Přejít na výpis diskuzí
Rockstar posouvá vydání PC verze Grand Theft Auto V na konec března a uvádí hardwarové požadavky
13.1.2015 | Petr Poláček
312 příspěvků
-
Co to je???? Ja mam 6GB grafyckou kartu, ti co nemaju penize na lepsi at si koupi PS4 a pak budou hry na PC na ultra max 1367x766 na muj notebuk.
-
Titanfall má DVD3 ale úuplně dem entní kompresy zvukových souborů... takže proto to má až tolik no.
Abych neměl když jsem ted dohledal krabičku *15* , tedy GTA by mohlo mít bud taky 3 nebo 4. -
tak u tehle her co maji 40-60gb se plno lidem vyplati krabicovka, protože když mají pomalejsi pripojeni mají to z tech DVD naistalovany dřív nez stazeny.
-
Nejspis podobne GTA IV (po optimalizaci), coz je logicke, je to stejnej engine, nanejvys tam muzou byt trochu detailnejsi modely, lepsi dohlednost, nakej efekt navic a pod. Nic co by mnelo nejak zasadne zamavat s pozadavky *3*
-
Je to stará hra na staré konzole... Lepší textury nemají velký dopad. Proto je to minimum takové. Maximu nevěřím když tam asi půjde nastavit dohled a hustota dopravy.
-
Titanfall ma DVD dve. Zalezi na kompresi, a kolik se toho bude z DVD rozbalovat, klidne to muze byt na trech DVD ale bude to trvat.
-
No ona je zase pravda, že v dnešní době už u PC nikdo BD vyžadovat nezačne. Těch pár lidí co ještě kupuje disky už asi nikoho nevytrhne.
Pokud vůbec edici s diskama vypustí.... Já bych se nedivil, kdyby byla jen krabička s kódem. -
Zdá se to jen mně nebo jsou ty HW požadavky opravdu podeřele nějak malé?
-
Já říkám jen tohle, jsem dost naštvaný že cuntsole ždímač GTA V byl odložen zcela zbytečně, měli na pc verzi skoro dva roky. Arogance R* jejich oznámení 2 týdny před vydáním, a hlavně bez jakéhokoli pravého odúvodnění mě přinutili k budoucímu stažení hry. Vyserte si oko dollar vymr*anci z posr*ného Hovnostaru *
-
doporučena gtx 660 to je vtip? vzdyt ta karta patri uz do muzea. absolutne nerealne pozadavky dobra blbost na 660 to bude totalne sekat
-
Psal jsem že přeze digitální éru, krabičky mají stále u některých her něco do sebe ale asi to hraničí taky s tou nostalgií no to uznávám.
-
Já když si to kopím, za chvíli to mám staženo, nainstalováno, opatchováno, připraveno. Tohle je tak 95% PCkárov *5*
Zbytek je krabicový nostalgic pařmen *1* -
Pochybuji že to bude první hra co bude vyžadovat BD mechaniku. To bude jak Wolf/Titanfall +- 5DDVD dvojvrstvých.
-
Supr, takze jeste chvili poseckame na launch, pak nakej ten rok poseckame az to bude ve sleve za 5€ (je to jen konzolovka, prachy utracim na poradny hry) a pak si to zahraju *4*
Stejnej scenar jako s GTA IV *5* -
No tak si to ti co ji nemají holt budou muset koupit digitálně.
-
Ted už tě nechápu vůbec...
-
Ne? http://gta.wikia.com/Grand_Theft_Auto_1 nevím kde to správně dohledat ale k méme i tvéme překapení pravdu nemáš.
http://www.gtaall.com/gta-1/news/27297-gta-1-pc-in-europe-development-and-release.html
Takže tady je to podrobnější a ano. Bylo poprvé vydáno na pc poté Playstation. -
Rockstar vyda gta 6 az ked budu koncit aktualne konzole. Naco by to robil skor ked takto moze zarobit na jednej hre 2x.
-
Ja prece nemluvim o dohledu 50m ale na lepsi detaily
-
NJn jezne ty jsi to hral na grafice stare cca 5 let? To my si to radeji zahrajem poradne tak nemel