Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, koho tím lákají.
    Svědectví hráčů je tak strašné.
    Dostane to dobrý body od Games.CZ jenom kvůli tomu, že to tu stránku sponzoruje (jako Battleshit 4 a Call of Chujty Dogs).

Lidi, jestli si chcete zahrát pořádné MMO RPG tak zahrajte :
    Newerwinter, Lord of the rings online, Age of Conan, Path of exile a další.
  • To pekel s F2T (resp. Pay to play/win). Ať je to dobré raději za poplatky, nebo to můžou rovnou zabalit. Hlavně neničit svět a značku tím, že to budu prodávat jako dě*ku.
  • martin.mares.984
    Ber to s humorem a sportovne! Ostatne v jake jine MMO je mozne aby za Tebou behem krvavych boju hezky hopkala vrestici opicka - no ne?
  • Opravdu mám rád MMO hry, ale tahle hra se totálně nepovedla už od začátku, nevím co na tom kdo vidí ale hratelnost mi přijde horší než hry před 10 lety a co se týká nějaké originality tak ta tu prostě není - graficky bych řekl, že svět vypadá pomalu hůř než starý Vanguard, který by tuhle hru i dnes totálně posral na všech frontách - bohužel vyšel v nesprávnou dobu a dneska už s tím nikdo nic neudělá. Nevím proč, ale i SWTOR a SECRET WORLD mi přišli originálnější a zábavnější hned od začátku. A to že mají 5ti minutový filmeček? Radši bych kdyby to mělo 30 vteřin, ale bylo to v kvalitách blizzu a ne tenhle crap.
  • Sotva to vyšlo a už to dostává 9/10. Typické.
  • Krescz
    pevne verim tomu, ze kazdy muj hate byl opravneny a hra prejde na F2P *1* ...ostatnim haterum byl chtel jen rict, ze se tesim az se opet setkame u nejake hry, ktera roztrha nase nadeje na dokonale MMO *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit