-
pohodová rubačka na odreagování u mne o bod víc
-
Beru cokoli, co se alespoň trochu podobá X-Blades / Blades of Time, Darksiders, War in the North. Škoda jen, že délka hry je takový podprůměr.
-
Podle mě si zaslouží aspoň 7/10.. to je ale tím že jsem šílenec do antického starověku :D
-
podľa mňa pekná rubačka, prihodil som si ju na steame do wishlistu a až bude v 75% zľave, tak si ju rád kúpim *1*
-
Přídám bod za scénu s vyloděním jako vystřiženou ze Zachraňte vojína Ryana + příběh skoro stejný jako ve filmu Gladiátor a scená v koloseu.
-
Kvalitní technická stránka PC portu hře žádné body nepřinesla, budiž.
Na druhou stranu bych uvítal kdyby recenzenti byli stejně neoblomní v hodnocení kdy nastane opak.
Viz. blahosklonost při recenzi BF4 kdy se na verdikt milostivě čekalo až bude použitelný MP.
Někoho může odradit prostoduchá herní náplň, jiného fakt že hra steží využívá dvě třetiny plochy monitoru, nesmyslný 30 fps lock, absurdni HW požadavky atd.
Ještě že tu letos máme kousky jako je např. Metro Redux, světlo na konci tunelu nepohaslo. -
Ač hra nemá zajímavý příběh, grafika je natolik dokonalá, že bych si jí dal klidně ještě jednou. Je to pecka! Někdy jsem měl až pocit, jestli se nedívám na film. Navíc šla hra krásně plynule s maximálními detaily, Crytek umí!!
-
Prej 5-10 ste se asi posraly ja bych dal minimal 8... si to zahrajte na xboxu one....
-
Jedinym plusom je ze sa da packa pre pohyb zacvaknut gumickou, cudlik na boj pritlacit cihlickou a hra sa dohraje sama aka hofno v pozlatke je stale len...
-
Neměl být původně hlavním tahákem této rubačky fakt že se bude ovládat pomocí kinectu?!
Jenže tato myšlenka postupem času nějak vyšuměla a zůstala jen ta rubačka. -
-
jop přesně tak to mělo bejt do teď si pamatuju jak jsem si koupil kvůli týhle hře jinak úplně zbytečněj kinect k X360 ( na kterou to mělo původně vyjít ) a kterej se my pak samozřejmě nepoužitej valel ve skříni.
-