Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádná chybička, jseš prostě podřadnej negramotnej blbec. Pochopitelně tě za to uznávat nebudu.
  • Jo to dostaneš. Jestli chceš, stav se. Dám ti svoje 9 let starý PC, a jestli na něm rozjedeš Watchdogs tak, aby jelo a vypadalo jako na X360, tak ti koupím nový PC dle vlastního výběru, a jestli se ti to nepovede, tak mi ty postavíš PC podle tvýho výběru, který na konci živostnosti současných konzolí dokáže ty vaše plky o tom, že PC vyjde levněj a vydrží dýl. Ok?
  • tak urcite, shoda podmetu s prisudkem je uplne zbytecny pravidlo, a kdyz si clovek pri vymejsleni jeste pak zmeni onen podmet (z oni vam zdebilneli, na hry zdebilnely) tak se holt chybicka vloudi, coz trotl jako ty nepripusti, protoze zije hatem *5*
  • Ono se to ani takhle globálně říct nedá. Dragons Dogma neznám, takže nemůžu říct. Ale třeba destiny, ačkoli je to vlastně multiplayer uplně celý, tak Gold vyžadují jen některý části jako Crucible apod.
    Každopádně u každé hry je vždycky napsáno, jestli Gold vyžaduje nebo ne, a jestli je nutný pro celou hru nebo jen pro části apod.
  • Rád nazývám věci pravým jménem. Analfabet, kterej rozumuje, ale neumí ani správně česky by měl být terminus technicus nazván zbytečným kok*tem, ale guma je taková výstižnější (Což se nevztahuje k tě, kteří za to pochopitelně nemůžou). Ale pravdou je, že Wc kolegové se tak prakticky označili svou oblíbenou tajnou hymnou sami [ http://youtu.be/djzye1FHGHw ] již dávno před vědeckým gumo-fenoménem, takže moje zásoba nic nepřinesla.
  • Fajn, říkáš DWI?
    Já tedy říkám pojďme počítat. koupím PC, který si sám postavím: 21000,- Kč ten mi vydrží na špičkové úrovni 2 roky, pak bude ještě dva roky šlapat v pohodě. To mě vychází měsičně na 437,5,- Kč. To není tak moc, ne? Poté je tu cena her. Koupím ve slevě zánovní AAA hru za pár stovek, nebo si koupím hromadu her, nebo počkám, whatever... a vyjde mě průměrně za 400 Kč/kus. Životnost her na PC je obrovská, zvlášt u MP AAA her jde do řádu tisíců hodin. Průměrně jsme však zhruba (počítám dle sebe) na 130 hodinách/hra.

Xbox seženeš za polovinu toho co PC. Bohužel za nové AAA tituly si zaplatíš hodně peněz a jejich výdrž a znovuhratelnost je dost diskutabilní. Tudíž za ty 4 roky jsi na stejné ceně, ale spíše ještě vyšší, než by jsi byl u PC.

Co za to u konzole dostaneš navíc? Kinect, super. Co dál? Set top box, wow. + další kraviny. No nevím, pořád mi vychází, že PC = master race. Další důvody ti tu můžu vypisovat klidně do večera, ale radši si půjdu zahrát spolu se stovkou dalších hráčů Altis Life, Deal with it *5*
  • nastesti mi zadna "exkluzivita" nechybi, ale abych jenom nehanil, neco jako forza horizon 2 bych si zahral rad (nfs uz jaksi neni, co bejvalo, a zavodim radsi arkadove nez simulovane)
  • Jack1947
    Hlavně kdyby to tak byla pravda, zdá se mi spíš že tady se kradou nicky ve velkým pokud tedy ten dotyčný nemá prohloubené stádium schizofrenie ve velkým.
  • Jack1947
    Kolik si dopařil her? možná kdyby věnoval nějaký čas pochopení problematiky konzolí neviděl bys to tak černě... zkus to fakt. Pak tě konzole nakonec chytnou co já vím. *7*
  • Jen jsem čekal kdy nějakej výmaz přijde s tím že konzole fuj, protože se nedá pirátit. To je fakt na facku (a to jsem mírnej)
  • to se prave povedlo dokonale, to ukazuje na zbytecnost konzoli *5*
  • Jack1947
    Jde spíš o to že by sis asi moc nepomohl Browserem takže i s klávesnicí a myší by to byl trochu porod.
  • Jack1947
    Médové gumoví = gumídci Haribo *15* *2*

Mám tak moc rád tu tvojí slovní zásobu fakt... nikdo nemá tady tak originální názvy. *4*
  • Za předpokladu že by někdo diskutoval z konzole, tak by si k ní pravděpodobně připojil klávesnici *3*
  • Hlavně nezahazuj učebnici češtiny, gumídku. Ta bude ještě potřeba.
  • Jack1947
    Škoda že většina konzolistů má i pc, takže tohle se moc nepovedlo... páčkovat by se taky dalo to uznávám ale byla by to asi dost bolest. Pak souhlas s tím že bych ten gameped zahodil taky no.
  • abych prispel svoji troskou do mlyna, tak konzolisti maji muj nehynouci obdiv ze dvou duvodu

a) zvladaj hrat fps packovacem (ze se kvuli tomu zdebilneli hry, aby jim to dalo ten spravnej pocit protentokrat vynechme)

b) zvladaj psat do diskuzi s packovacem (to bych opravdu psychicky nezvladnul, po jedny vete bych to zahodil) *5*
  • vlastik.plaminek
    Ty krávo, zas souboj píčusové vs píčusové.
  • del0
    *15* *15* *15*
    Full reta*d mode activated.
  • to bylo spis pripojeni 24/7, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit