Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha a já myslel že "kickstarter", podle toho názvu, slouží jako nakopávač pro nové projekty a studia. Chápu když zformuje herní veterán nové studio a vyrazí s první projektem na KS, to se dá pochopit. Co se ale nedá pochopit, že po vydání první KS hry tam jde toto studio nebo člověk znovu.. a pak znovu.. jako Schafer. Vždyť z prodejů té předchozí hry mají nějaké peníze, proč se proboha neosamostatní a stále dokolečka pro každou hru využívají KS model? Přijde mi to jako čistá vychcanost a chamtivost, nic jiného za tím nevidím..
  • homeles8
    Třeba protože už mám těch hodinek stovky a i s přispění na KS si můžu dalších 100 pořídit a pořád nebudu muset řešit, že si dám k ečeři chleba jen s máslem, bez salámu, abych ušetřil ? My nedostáváme 200,- kapesnýho, omg. Do mýho zájmu (hudba + el. kytara) jsem dal už desetitisíce, tak proč bych do vedlejšího zájmu nedal aspoň pár stovek? A když si nechám udělat kytaru od kytaráře, taky mu musím zaplatit něco předem, aniž bych věděl, jak to udělá. Ale když nechci mainstream drahýho Gibsona, tak si risknu za svojí kytaru penínze předem a pak mám kytaru co jsem chtěl. To je to samý jako tady. Nechci hrát CoD, chci hrát PoE, tak radši přispěju na PoE, než dávat balík za blbý CoD.
  • tak pokud nejsi tlustá troska, tak se chce většinou mladý člověk prostě líbit a dobře cítit v pěkném, luxusním oblečení... *5*
  • Kozy
    Já jsem teď objevil Avernum. Taky super.
  • Presne tomuto som ja nikdy nerozumel a vždy som sa pýtal ľudí, ktorí dávali peniaze na oblečenie, hodinky atď., či nemajú žiadne koníčky, že vyhadzujú peniaze na handry.
  • myslíš ten laciný a trapný humor, co je v Divinity, tak to gratuluji ke skvělému vkusu...
  • no zabudol som ešte, že u hlavnej postavy môže občas vysoký wisdom pridávať nejaké extra dialógy pri rozhovoroch ale teraz neviem, či sa to niekde v BG1 využije alebo nie, ale rozhodne to nestojí za tie investície bodov.
  • VergiliusGrey
    Uvidíme.
  • Corvus
    No nic, pokec jako vždy stojí za star nerodovo lejno, takže zase o článek dál. V každém případě za nás, co tahle RPG milujeme: JEN KURE*** HOUŠŤ! *5* Zdar!
  • smysl to do budoucna žádný nemá, funguje to teď( ikdyž už je taky čím dál těžší prorazit na KS) dokud je to novinka a hraje to na city nostalgikům, ukážou pár artworků, napíší hratelnost jako 20 let stará hra a lidi platí, jenže to funguje jednou, dvakrát po třetí už ne. I te nostalgie se lid přežerou..
  • Corvus
    Já vím o čem to je, neboj. Hry sleduji denně. Viděl jsem let's play apod. Ale tahle hra je především pro fans seriálu = potažmo i grafiky a já ani jedno, ani druhé opravdu nemusím. Navíc je na mě tento typ humoru už přes čáru (Cimrman asi vše vysvětluje). Když humor v RPG, tak tak, jak to dělá Divinity. Ale samozřejmě jinak věřím, že hra to špatná není. Nikoliv však pro mě.
  • prave si prisiel o skvely uchylny a rpg zazitok..jeden z najlepsich za minuly rok *3*
  • wisdom u mága tuším ovplyvňuje jedine Lore ak je pod nejakou úrovňou inak je mu na nič, wisdom je dôležitý jedine pre klerika, druida, paladina a rangera, čiže charaktery používajúce kňažské/druidské kúzla
  • VergiliusGrey
    Já netvrdím, že přístup ke knize je stejný jako k hře na KS. Chci ti jen ukázat, že to má smysl. Ty ovšem o tom nechceš ani uvažovat.
  • takže recenze nic, ohlasy nic, vlastní vyžkoušení nic, ty raději dáš na pěkné artworky a sliby těch, co chtějí po tobě peníze. Co na to mám říct?
  • Jak moc je potom pro maga dulezity parametr wishdom? Tedy jak se projevuje v praxi?
  • VergiliusGrey
    Recenze mě osobně nic neřeknou jestli se mi to bude líbit. A přečtení jedné kapitoly také ne.
  • Corvus
    Nejsem star nerd, abych zkoušel takovou úchylárnu a tobě skočil na špek *3*
  • zase špatně, nevím kde žiješ, ale normálně v knize jsou sedačky a můžeš se do knížky začíst plus kouknout na recenze a ohlas lidí, seš prostě vedle jak ta jedle..
  • VergiliusGrey
    Tak si vem, že si jdeš koupit knížku. Taky nevíš jestli se ti bude líbit nebo ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit