Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PravyMonty
    Shlédnul jsem ty videa(málem jsem u nich umřel nudou) a už jsem si 100% jistý o stupiditě TES universa.
  • Jenze konzolovi hraci ... nehrajou rpg hry ... par se jich jiste najde, ale zadny giganticky trh neexistuje. Kazdej kdo hraje MMO ma PC.
  • stejně jako u předchozího filmečku, ten minimalistický pčístup k nazvučení a použití nějaké epické hudbu to celé zabíjí. Nechápu. CGI povedené, ale díky zvuku atmosféra zabitá
  • Je to dobrak. Osoustal Abigail a pak se kvuli ni postavil cele vesnici, ktera ji chtela upalit. Jestli tohle neni dobrak od kosti, tak pak uz nikdo!!!...a v traileru na W3 taky zachranil rostenku, takze jakypak copak:-)
  • Geralt neni neutralni postava. To si jen on o sobe mysli,respektive lide si to mysli o zaklinacich,ze nemaji zadne city,takze nemuzou byt dobri ani zli.Neni to ten klasicky dobrak a hrdina ktery nepriteli pokazde daruje zivot,ale takovi lide stejne existuji jen v pohadkach pro deti.
  • Veskoslav
    Pouč mě. Evidentně víš naprosto všechno, když teď vidím, co píšeš.... *7*
  • Veskoslav
    Ale je tam dobro a zlo. Pokřiveně se ti snaží vnutit: Chaos=zlo, Císař a jeho vůle=dobro. A nic mezi tím není. To, že je císařství a svatí Terra prolezlé korupcí, pokřiveným viděním světa, že samotní Navigátoři jsou mutanti a jsou na svaté půdě, to také o něčem vypovídá. Tau a spol. jsou stejně likvidování a jsou bráni jako cizáci. To samé Eldeři, podle mě jedna z mála ras, která je sice schopna obětovat celé světy pro záchranu své rasy, ale když šlo do tuhého, tak se obětovali pro to, aby silám Chaousu zabránili proniknout na náš svět (viz třeba série o Vlcích)
  • myslis GW2? jj ti sektari me bavili a kde jsou ted? polovina vymrela zbylo jen neco na guild hall :D
  • pššt naopak rozumi všemu ;)
  • ty warhammeru moc asi nerozumíš *7*
  • "(ve kterých většinou vystupuje rohatý trapslík nebo kdo to je)"

Člověk nemusí být zrovna TES fanoušek aby věděl, že trpaslík většinou nemívá 190cm *7*
    Pravděpodobně to bude nějaký árijec...tedy nord
  • Ve Warhammeru 40k rozhodně nemáš rozdělené zlo a dobro...sebemenší mutace je striktní zlo čistě z imperiálního pohledu (za mutaci se tam považuje i přírodní evoluce(viz vybíjení lidských druhů kteří se odlišili od člověka vlivem života na jiných planetách během DAoT) a impérium (mix teologického fašisticko-komunistické diktatůry nejhrubšího zrna) rozhodně není podle našich "dnešních" měřítek nějaké dobro...jestli je v WH nějaká "dobrá" strana...tak k ní mají nejblíže Tau
  • Veskoslav
    A fantasy je co? Pohádka. I ve Warhammeru i 40k máš dané dobro a zlo. A sebemenší mutace, tedy zlo je trestána smrtí. Jo takový Geralt, to je neutrální postava, občas zlo, občas dobro. Ale většina si troufám tvrdit je právě založena na souboji dobra a zla. Také z těch důvodů že je to pouze v pohádkách a lidé do nich utíkají od šedé reality, kde nic takového neexistuje.
  • Veskoslav
    Mě přijde, že spousta lidí zapomíná, že to vychází i na konzole nové generace. A tam je gigantický trh. Nebo kolik znáte MMORPG titulů na konzole? Ono na pc to klidně může mít těch 300 000, ale osobně si myslím, že v tomto případě bude hlavní trh ten konzolový.
  • Inquisitor
    No jo znáš to, kde bych vzal prachy, vždyť chodim do práce :)
  • Je úplně zbytečné pořád zmiňovat "namachrovaná děcka", to je problém celého internetu, ne konkrétní hry. Viz "majncraft jůtubeři". Patřím do generace, o které si myslím, že zabředla do vod internetu ve správný čas a nebojím se říct, že by se v dnešní době před přístupem na internet měli skládat gramotní a morální testy, protože dnešní vlna třináctiletých dětí si myslí, že vládne a že na ně nikdo nedosáhne, aby dostali facku kterou si zaslouží 90% z nich. A to je bohužel pravda.
  • Neříkám, že nesouhlasím a nejasností scénáře, ale není potřeba, aby rozděloval na zlo a dobro. Zlý a dobří nejsou ani v realitě ani nevidím důvod mít je ve fantasy ...tak v pohádce možná.
  • Sice se mi TESO nelibi a nehodlam ji hrat, ale silne nesouhlasim s tim, ze by bylo universum TES klisoidni a nezajimave. Staci se treba mrknout sem: http://www.videacesky.cz/tag/the-elder-scrolls *4*
  • Pokud bych chtel upoutat na hru trailerem, ucil bych se u tvurcu traileru "Killing monsters" pro Witchera 3.....
  • tedy trailery ze serie Tes to muzu porad ,,ale tohle mi moc nic nerika,,sice zname scenerie ale tim to taky zacina i hasne... Morrowind forever:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit