Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Hmm...tady si někdo přivlastnil jméno Star Nerda a provádí nízkou formu trollingu.
  • walltar
    Taky mě to skoro vyrazilo dech. *1*

... Jak sem říkal, je prostě vtipnej.
  • tebe taky lituji samozřejmě, kde bych tě mohl potkat, dal bych ti na čůčo :)
  • homeles8
    Ty jsi přemýšlel? *1* :-) *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1*
  • Když už jsme u Kickstarteru, tak největší zděšení u mě vyvolává projekt Camelot Unchained.Nebudu tu rozepisovat proč, zhlédněte jejich "video update" a porovnejte sami s třeba takovým video updatem na Kingdom come.
    Camelot uchanined: https://www.youtube.com/watch?v=kU-X6p9f_mc

Kingdome come: https://www.youtube.com/watch?v=LfklQR-36-8

Myslím, že to nepotřebuje žádný komentář.
  • Teď jsem chvíli přemýšlel a je mi těch naivních nerdů líto, nějak mě to celé dojalo lidičky.
  • chladas
    Přesně, používejte vaší hlavu a peníze vyhazujte za tohle a tohle a ne za co chcete vy jinak jste tupý ovce.
  • Blue.Shark
    Původně jsem měl v úmyslu ho překrmit k prasknutí :))
  • To je vše otázka priorit a o to jde, každý má jiné priority, já osobně jsem měl hodinky vždycky rád, ale je příjemné, když ti je čas ukradenej a nesleduješ ho pořad.
    Tím, ale nechci tvrdit, že čas nepotřebuju, bez něho bych asi těžko stihl např. vlak :)

Každý si může zdůvodnit svým způsobem proč za něco dává finance a hlavně jaký to přinese jemu užitek. Užitek nemusí být současný, ale může být budoucí, a mě přijde, že ten dotyčný je zaseklý v současnosti a nechápe pojem budoucnosti ve spojitosti s užitkem.
  • Blue.Shark
    Za a) nevíš, jestli "peníze maj" a za b) bys na jejich místě taky dvakrát přemýšlel, jestli peníze, které vyděláš, naslepo pošleš do dalšího produktu. Vychcanost? Ne. Inteligence a způsob, jak neskončit na dlažbě.

A teď si představ sebe na jejich místě. Vybereš peníze, které pokryjí vývoj. Rozešleš kopie a vyděláš dejme tomu sto tisíc dolarů. Vážně by ses vykašlal na zbytek světa, produkt zametl pod koberec a spokojil se s prodejem 50 000 kusů, když bys reálně mohl prodat milion kusů (těm, co se kickstarteru bojí, nebo se o něm nedozvěděli), a vydělat tak mnohem více peněz?

Dodatek: A když jsme u těch oveček...jestli sis nevšimnul, člověk má vlastní hlavu a dokáže se rozhodnout podle svého. Chápu ale, že když někdo následuje někoho nebo něco, co ti nevoní, prostě to svádí k použití fráze o ovečkách, i když je použita naprosto špatně.
  • walltar
    Ale zase na druhou stranu je celkem vtipnej...
  • homeles8
    prostě chodim po městě a otravuju lidi, jestli nemají pár drobných na rohlík
  • já se to sakra snažím pochopit, ale nikdo mi to tady nedokázal vysvětlit. Proč je někdo ochoten platit za produkt dva roky dopředu. Odpovědí většinou bylo: mám rád hry, tak platím apod. nesmysly.
  • walltar
    Ale tak to já sem si hodinky co se mě líbí koupil. I když mě jsou prakticky k ničemu (ale zase vytahovat pořád mobil z kapsy...) tak pokaždý když vylezu ven bez hodinek na ruce, tak mě připadá, že mě něco chybí. *1*

Ale řekněme, že si koupíš levnější hodinky za 10K... I takové člověku vydrží velice dlouho. Takže je to celkem zanedbatelná investice, když ji rozložíš do několika let.
  • wenceslaus
    .
  • ty se asi cpeš do děr často a všude, viz jak jsem psal o těch ovečkách... co je horší, upsat se publisherovi, nebo se upsat lidem? zamysli se nad tím, neni to tak jednoznačný.. a peníze maj, jenom zjistili že to můžou udělat znovu - vybrat to dopředu - nemusí nic riskovat, vychcanost, nic víc. Pokud by se ten první projekt se kterým tam jdou po dokončení nemohl prodávat a jen by se rozeslaly kopie bakerům, neřeknu ani slovo. Jenže oni mají pokrytý vývoj dopředu malou částí herní obce a té větší části to pak po dokončení prodávají - prachy maj, jsou jen vychcaný a chamtivý, that's all..
  • Troll alert, nechte ho uz byt, vidite ze v kazdem postu pise jedno a to same.. :D Ten si dal za cil tady nastvat lidi, nechce nic pochopit a i ty jeho argumenty jsou uplne mimo. Patri ten clovek vubec na tuhle webovou stranku o hrach?
  • Boha ty jsi totalne mimo co? :D To ze ty nechapes, co nekoho bavi na hrani her a kupovani si je dopredu neznamena, ze vsichni jsou stejny jako ty a radeji si koupi hodinky..

Muzu ti rict jedno, na co mi jsou v dnesni dobe hodinky? Proc bych je mel kupovat. Hodiny mam v mobilu, v tabletu, na PC, v televizi cas vidim, kamkoliv se otocim. Obleceni je otazka toho, co komu staci a vyhovuje, zda honi trendy nebo ne. Ale s hrama to nema nic spolecneho.

Osobne me vadi na kickstarteru to, ze tam neco das, ale solidni castka jde kickstarteru samotnemu (neni to pausal ale je to pomerna castka, takze cim vic lidi daji tim vic si kickstarter veme).
  • dyť jsi bezďák, nemusíš tady psát, že chodíš neupravený, neoholený a vyhledáváš podobná invididua, to mě jako došlo.
  • homeles8
    Třeba protože jsi hodnej a rád rozdáváš lidem radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit