Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nemám důvod lhát, nechápu proč je vše o věku lol. Vždyt je to jedno ne. *7*
  • Princ.Jablon
    Jo...asi tak 6 milionů starostí
  • TheGGG
    LoL, za pár dnů vyjde saints row get out of hell a to mě zajímá mnohem víc než GTA V.
    Navíc mám tuny her co jsem ani nehrál, tak se z GTA nepopo.
    PS: strávil jsem ve hře tak 20 hodina v kampani se dostal sotva k prvnímu setkání s Trevošem, jinak jsem většinu času seděl s Majklem doma a čuměl na Tývo.
  • TheGGG
    GTA V na starých konzolých mizerně nevypadalo, jenže to si chce zkusit zahrát a né jen čumět na YT.
    PS: tvé uvažování o PC vývoji, má asi takovou váhu, jako kdybych začal tvrdit, že nebýt blizzardu, existovaly by dnes normální mmo a né ty omalovánkové zrůdnosti co pc nerdi denně hrají.
    PS: díky bohu za konzole, alespoň nemají PC MAM*DI klidný spaní
  • TheGGG
    vyšlo to na ps ve stejným roce jako na pc
  • Opravdové neštěstí, nic horšího tuhle planetu nemohlo potkat. Tak se z toho nepose..... *7* Ve Francii se nad takovouhle pitomostí asi usmějou, tam mají jiné starosti...
  • To ti tady všichni žerou jacku... 15. možná.
  • Ristoro
    Teď už je naprosto v pohodě. Nenarazil jsem hodně dlouho na žádný bug a FPS mam na ultra stabilně kolem 45. Mělo by to dávat 60, ale to už neřeším.
  • proč tam pišou že zvukova karta musi byt 100% kompatibilni, ono existuji i treba 90% kompatibilni nebo jako?
  • kingdom come vyjde az nekdy za 10 let. vzdyt zatim maji hotovou jen jednu vesnici *15* *15* *15*
  • homeles8
    jasný, však jsem tam dal smajlík, doufám že se nikdo neurazil
  • walltar
    Open world hry nejsou pro každého.
    Osobně jsem třeba dokončoval příběhovou linku ve Skyrimu 5x... Vždycky sem asi po 5 misích někam odběhl a už se k tomu příběhu nevrátil. Podobný problém jsem měl i v minulých GTA... Protože pro mě jenom blbnutí po městě bylo mnohem víc zábavy.

Někdo si víc užije hru, která ho vede příběhem a podává mu přesně připravenou akci... A nemyslím, že by takový hráč byl nějak méně kreativní, prostě jen má jiné preference.
  • Jack1947
    Tak tak to zmákneš a nakonec si pěkně zapaříš. *3* Jo jsem Jack ( kdyby někdo nechápal).
  • homeles8
    Já když jsem nechtěl dělat mise, tak jsem jen tak beze smyslu, jako v DayZ chodil a jezdil po městě prožíval jsem náhodně situačně odvozené věci, a nebo vymejšlel různý blbosti a nebo způsob jak nejlíp vytrolit random kolemjdoucího peda. V MP GTA IV zvlášť při hraní ve dvou s kamarádem se ty možnosti ještě rozšířili a zábavnost vzrostla. I když SA bylo na to lepší. Každopádně kdo ne nudí v GTA, tak je málo kreativní :-)
  • Tie DLC ma netrápia ale s tou zľavou máš snáď pravdu :) bolo by super keby bola nejaká na Steam... nechcem kupovať krabicovku so 7 DVD keď nemám ani DVD mechaniku :D :D
  • Jack1947
    Já vím... jen se snažím s ním promluvit. Možná jsem blázen hledámstále v blbcích to dobré *2*
  • Musel jsem se hodně nutit, abych to vůbec dohrál. Je to dobrá hra, ale po pár hodinách je prostě stereotypní. Jak v kampani, tak v MP.
  • CrocoRay
    Tak požadavky jsou poměrně nízké a to je jedině dobře. Sice GTA IV bylo příšerně optimalizované, ale třeba takový Max Payne 3 běžel krásně úplně na všem. GTX 650 to zvládala v rozlišení 1920x1080 na ultra detaily s vyplým vyhlazováním a vše jelo pěkně plynule. Procesor stačilo mít core 2 duo E7400 2,8 ghz a utáhl to naprosto s přehledem. Ano, byla to víceméně koridorovka a GTA má otevřený svět. Ale i tak Max Payne vypadal skvěle a přesto měl menší nároky než ostatní hry, které v té době vycházely.

Co se týče odkladu, tak to mě moc nepotěšili, ale přežiju to. Myslím, že v současné době mám trochu jiné starosti než je odklad GTA, i když je to pro mě nejočekávanější hra.
  • homeles8
    Heh, ti lidi jsou nedočkavý... Nejlepš jsou ti, co si to za odložení nelegálně stáhnou :)) Já to beru tak, že aspoň stihnu konečně dohrát NFS Underground 2 *5*
  • To je xuj ...
    Ja sem pricinoval na ATi grafarnu 32 GB Ramky,
    takze pojedu na 4K a plnyma detajlama. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší