Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skus South Park od Obsidianov
  • to je nesmysl až na půdu prosím tebe...
  • Blue.Shark
    A proto to neděláš. Jenže existují i tací, kteří jsou ochotni na dobrý nápad přispět a posléze tak dostat produkt za výhodnější cenu, nebo chtějí jednoduše podpořit nadějný projekt. A protože je mi jasné, že ti princip crowdfundingu neunikl, mluvím o trolení. Stejně jako onehdá v diskuzi o Star Citizen.
  • VergiliusGrey
    Tady nejde o to jestli je natočený nebo ne. Jde o to, že ho chci vidět.
  • Corvus
    Opět musím napsat, že mi bereš slova přímo z pod prstů klávesnice. Sice se mi líbí i některé nové RPG hry, ale neustále se vracím k tebou vyjmenovaným klasikám. Co se Icewind Dale týče, tak ten se mi dokonce líbí i víc než Balduři, ačkoliv to bývá většinou u fanoušků spíš naopak. Mě se ale ohromně líbí ta severské atmosféra... Co se Divinity: Original Sin týče, tak to považuji suverénně za jednu z nejlepších her (a RPG určitě) loňského roku. Nicméně graficky je mi o chlup bližší právě Pillars. Snad se v tomto ohledu povede i následník Tormentu.
  • takže si koupíš lístek do kina na film, který ještě není natočený? Pěkně sis naběhl..
  • no tá hra je robená na 6 člennú partu, a v D&D pravidlách je žiaľ mág na nízkych leveloch extrémne slabý, takže buď potrebuješ na začiatku nabrať okamžite každého pomocníka čo nájdeš alebo môžeš spraviť ešte 1 vec a to je že začneš ako človek bojovník a dualclasuješ ho na mága a budeš mať mága s podstatne vyšším HP a lepším ovládaním zbraní (pozor aby si ho mohol dualclasovať musíš mať tuším silu aspoň 15 a inteligenciu 17 ale odporúčam 18) Obzvlášť v BG 1 kde nie sú ešte špecializované povolania ako v BG2 sa dualclas extrémne oplatí.
  • běž si raději koupit krabičku ty nulo *1*
  • na prvej mape este vies zohnat nekromancera a zlodej/bojovnika
    urob par levelov, aspon do tretieho, potom snad toho maga pred krcmou das dole
  • VergiliusGrey
    Pro mě to není vyhazování peněz. Je to stejné jako si koupit knížku, novou raketu na tenis nebo jít do kina.
  • já taky ne, ale proč vyhazovat peníze z okna?
  • VergiliusGrey
    Jenže já se nemusím rozhodovat jestli si dám večeři nebo jestli si koupím hru.
  • ja nevim co všechno vyšlo ale ted hraju dead state a je to super. pilars si taky zahraju až to vyjde a to mi stačí. spousta her je taky ve vývoji a ja tomu verim
  • to je jedna dobrá večeře a půlka veřeče pro přítelkyni, já tomu řikám vyhazovaní peněz za produkt o kterém nevím v jakém bude stavu ve finále.
  • 3d fakt ne
  • Corvus
    Ale ono to vypadá hezky i takhle. Čili proč se s tím dělat (já nevím) třeba v unreal enginu, že? Navíc zrovna Wasteland II, ačkoliv mám sběratelskou edici, vypadá, sorry za ten příměr, jako ze star nerdovi prd*** *12*
  • Sem strasne rad, ze ted vychazi tolik isometrickych rpg. Nic jinyho uz ani nehraju. Wasteland 2, original sin i shadowrun me nezklamali a eternity + novy torment budou podle me jeste o tridu vis (aspon graficky urcite). Pokracovani eternity je skvela zprava.
    Zrovna vcera sem po dlouhy dobe zase dohral Icewind dale, tentokrat enhanced edici, a musim rict, ze me i tyhle stary hry porad hodne bavi. Hned sem rozehral dvojku, ktera mi snad do brezna vydrzi.
  • A co tady teda šašku děláš? Běž radši na web o hodinkách :)
  • tak si ji koupím až to vyjde, až se na to podívam jak to nakonec vypadá a jestli to stojí za nákup, proč posílat peníze roky dopředu. Ne, tohle je prostě šaškárna..
  • Corvus
    Self delete - Proč bych vlastně měl reagovat, že? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit