Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VergiliusGrey
    Například PoE mělo nejnižší částku za hru na KS 20 dolarů. V porovnání s jinými hrami je to dost málo.
  • pohrbili by to kdyby to udelali špatne. neni duvod aby i 3d nevypadalo takhle hezky
  • a co přesně vyšlo. Nějaké ty indie, to vychazí i bez těch zlodějů, pak průserr W2 a ta infantilnost pro děcka Divinity. Co dál? nějaké Sci-fi simulátory, to ani nebudu komentovat, to je úplna prasečinka
  • walltar
    No ale o to jde, taková hra bez KS většinou nevýjde... Protože se vydavatelé dneska bojí riskovat. Já se riskovat nebojím. Je to pár korun, které mě nijak nevytrhnou a umožní mě to hrát něco co už dneska není. Proto sem jim dal na první díl peníze, proto sem přispěl Elite, Star Citizenu, Kingdom Come, Wasteland 2, Sui Generis, a hromadě dalších her.

Protože já nerad sedím na diskusích a nadávám na COD a Ass Creed jak se pořád vopakují... já proti tomu radši něco dělám. Přiznám se, že nemám na to abych mohl takovou hru zaplatit celou, tak aspoň pomůžu částkou která se na mojem rozpočtu neprojeví.

Jistě... beru risk na sebe, ale to že si po dlouhé době zase zahraju hru, která by mě mohla opravdu bavit mě za to stojí.
  • motivuje je že bez backeru by ty hry nevyšli a meli bysme tu jen pitome konzolove arkady a mainstream
  • opravdu vysoké životní cíle facepalm
  • Corvus
    Mňo a tím by to (aspoň co se mě týče) úplně pohřbili. Já žehnám Kickstarteru právě a především proto, že zde "projdou" projekty právě na tomto typu grafiky. Tedy a la infinity engine, který je mým suveréně nejoblíbenějším.
  • o jakým trolení se bavíš prosím tebe, mě by prostě ani ve snu nenapadlo platit lidem předem za nějaké hry, tak se ptám, co motivuje ostatní lidi? Chápeš???
  • Corvus
    Přesně tak! Já klukům sice na Kickstarteru nepřisypal, ale tento IZO žánr je má srdcovka. Hned jak mi kolem půlky měsíce přistanou peníze na účtu, kupuji Royal Edition Pillars of Eternity. Vedle Zaklínače 3 a Vávrova Kingdom Come, jde u mě osobně o nejočekávanější hru roku. Pak se ještě dočkat Tormentu 2 a Cyberpunku 2077 a mohu do nebe *4*
  • mohli by uvažovat i o 3d grafice. a doufejme že to nebude propadák jako wasteland 2 ale myslím že ne
  • jenže je to částka převážně větší než cena AAA hry a jak vlastně někoho motivuje posílat peníze lidem kvůli pár artworkům a slibům na jedné stránce? Co je motivuje ty lidi? Já to prostě nechápu.
  • Blue.Shark
    Někdo má zájem o hry, někdo má zájem o pitomé trollení. Lidé jsou různí.
  • Corvus
    Promiň, ale píšeš jako *12*
  • co z toho jako máš? nemáš jiné zájmy? Nemáš rád třeba pěkné oblečení, hodinky apod? Proč vyhazovat dolary kvůli nějakym pitomým hrám. Nechápu.
  • walltar
    Já už jsem na KS podpořil dost projektů a zatím jsem spokojený... Takže nemám důvod v tom nepokračovat. A pokud už někdo dodá jeden funkční a dobrý produkt, rád ho podpořím znova.

Imho mnohem lepší, než dávat peníze lidem, kteří dělají dnešní AAA hry stylem "Navrhněme to tak, ať se toho co nejvíc prodá".
  • VergiliusGrey
    Proč zloděje. Zaplatí určitou částku, za to dostane hru. Nic divného.
  • Blue.Shark
    Doufám, že nezůstanou jen u uvažování. Hry podobného typu nestárnou. Jsem si jistý, že pokud kampaň opravdu rozjedou, bude stejně úspěšná, jako na PoE.
  • Mam maly dotaz na veterany. Nainstaloval jsem BG1 (z gogu). Asi neni mozne rozehrat hru jako mag, aniz bych nebyl nucen mit u sebe velkou partu spolubojovniku. Taham na zacatku s sebou jenzlodejku z pocatecni tvrze a nemuzu se dostat do krcmy "pratelska ruka" kdyz na mena schodisti ceka nepratelsky mag. Ono me zabije vlastne vsechno, i vlk....zkratka bez party hako mag ani ranu?
  • nechceš šetřit na něco rozumnějšího než vyhazovat peníze oknem a podporovat ty zloděje na KS??? Připadá ti to rozumné?
  • walltar
    Jo nevidím důvod aby o něm neuvažovali... Pokud bude PoE vydělávat, tak by byla blbost sklapnout kufry a nechat toho. Pokud bude PoE dobré, tak jim přihodím na KS i na dvojku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit