Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Ticho *16* *16* *16*
Lucie psala ze to vyjde v lednu ! -
Jacku, Dušan je blb co tu jen záměrně troluje. Neber ho vážně, protože on si z tebe jen dělá srandu a kdo ví, co má vůbec za počítač. Pokaždé jiný.
-
DVD? To jsou takovy ty leskly placicky co si lidi vesi v lete na snuru na pradlo na zahnani holubu?
-
6G možná máš, ale asi ne na jednočipové kartě, vzhledem k tomu jak v poslední době vývojáři kálí na Sli tak ti možná ani těch 6G stačit nebude, pokud to máš na 1 kartě tak to můžeš být asi v pohodě jestli teda nepřijdou zase s něčím novým a na stávající produkty se vykašlou.
-
HD 7870 totálne rozbíja GTX 660 ...
-
Ok, Starforce tehdy nebyl žádný med a dokonce mi i zničil mechaniku.
Ale jinak je to pravda, za tím si stojím. Tedy pokud to byla reakce na mně pokud ne sry.
Jinak mám věk 23,5 děkuji za optání. ( sranda jak se řeší věk snad si začnu vymýšlet nebo co). -
Tak podle posledních informací přesouvají až na Q4 2017, bojí se totiž konkurenční Kingdom Come:Deliverance.
-
To sú kecy, neviem, koľko máš rokov, ale v dobe krabicoviek nebola situácia zďaleka ideálna, kód bolo treba zadávať aj tak (a občas sa stalo, že bol zle vytlačený), občas hry obsahovali dosť hnusné protipirátske ochrany (raz ma to donútilo preinštalovať OS, aby som si hru vôbec mohol zahrať) a keď chcel človek hrať aj online, musel ručne hľadať a sťahovať aktuálne patche, niekedy dokonca viacero patchov v presne danom poradí. Plus problémy s DirectX a pod...
Dnes to človek naozaj len zakúpi a ono sa to samo nainštaluje a opatchuje, hotovo, po probléme, s ničím hra neotravuje. Samozrejme je nutný internet, ale kto ho v dnešnej dobe nemá, že. -
Dušane, nejen že píšeš jak prase ale ještě se vyjadřuješ jako opravdovej burák..
-
To neplatí vždycky ale že to je dostupné dneska proč nemít víc záleží hodně na hrách které budeš chtít hrát, abys měl nějakou tu rezervu.
Vím že bych neměl - ale tvá čeština je hrozná . Just saying.
Nevěř chlpíkům v obchodě protože ty to berou tak že čím více zaplatíš tím lépe pro ně. Neřikám že všichni ale většina to tak má no. -
uz si muzou zadnici vylizat pc verze se nikdy gta 5 nedočka rockstar games uz je stim trapny at se nato ratsi vyserou vsadim se ze za 2 tydni bude dalsi clanek gta 5 se presouva na rok 2016 -.- *16* *16* *16* *16*
-
Jo, socka promluvila *7* Takoví jako ty mi mimochodem odvážejí smetí *3*
-
tak maximalne este pul roku, mi poradil chlapyk v obchode ze cim vyc GB tim lip
-
No ale když na to tak koukám tak dneska nedostane člověk pomalu ani manuál a ta euforie z vlastnění DVD hry která stejnak si registruje online klíč a bez něj nepojede taky není taková jak před lety. Grr digitální doba všechno zničí *10* , pak už jenom ty vzpomínky no... jaký to tehdá bylo. *1*
-
Hele, např. grafika bez konzolí by se v čase vyvíjela nejspíše úplně jinak a tím i využitelnost výkonu. O tom můžeme pochopitelně jenom polemizovat. Narážel jsem na to, že GTA 5 vypadá mizerně hlavně díky základu ps3/x360 na kterou bylo primárně určeno a je to pochopitelně vidět. Koukni se třeba na AC:Unity a na míru detailů ve zpracování nebo i Watch Dogs (tam ten základ na staré konzole nejspíše nebyl). Záleží taktéž na enginu, který Rockstar nemá kdovíjaký.
-
mas pravdu..ma tri:)
-
4gb myslím stačí...
-
PC verze Max Payne 3 nebyl port ale samostatně vyvíjená hra úplně jiným studiem než konzolová verze.
-
Tehdy ale s ním tolik neuměli ale taky nevěřím že to bude o dost lepší, snad se mýlím a v to doufám že se mýlím.
-
na x360 je to na dvoch dvd