-
Jsem rád, za technické okénko v recenzi. Na PC to je důležité a lidé mohou vidět jak to v praxi jede na nějaké sestavě a jaké nastavení má velký dopad na plynulost. A také co dané natavení vlastně dělá. A pochopí to snad většina, jak to není psáno naprosto odborně.
Souhlas, že to je skoro zbytečné. Ale někdo si to rád zahraje na PC, vše hodí na max bude mít radost. Tak zde má tu možnost...
Jinak, možná by pan Olejník (Volejník jak říkal Karel Drda *4* ) měl recenzovat více konverzí na PC. Zaměřuje se na technickou stránkou a také to projeví do textu. To je skvělé. Konečně, snad nebude další ignorace naprosto hovadských portů s 30 FPS lockem, filmovým rozlišením a nelogickým ovládáním.
Jinak jako... GTX 580? To je dnes žrout energie :) Chtělo by to prodat a vyměnit za novější. Pokrok je velký a nová karta stejné třídy je zcela jinde. -
-
Musim len suhlasit...technicke okienko sa v recenziach na Sectore pise zakazdym v recenzii, podla mna to pri recenziach PC hier ma svoj zmysel, bohuzal vacsina "basnickych" recenzentov tu na Games stale mele nieco okolo filmov, knih, porovnava kde co s kade cim a na konci recenzie vies vlastne ho*no o hre!
Pan Grygar je nato doslova expert, jeho recenzie su skor jak rozpravky, nez informacny text, osobne som skor radsej za odbronejsie pisanie recenzii, ako tie poeticke zvasty *3* -
-
V Levelu kdysi byla tabulka a tam bylo vidět, jak hra v praxi jela na nějakém stroji při různém nastavení. A tuším, že pod 30 FPS bylo napsáno "Jděte radši ven" *1*
Tolik k filmovému zážitku. -
-
Jasne, dnes hracom daju slaby hardware, ktory nic nezvlada a aby ti blbci boli ticho, tak im to locknu na 30fps a povedia, ze je to filmovejsie, ono ta sranda viac fps ani nezvlada vypocitat, to je ten hlavny problem, no a potom ti takyto ludia budu hrdo pisat, ako ich super stroj zvlada dnesne hry a je za polovicnu cenu PC, oklamu ich jak male deti a este im to zeru a siria tie zvasty dalej, ach jo *7*
-
-
-
-
hele čus, kdo to tady hraje na PC prosím o radu, na Youtube jsem si naše gameplay z mise "part 16" kde hraje v mini "ringu" nebo mini "coloseu" před tím šefem, jenomže v gameplay-i vidím uplně jinou misi, tam zabije 3-4 bojovniky a uloží se hra a příjde silnější soupeř, a mě na PC naskakují dokola gladiatoři z hlediska, v gameplay to tam ma za necelé 4minuty hotové, ja to hraju asi 20minut to samé dokola, pořad prostě tí gladiatoři naskakují, všechny zabiju to jo ale nic vic prostě to je to same dokola, co s tím je? co tam mam jako dělat ?? *13* *13* už od včera mi to tak jde a ja tomu vubec nechapu...
-
-
lol už to mám, chtělo to používát jenom triky lol takova banalita
-
-
lol tam jsem mel zásek taky, přesně jak řikáš musejí se zabíjet tema parádičkama "E" jinak je to nekonečná vlna. Já jich takle dal 34, než jsem zdechnul. 2 dny jsem tam na tom stál LOL aspon nejsem sám.
-
-
-
Na teto diskuzi o hře je krásně vidět jak herní komunita degeneruje a nerdum z Cod stači opravdu ho..o hlavně že to ho..o vypadá úžasne
-
-
spíš je tady krásně vidět jak někteří si myslí (jako ty), že jsou středem vesmíru a jediná pravda je ta jejich, a pokud se někomu líbí nebo baví něco jinyho tak je hned zdegenerovanej debil.....jen by mě zajimalo co tady mistr hraje tak převratnyho
-
jasne, ty budes asi psychiatr od prirozeni, ze? *1*
-
-
klidně at je to rektální badatel nebo nezaměstnanej, mě stačí, že má pravdu
-
-
jakou pravdu? Je to naprosty zvast. At si kazdy vybavi, jake hry tady vladly pred 20 lety, jake hry vladnou i dnes na konzolich, ktere zamestnavali a zamestnavaji vetsinu aktivnich hracu.
Hopsacky, rubacky, strilecky, auticka apod. Nic, co by skutecne zatezovalo mozek. Je to porad stejne. Pokud by 9 z 10 nejhranejsich titulu bylo ala Ryse, potom ok, ale ono tomu tak neni. Takze z ceho autor vyvozuje ze hraci degeneruji? A ma nejak podlozene, ze koho bavi Ryse je nejaky mental?
Je to jednoduse cele vycucane z prstu, ale hlavne je to nesmysl. Pokud je tobe a autorovi prispevvku, na ktery jsem puvodne reagoval 15 let, potom ok, rozumim vam, v 15 jsem na tom byl stejne. Pokud se povazujete za dospele jedince, tak to je potom spatny, z toho uz asi nevyrostete *7* -
-
Pred 20 lety vladly hry jako ufo, system shock, ultima underworld. Dnes vladnou hry jako dark souls, gta, far cry nebo warcraft. Ploche zalezitosti jako Ryse nastesti nikoliv. I ten odsuzovany CoD ma singl jako vedlejsi vec a stavi precevsim na multiplayeru.
-
A hl. z toho teda vypliva ze jsem ultra mental, protože mě ta hra bavila hodně moc.
-
-
-
-
-
Když jsem to viděl poprvé, řekl jsem si, no doprdele, konečně nějaká řezničina na styl 300: Bitva u Thermopyl... No asi budu čekat dál *1* .
-
"uvnitr prázdna hra" tvl to jsou perly *1* jako kdyby se tedka delaly nejake hlubokomyslne hry s komplexnimi mechanizmy
ale jako na pobaveni dobry tahle recenze -
-
to seš asi konzolista, co?
-
-
V tomto případě tentokráte bohužel neplatí, po druhé a lépe. Tedy po druhé a hůře. Grafika není všechno to já řikám pořád. *4*
-
je normální že to nejde na GeForce 750 Ti plynule ani na nejnižších detailech? Vím že to není žádná high-end karta ale ostatní současné hry jako Alien a Shadow of Mordor spustím bez problémů i na high ...
-
-
no mě to jede na 740M (ekvivalet 650) absolutně v pohodě
-
-
kde si prisel k tomuto komickemu zaveru ?
-
-
aha sorry až teď jsem si přečetl v recenzi že je třeba vypnout supersampling: D
-
-
Presne tak, me se to teda dost neprijemne jebalo i s gtx770 kdyz sem tam ten supersampling nechal... po vypnuti uz to sice bezelo jak med, ale stejne sem to vydrzel hrat cca pul hodiny.
-
-
-
Možná do pětistovky bych to bral, "rubaček" na PC není nikdy dost. Škoda jen chybějícího coopu a té tragické herní doby, počkám na slevu.
-
takže 5/10 se dává hře, co nestojí ani za stažení zdarma...
pro mě taková hra má hodnocení 0/10 -
Tohle se musí na konzolích hodne dobre prodávat *1*
-
-
To jo. *1* *1* *1* *1* *1*
-