Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    na PS to je na bluray....ktorú má asi tak 1% PCkárov
  • Jack1947
    Hele na 8800GT 1gb nebylo využito ani 500mb takže ne ne s tímhle ukvapeným tvrzením milý pepco já osobně nesouhlasím. *3*
  • Jack1947
    Ano, hnisavec přišel a Games pomalu zbořil.
  • GTA IV byla hodne narocna na procak a na pameti v grafice
  • walltar
    Na konzolích je to snad na 10 DVD?
  • a hlavne to maji skoro bez prace souhlasim, ona minecraft grafika hodne lidem staci ;)
  • Kozy
    A? Pořád to bude stejná hra.
  • Jack1947
    *8* *7*

Cože?

Sním či bdím, ty jo tak to je pecka... tys nedohrál takovej nářez jako GTAV. Já to hrál pořád a utopil jsem tam 32hodin a to jen na příběhu. *4* Prosím bud té dobroty a dopař to jak to nemůže někdo dohrát nechápu. Kor když sis to koupil a MP si hrál? Scifi/ taktika a těsné overally jsou sice možná sexy ale není to všechno co se o tobě ještě nedozvíme. No páni. Měl bys to dohrát... nebo si to dej na pc ale dohrát to prostě musíš lol.
  • Hnisavec
    ono to vyjde na 10 DVD ako krabicovka, keď to je bez Steamu? Na 8 DVD by mohol byť nejaký fatálny error, ktorý by mal za následok opätovnú inštaláciu a 286 pohybové žonglovanie s DVD1 vyber, vlož DVD2, nainštaluj patch z DVD5 atď....

jj PC hranie, čakáš, čakáš, čakáš...vložíš a hráš *15* *3* *14*
  • TheGGG
    Nevím na co si to hraješ, ani polovina PC hráčů nemá stroj na úrovni next gen. Na diskuzích na steam fórech jsou sposty hráčů kterým stačí 30fps a medium detaily, sám znám dost takových lidí. To si vážně myslíš že bez konzolí by dnes vycházely hry s reálnou grafikou? Hlupáčku, většina normálních lidí je ráda za dnešní úroveň grafiky a kvůli pár onanům s PC za 50 000,- se svět obracet nebude.
  • TheGGG
    První GTA nebyla PC exklusivita a ty to víš, já to vím a ví to i ostatní, tak nemel.
  • Tak nějak souhlasím, ale to nic nemění na tom co jsem napsal výše.
  • TheGGG
    tobě určitě ne.
  • TheGGG
    Ano, nejsem žádný HW onan, ale todle bych dal napohodu. Pravda, nedohrál jsem to ani na PS3 a 4. Hra sice skvělá, ale rádoby hustí gangsta a bankovní loupeže mě prostě k hraní zas tolik netáhnou. Mám dost jiných zábavnějších kousků co pařit.
    Jistě GTA V je skvělá hra, ale jak to není sci-fi/fantasy/military, moc se mě do toho nechce.
  • Jack1947
    Možná 2 (dvoujádrové) .
  • Jack1947
    Nezapomínej na fakt (který jsem také neveděl) že gta byla PC hra dokud se nerozhodli že na pc se jim to asi nevyplatí? (??!!!) a až poté PS2 2002 šla na konzole a znich až na pc.
  • Hory85
    LOL *1* *1* *1*
  • walltar
    Otázka je kolik na to bude potřeba grafických karet *1*
  • TheGGG
    kdyby nebylo konzolí, tak to ani nevyjde. R* nemají zájem vyrábět hry pro piráty. Konzolisti jim daly prachy a jsou pro ně důležití, od vás to bude jen pár drobných navíc.
  • dekujeme diky moc: http://www.grandtheftautov.cz/pc-gtav.htm *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit