Přejít na výpis diskuzí
Rozmáchlý filmeček připomíná spuštění The Elder Scroll Online
4.4.2014 | Adam Homola
126 příspěvků
-
Neverwinter jsem hrál :) Je to docela dobrá hra, bavilo mě to, ale když jsem doexpil 60lvl, tak už nebylo nic moc co dělat. Nejsem PvPčkař a chodit 5 dungu neustále dokola, navíc když se obtížnost měří počtem addů mě vážně nebavilo *7* ... Takže ne, Neverwinter není prvotřídní MMO. První třídní MMO je WoW :)
-
A z těch akčnějších Trailerů se taky povedl "Planetside2"
-
Nejsi jiny... dnes je v módě akční scény nastřihat tak, aby měli MAX 500milisekund. Bliká to na tebe suprovou Akcí, že nedokážeš její prožitek nijak vstřebat. Opakovaně to spouštíš jen proto, aby jsi se pokochal zpracováním... no v podstatě ani nezjistíš, o co vůbec pořádně jde.
Hlavně ať to bliká v akci jak stroboskop! *4*
Osobně tenhle trend vážně nenávidím, protože prožitek je z 95% rozpačitý, a nakonec ho taky aplikují do velkých filmů. Člověk nemá šanci si vůbec nic užít z některých těch filmečků. *9*
Například takový trailer na "Cyberpunk 2077" splnil svoje dokonale. -
Jsem jediny kdo se v tech fimeccich totalne ztraci? Provedeni je skvele(co se tyce grafiky),ale kamera a scenar notne pokulhava. Ja jsem ani po nekolikatem shlednuti predchoziho a tohoto navazujiciho traileru nepochopil o co tam jde. Je nekdo dobry a nekdo zly? Nebo je to zly proti zlym? Diky silene kamere jsem mel mnohdy problem zjistit na co se vubec divam. Kdo za koho bojuje. ....
Asi je dulezite ze je tam trocha krve a nejakych efektu *2* -
MMO je treba i Travian. MMORPG jsou podle me uplne jiny zanr.
Pomlouvas jednu hru a sam nabizis dva kontraverzni tituly-Neverwinter a Path of Exile
Nemuzes nechat na kazdem at se sam rozhodne co ho bavi? -
Jestli tohle má být definice GW2, tak to jsi to asi hrál půl hoďky, napsal hate recenzi, hru odinstaloval a už si ji nikdy nezahrál. :D btw, střední rod vzor město má v množném čísle u přívlastku koncovku -a. viz "dvojčata" z cimrmanovského Aktu :D
-
Njn, dnesni deti jsou tak bohate, ze vetsina herni populace her, kde je vyzadovano mesicni predplatne, jsou prave ty deti.
-_- -
OMFG! WFT, LOL! BRB! ESO je supercool, to si do huby neber nebo si mě nechtěj potkat, Teď se tu všem omluv,
-
Bude to jako s GW2. Recenzenti to budou hrát půl hoďky, pak napíšou recenzi vychvalující hru do nebes, hru odinstalují a už nikdy si ji nezahrají. 95% procent hráčů budou namachrované děcka, které nedají dohromady dvě slušné slova, budou běhat v růžových brněních a každému kdo vynese oprávněnou kritiku nadávat(Samozřejmě si každé z nich vytvoří účet na metacritic, aby mohli dát jejich nejoblinějšejší hře 10.).
-
Před pár dny jsem na jednom serveru viděl live stream. Skupinka asi 20 lidí se na koních hnala k nějaké pevnosti. V momentě, kdy začali koně skákat 5 metrů do vzduchu a někteří po odrazu ze skal i málem létali, jsem to musel vypnout *13*
-
V pohodě Martínku. Já osobě vím, že jsem miglej. Mám tam čtyři účty a čtyřikrát letěla nula a to jen kvůli Skyrimu. PS. Nekecám.
-
Myslíš ti co dali Battleshitu4 8/10 ? *7* .
-
Neber to osobne - nic ve zlym, ale presne takovyhle chovani i opacnym gardu, kdy lidi daji bez rozmyslu a bez poradnyho zahrani nebo dohrani na Metacriticu 0 nebo 10 dost zpochybnuje ono uzivatelske hodnoceni jako protivahu vuci kritikum.
-
jop...prvotridny MMO zacinaji na poplatcich, protoze jsou neskutecne drahe a vymakane a Games.cz o nich udelaji aspon recenzi *7*
-
Podle mě je hlavní problém hry celkově TES Universe. To universum je šíleně klišoidní a nudný. Prostě nemá nic zajímavého.
-
Neverwinter
-
Jenom kvůli tomu že je to kridorovka to nemůže být prvotřídní MMO ?
To se MMO značí open worldem ?
Ano ohledně Path of exile sem se spletl ale říkat že Newerwinter není prvotřídní MMO, to zase nechápu tebe. -
Hele, já to neunesl a napálil jsem tomu na Metacritic nulu. Hned je mi po duší lépe.
-
Neverwinter je poradne mmo? nema ani otevreny svet...tunel...POE je zas pro HC hrace a sem tam nekoho potkas...takove mrtve
-
Path of Exile neni MMO, sami autori se tomu zarazeni brani...