Přejít na výpis diskuzí
S Might & Magic X: Legacy na věčné časy
10.9.2013 | Pavel Dobrovský
87 příspěvků
-
Dobré je, že to má i češtinu v základu
-
Musím povedať že spolupráca Steamu a Uplay u Might and Magic Heroes 6 je horšia než špatná.. Je to neskutočný ŠIT, pri reinštalácii cez steam nasleduje reinštalácia Uplay a akési doinštalovanie patchov na hru ( či to boli patche na hru alebo samotný uplay, nie som si istý, ale sťahovalo a inštalovalo sa to neskutočne dlho na to aby sa to týkalo len uplay shitu). NÁSLEDNE to pokračuje snahou o rozpametanie sa na uplay login a heslo. Potom to akože naštartuje a ty sa dívaš na prázdnu obrazovku s hrami a hovoríš si či si sa prihlásil na dobrý účet vôbec. Po 10 minútovom riešení to skúsiš zreštartovať a potom to nejak funguje. Synchronizácia uložených pozícií na uplay je neskutočne dlhá a vždy sa podarí až na TRETÍ KRÁT !!!! .. Ubisoft odo mňa už nedostane ANI KORUNU. A ano, MMX si určite zahrám, ak sa mi to bude páčiť, skúsim si nájsť cestu ako poslať aspoň nejaké peniaze priamo vývojovému štúdiu...
-
mam takovej hloupej dotaz bude to i na konzole ? MM6 a 8 miluju a wizardry8 je naprostá srdcovka ale na tohle muj notas nestačí a koukam po old gen konzoli a tohle by me rozhodování dost zjednodušilo
-
Pamatuji si, jak sem na svoji stary masine hral MM 2 - 6, takze pro sem asi 1%... :D
-
jste chudak ne pro vas vkus ale to skodolibe srovnavani... proc nesrovnavate obdivovatele historickeho sermu a modernich strelnych sbrani, hrad a moderni architekturu, blade runer a Avatar.... ? Kazdemu se libi neco ale hned tem co se libi moderni veci podsouvat Vyvolene a ruzove zahrady *11*
-
By mě zajímalo, když hru koupím na Steamu, bude se pak ještě spouštět UPlay a pak až hra? Pokud ano, by znamenalo, že je lepší koupit přímo na UPlay.
-
Čas běží neskutečně rychle. Stačí chvilku chodit po městě a už je půl dne pryč. A pořád jsou hladoví.
-
Jak jsi se dostal z mesta ? Mam quest v nejake Zlodejske skrýši, vidím jí na mapě světa, ale z města se dostanu jen ke strážím a dál ne.
-
Přesně. Největší nadšenci mají starého Forda Mustanga nebo podobné krasavce *3*
-
Zkusil jsem to, pobil nějaké pavouky a ted se nemuzu dostat z města na další quest. Stráže mě nepustí, ze stájí mě neodvezou. Zatím celkem nuda. Grafika na dnešní poměry celkem slabá, dungeon s pavouky ošklivý. Tohle byl kikstarter nějakých nadšenců nebo normální hra ?
-
Což samozřejmě nikomu nebrání, aby se mu líbily obrazy Leonarda da Vinciho a jiný dává přednost dnešní moderně.
Stejně tak já preferuju hrady a historický šerm, ale nic ti nebrání rozplývat se nad krásou moderních panelákových skvostů a místo šermu hledět na moderní televitzi. Protože hrady i šerm jsou zastaralé a nekomfortní.
Totéž platí ve filmové branži. Pro mne je hitovka a srdcovka Blade Runner, i když na dnešní dobu to není superhyper3D moderní pecka, ale akceptuju, že někdo jako ty třeba ulítává nad super moderními pořady typu Vyvolení. a Slovensko hledá Superstar. -
Ukradli mi prezdivku kterou mam uz 25 let :P, to jeste po MM nestekl ani pes. Ale vzhledem k tomu ze ze mne udelali Lorda a ta hra byla fakt dobra tak jsem je nezaloval...
-
Já třeba proti krokovacímu systému nic nemám. Pokud udělají hru založenou jako poctu těm starým, tak proč ne. Ale Might and Magic došel trochu dál a ukázalo se, že ta cesta byla správná, tak proč se vracet k tomu horšímu?
-
S hrami je to skôr ako s hudbou, staré nemusí byť zastarené. Novší systém nie je zárukou zábavy. A tvoje prirovnanie k autám ja vidím inak: staršie hry sú ako keď auto šoférujem sám, musím síce vykonávať nejakú činnosť navyše, ale mám z toho pôžitok, novšie hry sú (väčšinou) ako jazda taxíkom, pohodlné ale nuda.
-
Ja zas lital ve vzduchu a kosil sem je meteor showerem :D Ale proti gustu...
-
Tiez som starsi ale nevidim dovod nedopriat niekomu jazdu na 120, ked ho to bavi a keby mam cas tak to mozno aj vyskusam.
Btw do smeti by potom patrilo mnoho/vacsina inych veci napr. hocikotry najnovsi3d shooter je v podstate len okopceny Future shock. -
nebudu ti iluzi brat :) Nesmis taky brat v potaz jen tu nasi kotlinu. Staci se podivat do dobovych casopisu (napr. Computing Gaming World) a snad procitnes :)
-
Keď to tu tak čítam, hneď by som si opäť zahral m&m VI, ale ako sa poznám, po 15 minútach by som mal shrine of gods, o ďalších 10 minút všetky black potiony, o pol hodinku air + water mastera a všetky obelisky, obelisková truhlica by nasledovala, potom hall of fire lord... no a tam by ma to prestalo baviť, ani by som nevylepšil všetkým štyrom dark na 25 a neužil si shrapmetal, dragons breath či armagedon. :)
-
nezmysel, pre 99% ľudí might and magic pred šestkou (či heroes 2-3) ani neexistuje
-
presne tam ten krokovací systém patrí - do 94-tého
som starší a tak isto ako si neužívam jazdu v škode 120 si ani nebudem užívať zastaralý, nekomfortný, neergonomický a neefektívny systém, ktorý už mal byť dávno na smetisku dejín