Přejít na výpis diskuzí
RPG Pillars of Eternity ještě nevyšlo, ale autoři již uvažují o pokračování
5.2.2015 | Honza Konfršt
143 příspěvků
-
Nic proti hře, z těch mála PC only her, které mě zajímají, do ní vkládám velké naděje, ale přijde mi celkem vtipné, že kdyby tohle byl článek o Ubisoftu, tak se tady vytahujou hromadně vidle. Teď je tady víceméně klid...
-
Obsidiani jsou desny fuseri, co neudelali jedinou dobrou vlastní hru. Ale Wasteland 2 nedelali, nastesti..
-
nedelal wasteland 2 taky obsidian? a presne tohle mu vytýkal recenzent
-
To je to poslední, čeho se musíš u hry od Obsidianu bát. :)
-
Tak mám hned dvě kámošky, co učí anglinu, jedna na ekonomce druhá na VŠ, a obě jsou za jedno, že to s tou znalostí AJ u nás není zas taková sláva, jak to někdy vypadá. Mimo jiné si myslím, že třeba DAI se spoustě lidí nelíbí proto, že je tam těžká a rychlá AJ a prostě tomu nerozumí, ale nepřiznají to, takže jim uniká to nejdůležitější na té hře.
-
Tak já se AJ učím....jsem si překládala celé ukecané DAI, takže na mě opravdu výkon. Ale prostě si tu hru neužiju. Navíc DAI je opravdu jediná hra, kterou jsem si koupila i přes její AJ. takže se těším až dokončí tu Divinity, pokud by nebyla čeština, tak si ji vážně nekoupím. podobně to mám i s PoE. Jinak se domluvím Španělsky , ale neumím gramatiku a na překlad to není. A navíc mám pořád toho všelijakého učení tolik, že do jazyků se mi nechce. Jsem ráda, za každou chvilku, kdy můžu vypnout mozek:)
-
Ty rozhodne premyslet nemuzes, je to neco, na co nemas vybavu. Smir se s tim. Proste priroda Ti do Tve makovice nadelila jenom houno, tak s tim moc neudelas. Kazdym svym komentarem to pouze potvrzujes.
-
Mám rád vývoj, rád investuji a dělám radost druhým lidem, kteří narozdíl ode mne něco dokáží vytvořit *14* :3
http://i.ytimg.com/vi/FV59Nt88AI0/hqdefault.jpg -
tak snad mají dobreho spisovatele, není nic horšího v rpg než se probírat špatne napsaným slovným balastem
-
Hraní se slovníkem byla celkem sranda. To si pamatuju z dětství. *1*
-
Říká anonym. *15*
-
Než bude CZ (jestli vůbec), tak si přeložíš rychleji.
Již od ZŠ děti umí dobře anglicky na to aby jím to stačilo a případně si pomohli slovníkem atd. -
V tom případě proč to dělat ve 3d?
-
Divinity ani přes svou délku není až tak ukecaná hra jako bude PoE. Nevím, jak je na tom aktuálně překlad třeba Wasteland 2, ale dle letmého googlení asi nic moc, PoE bude pravděpodobně ještě náročnější, takže to bude především záležet na tom, jak moc se ta hra povede, jestli a jak zasáhne i to méně "hardcore" hráčstvo. Aby byl ten překlad pro koho dělat.
-
nejlepsi na tom je, ze nejvic tu brecej socky, co ani nic nepodporili, sice me pak trosku unika vyznam jejich brekotu, ale alespon se pobavim *1*
-
To je klasika, jedni pouze mluví o tom jaké to bude a druzí na tom dělají :)
-
opravdu se neučíš žádny cizí jazyk? hraní her je dobrou priležitostí se v nem zlepšit.
-
Chudák ten nerd, asi nějaká socka, co si nemůže dovolit vyhodit pár €. A že není jistý, že sponzorovaná hra nevýjde? No co, prachy budou furt
-
PoE vypadá jako hra, kterou bych si ráda zahrála. Nevíte, chystá někdo češtinu? Momentálně čekám na Divinity, až vyjde čeština, tak si ji koupím. Moc nechápu tu horlivou diskuzi ohledně KS. prostě to funguje, tak proč to řešit? Já osobně na KS nepřispívám, ale chápu lidi, co jo. Lidi co přispívají, jsou prostě přející. Já pro změnu přeju lidem, co jsou ochotni dělat překlady, takže určitě přispěju na češtinu do PoE, jestli bude. Stejně tak na Divinity a jestli bude cz do DAI, tak to bych byla opravdu šťastná.
-
na to už se mi pěkně dlouho třepou ruce *14*