padom najviac prostriedkov , podporujes alebo nie.
    Cisty marketing a neferova komunikacia, ci uz zamlcanim planov na PS4/ Xone verziu, v case vydania old gen , alebo tieto trapne odklady.
    Vote with your wallet, ako sa vravi.
  • Nejsme narkomani, jsme hráči. Oné dobré "realistické" městské akce bývá málo. Nevím, co chceš hrát místo GTA. DLC do Sainsts Row?

To bys právě nebyl hráč, to bys byl zmiňovaný narkoman.
  • Ty doporučený asi nejsou na běh v UHD, což? :D
  • Já bych si klidně počkal i do července, když to vyladí.
    Kdo čekat nechtěl, pařil to dávno na konzoli, já se spokojim s PC, ale rozhodně nechci zažít stejný peklo jako bylo u konverze čtyřky.
    Z té instalace mam doteď migrénu když si vzpomenu, legal měl povinnou kombinaci účtů LiveID a Social club a pirátěná verze pět updatů a dva cracky. Když se přes to člověk po hodině nadávání dostal, čekalo ho jen zprasený ovládání. Zlatý GTA SA.
  • Keyz
    Vypadá to, že to ale nakonec bude stejně velice náročná hra:
    "CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz"

"4 CPUs" Tedy musíme mít 4x CPU. To jen tak nikdo nemá *15*
  • Ještě bych dodal, že vydat HW nároky jim nařizuje EULA před 14-ti dny před údajným vydáním. Proto to nečekané vyjádření. Být to bez smlouvy, tak to řeknou klidně až toho 27.1.

Já bych se nedivil...
  • matt
    Za doporučenou sestavu dáš něco málo přes 15k.. To mi nepřijde jako moc vysoký požadavky *3*
  • Jaky kopance?
  • walltar
    A když to odloží, tak se něco stane? Přece nejsme narkomani... Nikomu se nic nestane, si prostě místo GTA5 pustí na tu chvíli něco jiného.

Osobně si počkám na ohlasy na to jaká je optimalizace... Nejsem až tak vysoko nad doporučenýma požadavkama, takže radši budu opatrný.

EDIT: Ok když se dívám nahoru, tak bych se mírně poupravil... Většina z nás nejsou narkomani. *7*
  • Tvl si ze mě dělají p*del ne ale aspon vím že mi to půjde na ultra ale stejně at jdou do p*če ty k*rvy !!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • hru mají hotovou, ale nejsou schopní ji vydat jednoduše řečeno jsou to američani ... blbci od kosti co na tom chcou zlepšit pořád to bude GTA sh*t kde lidi nedělají nic jiného než skáčou autama a vraždí lidi. na čem by měla zapracovat je fyzika která je jak s kresleného filmu a na zbraních které nemají téměř žádnou balistiku .. nebo destrukce prostředí ale místo toho zdržují hru kvůli nové kamery a prej lepší grafice která vypadá hůř jak v GTA 4
  • Lidem hodí napohled přívětivé HW nároky a už druhý odklad jim odpustí. Furt se tu objevují staré přežité stereotypy. Aneb alespoň to bude lepší než GTA IV, bude lepší optimalizace, minule se jim to nepovedlo atd...

Už tu jen chybí, aby tu lidi začala spamovat, že si hru radši stáhnou....

Ani bych se nedivil, kdyby to v březnu odložili zase o dva měsíce.

Proč se uklidňovat slovy, že na oplátku bude lepší chod. Hru měli vydat už dávno!
  • doporučený zase dost vysoký. Na cem hrejes na kalkulacce? *1*
  • Francis
    http://gulas.sme.sk/upload/posts/3/32/32443/large_extra/ani-0e3d1b9440802ee2c769f0e961d42962.gif
  • odklad ani nějak neřeším, hru jsem si koupil v říjnu roku 2013 :D ....musím říct, že vydat hru a víc jak rok na pc je odvaha :D
  • Což bude tak jako tak...
  • Ať mi políbí prd3l. :)
  • počkej, za chvilku tu na tebe bude nadávat nějakej svědomitej pc gejmr nebo konzolář ať to koupíš nebo bude příští díl ještě později
  • tak si to nezapomente i pres vsechny ty kopance predobjednat, tardi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit