Přejít na výpis diskuzí
S Might & Magic X: Legacy na věčné časy
10.9.2013 | Pavel Dobrovský
87 příspěvků
-
naprostý souhlas, udělejte mi šestku v nové grafice, přidejte pár questů dejte mi možnost přitvrdit protivníky, to aby se mi hůř spalo *3* a vysolím své peníze hned teď na dřevo
-
hlavně je to krokovací, takže ne jak 6,7,8 - turn based je to nejmenší
-
legendární byl už i pěstní klín, pak přišel klacek, pak luk, kuše, dělo pistole, puška, kulomet, rakety atd.
nebude to trvat dlouho a možná si všichni zase zahrajem v rámci nostalgie s pěstními klíny, bo nic jineho nám nezbude :D, tak alespoň potrénujem v této hře :D -
tohle berte prosím jako pokus o nadsázku:
když bych si měl vybrat mezi bojem za napoleona a budu stát jako solný sloup s puškou na dostřel od protivníka společně se stovkami ostatních a pálit do sebe o stošest navzájem, a modernějším pojetím s možností krýt se před palbou v zákopu, tak si vyberu to modernější pojetí i přes tu nostalgickou krásu srovnaných šiků vojáku v zářivých uniformách. -
Jj taky jsem si to užil, šestky jsem hrál ani nevím kolikrát, sedmičky taktéž, proto jsem si koupil i tuto hru, tak doufám že bude mít super příběh, ale pokud mohu doporučit všem ostatním: zkuste si ji před koupí zahrát u někoho kdo ji má, a zjistit zda vám vyhovuje způsob pohybu, přece jen oproti 6-8, kde byl volný pohyb, je tady gridbased který byl předtím a je to bohužel trochu krkolmné, alespoň pro mne, asi už jsem trochu moc zhýčkaný dnešními tituly :D
-
Wizardry melo take otevreny svet, nejlepsi RPG/dung vsech dob je podle mne Wizardry 7... Dohrano za partu od jednoho az po sest dobrodruhu...
-
amen!
-
Napiš na technickou podporu. Já to pouštěl asi 6x a vždy to šlo v pohodě. i5 a GTX660
-
Nemusi, rozhodne nemusi, ale pokud ji ma, nebudu z toho vzteky mlatit do zdi =).
nechapej me spatne, ja ti proste jenom cilene nechci verit, protoze jednoduse chci, aby z toho byla dobra hra =)). -
Tak doufám, že pořádně pořeší technickou stránku. Hra se mi 2x spustí 6x nespustí, optimalizace taky nic moc, a při hraní s rozlišením mi to dojebalo rozlišení na monitoru. Takže super
-
MM 6, 7 i trochu 8 jasné srdcovky. Tahle MMX mi neunikne, i když to už bude jiné. Alfa Grim Down celá první epizoda je už k mání.
-
O Wiz 8 radši ani nepiš nebo mi ukápne slza. Dohrál jsem to několikrát a nedávno jsem zase instaloval *3* Škoda, že není žádné podobné pokračování *9*
-
Aha, rozumím. Krokovací dungeon musí mít hnusnou grafiku *7* Taky bych chtěl mít vše tak jasné a jednoduché *3*
-
Pokud chces hrat krokovaci dungeon s oldshool systemy kvuli grafice, odvazoval bych se tipnout, ze nebudes uplne cilovka tohoto pocinu =).
Jelikoz jsem si to zatim nepredobjednal, nemuzu questy hodnotit, takze mi nezbyva nez doufat, ze to s nima snad az tak spatny nebude - nebo ze maji tvurci v rukavu nejaka ta esa pro plnou verzi =). -
Objednali jste si někdo deluxe krabickovku? Jde to i do Čech a za kolik? Děkuji :)
-
Po cca 3 hodinách hraní bych tomu dal tak 4/10 Nedokážu přesně říct co mi tam schází, ale děsně se nudím. Quest, dojít, zabít další quest *9* Krásné jsou ikonky postav v partě. Jinak je grafika tak 5-6 let zpátky.
-
Doted mi zdi meho stareho pokojiku visi vytistene diplomy za dohrani Mightu sestek a sedmicek... kdyz jsem na steamu poprve zabystril tento novy pocin ve vyoji, srdce se uprimne rozbusilo. Ted jenom velice, velice usilovne vysilat modlitby do vsech stran, at se to proboha povede.
-
Osobně si myslím, že škodolibá volba přirovnání byla v tomto případě na místě. Když si přečtu příspěvek na který Xeen reaguje tak mu to nemám ani v nejmenším za zlé a jen tleskám tomu jak chytře to provedl.
-
Je to lacnejšie.. To že sa im jedná o šetrenie prachmy za vývoj u tejto hry, to je snáď jasné.
-
Čo som videl videá, tak všetky modely potvor prebrali z posledného MM Heroes 6 a tam tie modely nebol rozhodne určené na skúmanie zoči-voči :-)
Podľa mňa si povedali že na takú hru netreba veľa peňazí a šetrili kde sa dalo..
Ale možno to bude zábavné hrať, nechcem dopredu krivdiť..