Přejít na výpis diskuzí
S Might & Magic X: Legacy na věčné časy
10.9.2013 | Pavel Dobrovský
87 příspěvků
-
7 byla lepší, pak 6, pak 8. 1-5 jsem hrál jen ze zvědavosti a moc mě to nechytlo, 9 byla blbost.
-
Sem s tím... Na World of Xeen jsem začínal s hrama někdy v roce 94... Chápu že mladší to nebude bavit ale najde se dost nás starších a pokročilých co si to užijou.
MM6 byla skvělá a tuhá ale WoX je pro mě srdeční záležitost asi jako Lands of Lore1+2 -
Ten krokovaci system pri tom open worlde je uplne naprd, dostat sa v Early Acess z jednej strany mesta na druhu trva vecnost. Maly tam dat system z VI, v Grimrocku to nevadilo lebo sa odohraval v koridoroch.
-
legendarni byl MM davno pred sestkou
-
Ja si teda "pokracovani" MM3-5 pral :) Takze nerikej nikdo ! :)
-
lebo pôvodne bolo mm krokovacie a turn based (napr. ako wizardry) - samozrejme legendárnou sa mm séria stala až s caneghemom a mm6 (a heroes 2 - 3) a práve šestka mala voľný pohyb a hybridný systém súbojov (ľahké bitky sa dali zvládnuť real time, ťažšie ale bolo treba dať na ťahy)
-
ale žiadny reštart, skrátka sa chceli zviesť na tom "oldies" bandwagone, budú ale nemilo prekvapení, lebo žiaden fanúšik mm nechce mm5, ale chcú renesanciu šestky
-
krokovanie nech si strčia, mm6 bola bezkonkurenčne najlepšia, 7 a 8 sa dali lebo tam bola pekná kontinuita a po krokovacích mm1-5 ani pes neštekne
-
Tu prirucku ma otec dodnes doma. Kdyz k nemu prijdu lezi kniha na stole,je popsana tuzkou a je v ni tuna papiru s poznamkami:)
-
Ako nechapem ako mozu pokazit legendarnu might and magic seriu krokovacim systemom a nie volnym pohybom ako bolo v MM
-
Ok verim ti. Ja se podival jen na par videi. Kamerou plynule otaceli,delali ukroky a pohyb na delsi vzdalenosti mi prisel celkem plynuly.
To jsem tedy trochu zklamany ze to neni uplne volne. -
Bohuzel dungeony prozivaji jakysi restart, takze napred budou potreba zase ty finance a pak treba prijde free pohyb a lepsi engine. Stereotyp grimrocku to vypada, ze se tady nedostavi.
-
hlavne ze jsi všechny vyresil, ty hadaky na jedno brdo vid?:)
-
nerikam že to byla špatna hra, taky chapu že mohli mít nedostatek financí. ale kdybych mel volit mezi krokovacim dungeonem a normalnim tak volím normalni. taky grimrock trpel vice neduhy kt. taky vyplyvali z omezenosti enginu (treba stereotypne prostredi a hadanky na jedno brdp)
-
Ja to hral s priruckou za 400 od Levelu nebo kdo to vydal a dodnes se za to stydim. Ale tak bylo mi 13 nebo kolik :D
-
To vypada na omezenost toho grimrock enginu + to budou chtit vydat na co nejvic platforem.
-
Mam MM6 porad na disku,tak jsem to hned vyzkousel. Mas pravdu. Ja si to spletl s otacenim.kde to jde nastavit na 3 stupne a na starych strojich to skutecne vypadalo jako krokovaci. Omlouvam se.
-
hru mam naistalovanou..tak vim..pohyb po ctvercich, tahove souboje...o nejakem volnem pohybu nemůže byt ani rec
-
prečo v dnešnej dobe krokovací systém a nie normálny pohyb? je to archaizmus
-
To je hloupost. Je tam zcela volny pohyb,jenom to neni plynule jako nove 3d strilecky. Odkaz na video vam davat nebudu. Je toho plny internet.