Přejít na výpis diskuzí
RPG a akce se začínají prolínat, říká vývojář Diabla III
18.4.2011 | levis
69 příspěvků
-
Článek o akčních RPG a není zmíněný Mass Effect? Rděte se. A není to tím, že "akční a FPS hry se začínají prolínat", ale jednoduše nikdo už nedělá to správné pjůr RPG. Všude strašně moc akce, hlavně aby se něco dělo, protože 80% hráčů má stejně ADD. Grr.
Jdu si zahrát Icewind Dale. -
Já vím. Právě proto je mně jasné, že se ho nedočkáme.
-
no.. ono to není tak od věci, stále je spousta lidí, kteří si i v dnešní době myslí, že Diablo JE RPG.. *1*
-
Co na to řict? Jestli lže, tak no comment. Jestli ma pravdu, raději no comment. Snažit se trapně obhajovat, nebo řikat to je pravda, tamto neni - to je jen dalši vyzrazovani podrobnosti. Hlavně nemají potřebu nic říkat.
-
Autor clanku pouziva zabehanou terminologii a kazdy vi co tim mysli, nikdy nerekl, ze je Bioshock RPG tak se nesnaz zbytecne hnidopichovat a slovickarit... :-)
-
RPG prvky nejsou nikdy na skodu... ve strilecce, ve strategii... cim vic RPG tim vic addidas... teda tim lepsi. :-)
-
Mě by spíš zajímalo jejich vyjádření ohledně vykecání podrobností o D3 vykopnutým betatesterem.
-
proto napsal "prvky" RPG :)
-
Ne, nezačínají se prolínat. To že někdo dá do akční hry atributy postavy a perky, zní neudělá RPG. RPG není o statistikách. Snad autoři co píší články o hrách by mohli vědět, co znamená zkratka Role Playing Game.
Nikdo neříká že hry jako Bioshock, co nejsou obyčejné střílečky jsou špatné - nejsou, Bioshock je jedna z nejlepších herních sérií. Ale není to RPG a nikdy nebude, stejně jako klidně může existovat RPG bez jediného atributu a skillu.