Přejít na výpis diskuzí
Rok života s Xbox One: klady a zápory konzole, která nedávno dorazila do ČR
9.10.2014 | Jan Olejník
235 příspěvků
-
A ty možná od určitého věku pochopíš, že PC je vlastně to jediné a správné. Pokud nejsem zapálený fanda nějaké exklusivní hry pro určitou konzoli, nebo nemám rodinu a neskáču s ní před kinectem, tak je konzole ve všem horší a tudíž na dvě věci. Připomíná mi to souboj iPhone vs zbytek. iPhone je dobrej, jo je! ALE v porodnání s ostatnímy TOP telefony prostě zaostává. To samé konzole vs PC. Deal with it
-
Od určitého věku snad i ty pochopíš , že mít PC a konzoli současně je v dnešní době poměrně běžné .
-
Prosimtě co to plácáš, vždyť nároky fallout3, bioshocku i mass effect 2 sou tak +- na jedno brdo generickej pc tehdejší doby s gt7600-gt7800 žádnej problém, jestlis to teda nechtěl na nejvyšší detaily ne?
-
*15* *15* *15* Samozřejmě, že to jde na gamepadu v pohodě....... potom, co na ně ty FPS hry "zoptimalizovali" = autoaim, nízké tempo hry, obtížnost pro noobíky, náhodné headshoty, které se občas podaří i autistovi, aby se cítil jako pro, omezené mechaniky zbraní (shock combo v Unreal Tournament anyone?), koridorovost. Škoda slov. Peasant vždy vidí jen ten svůj 30fps tunel pravdy.
-
Až se mi dostane Arma 3 (life, Epoch) a Star Citizen spolu s přátelskostí Steamu, atd. na konzoli spolu s ostatními PC hráči, tak se pro mě stanou konzole rovné PC. Do té doby pro mě budou konzole v kategorii pro absolutní casualy, semi casualy, nooby a pro trubky, co si nechají rádi vysát penízky za slabé hry bez módů.
-
:) Jsi vzorovým důkazem toho , že na "herním" PC osazeným ekonomickými , kastrovanými produkty (grafiky , procesory) se stejně v souhrnu nic neušetří . 60tisíc za dekádu při morální životnosti cca 3 roky - jsme na tom podobně . Právě za HW zaplatíš snad i víc než hodně vášniví konzolisti za předražené hry a přístup k multiplayeru .
. -
ps3 ups
-
Tak dlouho tu chodím, tak dlouho tu čtu a vždycky se tu krásně zasměju *15* nepatří to všem samozřejmě *4*
-
Tak tak, dneska si člověk poskládá pc za 15 tisíc, a ví, že si zahraje všechno (neřikám že na max) po minimálně existenci current-gen konzolí (schválně neřikám next gen). Navíc bude mít steam a záplavu suprovejch her za 5€...
Vždyť já sám mám v počítači gtx260, jestli si někdo ještě tu parádní dobu 8800gtx a jejích nástaveb vůbec pamatuje, a určitě si zahraju cokoliv, co vyšlo na old gen konzole(dx9) a zároveň to paradoxně nutně nepotřebuje dx11 (áno crysis 3).
Druhá věc je, že hry už moc nehraju, a sem chodim jen ze setrvačnosti, ale tuhle sem si koupil novýho Hitmana za těch 5€ a na medium-high žádnej problém.
S ps4 a xbox360 to bejvalo jiný, moc dobře si pamatuju, když sem v polskym carefouru nebo co to bylo viděl poprvé ps4 a na ní ten motorstorm nebo jak se jmenovala ta první rallye promo hra. To vypadalo prostě parádně, nevídáno neslýcháno. Dneska už se tohle nějak nedostavuje, což bude mnou, nebo těma current-gen konzolema. -
Raději budu mít PC, které za 22k utáhne 4 roky hry na high/ultra detaily než mít konzoli za 10k, která to jede v 720p, grafika bude na medium a ještě budu muset platit o 400 dražší hry s ročním předplatným za 50 E. #ConsolesAREcancer
-
YouTube na Xbox One je tradičně tragédie. Ale nová aplikace se alespoň dostala do stavu, kdy se dá ovládat přes SmartGlass i dálkové ovládání a vypadá trochu i na Metro. První verze byla úplný odpad. Navíc si Google tvrdošíjně tlačí svoje technologie (hlas, přehrávání přes mobil), což mi vadí ještě víc. Na X360 je aplikace fajn.
Služby nevím, mám UK, kde je vše OK. -
Xbox One je v tomto ohledu (port forwarding resp. NAT) úplně jinde než Xbox 360 = bez problému. One se mi připojí i tam, kde Xbox 360 vůbec.
-
A co si představuješ pod takovým pojmem nextgen? :-D Myslím další z těch co čekali něco nadpozemskýho. Next gen je jen a pouze "příští generace", tedy označení které se začalo používat v době kdy PS4 a XONE byly ve vývoji, protože to byla příští generace. Naše děti budou taky příští generace, ale kvůli tomu přece nebudeme očekávat že to bude generace absolutních géniů s dokonalýma znalostma celýho vesmíru :-D
-
btw: Pokud má člověk předplacenej Gold účet, bývají ve Store často hry v akcích, a to buď hodně slevněné, nebo uplně zadarmo. Takže ono se to často během toho roku i vrátí.
-
Kecáš z hladu. Live Gold stojí, podle obchodu 950-1200 za rok. Hry stojí +/- stejně na všechno. V žádným případě tam není cena skoro dvojnásobná jak tu pořád všichni PCčkáři předhazují.
-
Konzole jsou všeobecně past na prachy ...
-
Ono jde hlavně o to, že nemá smysl kupovat herní PC, který letošní tituly nerozjede na max. Protože to ve výsledku vyjde ještě dráž. A hlavně, zatím co na 9 let starý konzole pořád vychází nový hry, tak i když nevypadají jako na nových PC (což mi nijak nevadí), tak to 9 let starý PC to nerozjede ani na low, a to i na vzdory tomu že to 9 let starý PC bylo dražší než ta konzole.
-
co to meleš za bláboly ps3 vydržela 10let a ruku na srdce 10let starý comp je nepoužitelný
-
tak tak koupis hru ktera vychazi na vice zarizeni.. napr xbox, ps, pc, steammachine..
- xbox 1400,- + cca 150/mesic zalezi na predplacenem obdobi
- ps 1400,- + cca 150/mesic zalezi na predplacenem obdobi
- PC/Steam 800,-
Pritom porizovaci cena neni o tolik vyzsi.. proste ekonomicky ten boom konzoli nechapu.. lidi asi maji penez jako slupek.. -
teda nechci pomlouvat ,ale Xone i PS4 prostě next-gen nejsou je to akorat past na prachy jak od ms tak od sony.lituji že sem si už jednu ps4 koupil protože i po roce není co pořádného hrat(až na pár vyjímek)