Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Tady je zásadní problém v tom, že si lidé myslí, že Kickstarter je nějaká charita a žebrání. Uvědom si, že Kickstarter dává vývojářům možnost zjistit, jestli o daný produkt lidi stojí v takové podobě, jak je prezentován. Je to mnohem lepší cesta, než se upsat publisherovi, který jim potom může začít kecat do práce.

A že peníze mají...můžou mít, nemusí mít. O to přece vůbec nejde. Proč riskovat neúspěch dalšího projektu a přijít o peníze? To je přece dost hloupý postup. Pokud se lidem předchozí výtvor líbil, rádi zaplatí vývoj dalšího a ještě jej budou mít levněji, než z obchodu. To není vychcanost, to je bussiness - najdi díru na trhu a nacpi se tam. Tak to chodí všude.
  • homeles8
    Já nejsem sebevědomý, mám deprese a chci umřít, protože lidi jsou zlý, jako třeba ty. Každopádně když jsem chodil slušně oblečenej, byl jsem na tom hůř. Dokonce mám dlouhý rozcuchaný vlasy a fousy, protože se to lidem nelíbí a já nemám rád lidi. A ty jsi přesně ten příklad normální člověka. To nejhorší, co na týhle planetě může žít. Troska jsi ty a ani si to neuvědomuješ, protože jsi zavřený ve svým sebevědomým světě, že když jsi oblečenej nejlíp ze všech, tak jsi frajer a oni jsou trosky a ani tě nenapadne, že jsou to v pohodě lidi, jenom mají jiný koníčky než oblečení. Jsi určitě takovej ten strašnej typ co potká punkáče a horzně blbě na něj čumí a říkáš si, že je trosak, přitom je víc v pohodě než ty. Trosko.
  • dává na Hlaváku v křoví blowjoby *6*
  • Že hranie hier v early accesse nejak súvisí s niekoho sebavedomým, to si môže myslieť iba taká troska ako si ty, čo si kupuje oblečenie aby sa cítil luxusne *1*
  • kde přesně pracuješ v těch sedm let starých, děravých jeansách??? Rozdáváš letáky na nádraží co? *3*
  • sebevědomý člověk chodí v jednom třičku a přispíva na KS a hraje hry v Early Accesu. Jasně, sni dál trosko...
  • mně to přijde stejný jako když se borec hlásí každej rok na pracáku.... jasně, jednou se může stát (třeba těm co čerstvě vystudují), že potřebují podporu, ale před každým projektem žebrat peníze na KS, to mi normální nepřijde.. vždyť vydělávají, na vývoj další hry peníze mají!! neříkej mi že tam nevidíš ani špetku vychcanosti...
  • Pokud vim, tak má ještě vliv na množství získanejch zkušeností. Nebo to bylo jenom v Tormentu? Už jsem BG nějakou dobu nehrál, takže si jistej nejsem.
  • homeles8
    Já jsem třeba nikdy pixel art hru nehrál, ani se o to nezajímám a jen o to zakopnu občas tady na hlavní stránce, ale ani ten článek nerozklikávám, protože mě to nezajímá. KS je hodně o charakteru, no, sobecký svi*e nikomu nepřihodí, ale samozřejmě musíš s rozumem rozhodovat, kolik a čemu přispěješ. A EA mám jenom DayZ jen proto, že to je levnější než až to vyjde a potom bych si to stejně koupil, protože mě to zaujalo z her na toto téma nejvíc a hrajou to kamarádi z práce. Jinak se mě to netýká a ani nevim, jaký ještě jsou hry prodejný před vydáním a opět mě to ani nezajímá, když mi někdo nějakou takovou hru doporučí, já si o ní přečtu a mě zaujme a bude levnější než po vydání, tak si jí třeba taky koupím před vydáním. Moc nechápu ten hate na cokoliv. Já zcela ignoruju, co mě nezajímá. Třeba i Watch Dogs, mě nezaujalo na první dojem, tak jsem zbytek kampaně i všechno ostatní kolem ignoroval, a je mi jedno, že takový hra vyšla a neřešim to, nebudu tu hru hatovat. Jste všichni psychopatyčtí sociopati. *16*
  • Star Nerd: "tak pokud nejsi tlustá troska, tak se chce většinou mladý člověk prostě líbit a dobře cítit v pěkném, luxusním oblečení... "

A nie je to náhodou tak, že luxusným oblečením si niečo dokazuje práve tá troska? Sebavedomý človek nemá potrebu stále niečo dokazovať sebe aj ostatným vyhadzovaním peňazí.
  • Jo ták, lidi prej jdou s davem. No pokud máte na mysli lidi kteří jdou v davu EA-UBI-aspol. tak máte recht..
  • walltar
    Vždycky mě rozesměje, když někdo začne vykládat o ovcích a stádech... A co je úplně nejlepší, tak je to vždycky u těch co z nějakého důvodu štve, že se lidem líbí něco jiného, než jim.

Takový zajímavý a celkem zábavný paradox.
  • takže už chápu to tvoji zálibu v KS, ty jsi takový lidský KS co? Jaký máš styl? Pijan, invalida? Navíc ten nick, mohlo mě to napadnout dříve...
  • Blue.Shark
    Vůbec nejde o "nakopnutí". Jde o získání financí na projekt a docílení toho, že daný projekt bude tvořen s důrazem na zpětnou vazbu od těch, co jej podpořili.
  • homeles8
    Ne, normálně tu mám počítač pod mostem. A z vyhozených igeliťáků jsem si udělal plachtu, aby na něj nesněžilo.
  • naprostý souhlas +
  • kickstarter, early access a pixel art - těchto tří věcí se za chvíli hráči tak přežerou, že i ty hubený budou blejt kýble blitek a i ty nejhloupější prozřou.. lidi jdou s davem, ale už teď je vidět že pár lidí se utrhne, zbytek bude následovat jako stádo oveček které v dálce vidí nového pastýře..
  • se líbíš bezdačkám pod mostem co? a teď píšeš z veřejné knihovny..
  • Stejně pořád tady tuhle prasečinku KS nechápu a co vůbec nechápu je Star Citizen. To je hodně pokročilé zlodějství a lidi jim tam pořád sypou. Takže oni jim prvně hru zadotují a pak si tam ještě kupují neskutečně drahé lodičky, abymohli střílet stejně pitomé lidičky v ostatnch předražených lodičkám? Degenerace lidsta tomu říkám já..
  • homeles8
    Já se nejlíp cítim v černým Sabaťáckým tričku, (mám 2 na střídačku už x let) a v mých dlouchých, světlých hodně ošoupaných úplně děravých 7 let starých džínách. Dohormady tak za 1000,-. A chodim v tom 7 let. A cítím se v tom dobře, protože nevypadám stejně a holkám se to líbí. A nechápu jak se na herním webu můžou řešit hadry :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit