-
https://www.youtube.com/watch?v=j0u0kNKi8mw&list=UUKab3hYnOoTZZbEUQBMx-ww
-
Škoda, určitě by to byla skvělá hra, kdyby byla vyvíjena primárně pro náročnější PC hráče namísto těch pubertálních konzoláků, kterým ke štěstí stačí zuřivé mačkání dvou tlačítek.
-
-
Povedz mi jednu PC rubacku ktora sa ovláda viac ako dvoma tlačidlami
-
-
Prakticky všechno až na hry kde je spell bar třeba dragon age a podobně takže jak sem psal před tím když se v ryse pořád mačkají 2 tlačítka stejně jako třeba assassín tak je assassín taky rubačka akorát sto krát lepší než ryse
-
-
dragon age je klasicke teambased RPG, prečo tu hru boze porovnavas stale s Ryse? aspon kazdy vidi ze tvoj nazor je asi tak kompetentny ako moje vysvetlenie teorie strun prepájajúcej kvantový svet a makrosvet tým, že kvantovú neurčitosť a chaotičnosť "stlmuje" svojou imanentnou integračnou charakteristikou vytvárajúc akési tunely ustáleneho stavu
-
-
protoze at chces nebo ne, je to v prvni rade rubacka stejne jako Ryse. Nekam dojdes, vleti na tebe enemy a ty rubes a rubes az to cele vyrubes a porad dokolecka.
-
-
je rozdiel rubacka v style dmc, darksiders, castlevania , god of war jednym slovom hack&slash, a rubacka s pribehom , charaktermi postav, z pribehom , sice v dragon age skoro stale bojujes no nepatri to k hack&slash hram. Tam by som zaradil prave ryse , do obycajnej rubacky. Ale zase dragon age a tituly tomu podobne by som prirovnal skor k zaklinacovi, mass effecte, a tak.
Nehadzal to do jedneho vreca.
-
-
-
Nie som si sto percent istý, ale podla mňa len trolujes :-). Vážne, zaklinac a dragon age origins proste nie sú rubacky. To už môžeš rovno nazvať rubackou aj baldurs gate.
-
-
-
Seš docela mimo, člověče a to ti říkám jako primární PCčkář. Rubačky s mečem jsou doména, která kvete vyloženě na konzolích. Na PC to skoro nikdo nekupuje. Pokud by to mělo vzniknout primárně na PC, tak to jednoduše nevyjde. O tento žánr je na PC minimální zájem... Bohužel. Takže děkuj konzolím, že umožní sem tam něčemu vyjít i na PC, když se vývojáři spletou a myslí si, že na tom vydělají.
-
-
Nevím jestli se nepleteš že o rubačky na pc není zájem protože já za rubačku s mečem považuji Assassína,dark soul,zaklínače,shadow mordor a podobně, jo můžeš říct že některé s těch her mají rpg prvky ale ryse je má taky, pár bodíku a talent strom ... takže neříkat že je to rubačka a nebo konzolovka já říkám prostě je to blbá hra a to je celé a je úplně jedno jestli je na pc,konzole nebo tablet
-
-
Assassins Creed není úplně stejný žánr, hraje se jinak a Zaklínač nebo Dark Souls jsou RPG. Stejný žánr je série God of War, Castlevania, Ninja Gaiden, Dynasty Warriors, Samurai Warriors, Devil May Cry, Genji, Hunted, Heavenly Sword, Shadows of the Damned, Onimusha, Dante's Inferno, Cursed Crusade, Prince of Persia, Shadow of Rome, Spartan: Total Warrior, Viking, Mark of Kri, Rune, LOTR: Two Towers a LOTR: Return of the King, atp.
-
-
Dark soul je presne take rpg ako toto tu
-
-
Jezisi kriste neprirovnall si k sobe nahodou prave Ryse a zaklinace ze ne? ZE NE? To je jak delit nulou!
Prej obe maji "rpg prvky", dej si facku. -
-
A co není to rubačka taky ? koridor ? epické cut scény ? a pár talentů které nemají praktický žádný vliv na hru ? jenom proto že ryse nemá příběh a o něco vetší koridor ? btw ty si facku nedávej nepotřebuješ ji ty už přehled máš podle toho jak se vždy prezentuješ
-
-
Jo tak talenty, které nemají vliv na hru? Tak to si dej ty facky raději dvě. *7*
-
-
-
-
Tak nevim jestli je dekovat za co. Zrovna tuto hru si mohli odpustit.
-
-
-
čaute.. mam 4 jadro procak amx phen,, II X4 905e , grafika GTX 760, ramka 4gb .. a ta hra proste fps snad 2.. -.- .. zvuk mi ide dopredu a obraz neskutocne seka uz hned po spustení,, nevie niekto čim to bude ?
-
-
Sampling sniž na 1x hned bude po problému. Tedy budeš mít 30fps ale to už je hratelné (a méně) já to dohrál... tak bylo to ok.
-
-
sampling mam off, detaily vsetko na min. a beztak to laguje, jak keby nepoznalo graficku kartu.. pritom mam najnovší ovladač, mozno to je SDK, ale ten som uz odinstaloval a hru preinstaloval
-
-
Tak v tom případě nevím...
-
-
-
-
gamesácký recenzent v akci *1* *1* pozóóór
btw tldr -
njn grafika.. a dostane to skoro stejne jako Wasteland.. lol
-
-
Pokud by obě hry byly stejného žánru, tvému "lol" bych se nedivil, takhle se tu ale jen ztrapňuješ. *3*
-
-
Asi pred týždňom som si hru zohnal za 20 euro, tak ako dead framerate 3 pred mesiacom a som z tejto hry aj rovnako sklamaný...z hľadiska optimalizácie je na tom ryse ale podstatne lepšie ako dead framerate 3, ale zase z hľadiska hrateľnosti je to fakt bieda tak ako u dead framerate 3, jednoducho mačkáte jedno tlačítko na útok a jedno na protiútok a tam to aj končí, hra dokonca za vás aj sama zameriava nepriateľov aj pri boji s mečom aj pri hádzaní oštepov...Len tak mimochodom mne to nepripadá, že prečo táto hra dostala prívlastok "next gen"? Veď niektoré textúry a statické objetky ale aj stromy a podobne nevyzerajú byť v nejakom extra rozlížení a to hrám hru na max nastaveniach a textúry mám automaticky nastavené na very high....Na druhú stranu, čo ma najviac baví je ten arena coop, ktorý s kamarátom hrajeme...niečo ako horde mód. Ale tam tá zábava končí. Ináč recenzia bola vcelku slušne napísaná.
-
Tohle at si konzolisti nechaj
-
-
rikám, nestojí to ani za bandwidth
-
-
Fayl: Son of Rome