Přejít na výpis diskuzí
S Might & Magic X: Legacy na věčné časy
10.9.2013 | Pavel Dobrovský
87 příspěvků
-
Stastny to syn :D otec ma libovej vkus
-
Tvuj tata je fakt šéf! *5*
-
Ja to hral s obrovskym anglickym papirovym slovnikem :D Aneb skola hrou...
-
Huhi co to tu plácáš za nesmysly..v MM6 po ctvercich chodit neslo, a v MMX nejde chodit plunule.
-
Taky sem z toho zmatenej. Ale za tuhle hru se modlim uz od 8.dilu!!
-
Muj otec (nyni uz v duchodovem veku) sesty dil hraje porad dokola uz cca 10-13 let. A porad ho bavi. Nedavno jsem mu ''musel'' koupit na narozeniny edici z Gogu,protoze ta jeho stara originalka fungovala bez hudby a vubec s ni byly problemy:)
-
Je krokovací dungeon..jako byli Might and Magic 1-5, pohyb po ctvercich, tahove souboje..zadny volny pohyb tam není.
-
6-8 kazdopadne velka kvalita. Si pamatuju jak jsem to jako malej hral jak retard, ze jsem si loadoval kazdyho zabityho draka, dokud z nej nespadl artefakt nebo relic nez jsem pak zjistil, ze je pak hra mnohem zabavnejsi to proste nechat random :P
-
Ja vychazim jen z ruznych clanku. Obcas si to protireci. Nekde pisou ze je to jen turnbased jinde ze i realtime. Ale na oficialnich strankach maji napsano : "...traditional and acclaimed first-person turn-based gameplay system " takze nevidim duvod proc by to melo byt jinak nez obe volby.
-
Ok, mrknu na to.
-
Je to stejny jak v grimrocku bohuzel, jak tak koukam na ten yt,cili ses jakoby odkazanej na obrazovku pred sebou a hybat se muzes jen po ctvercich, ale to me ani tak neodradi, kdyz vidim ty shopy a mesto, uplne mi to pripomnelo klasiku sestku a libi se mi to moc.
-
Tam nektery veci celkem zrkitizovali (treba moc rychly stridani dne a noci). ALe od ty doby uz zas vysel nakej patch, takze to neni asi uplne aktualni.
-
Super, to by se mi líbilo.
-
Jako driv. Supr!
-
Ano. Zapauzujes a je to na kola,nebo nechas realtime.
edit. treba zrovna v 6. dilu se to pez pauzovani ani nedalo hrat. Bylo to tezke. Realtime byl dobry tak na utek pred draky:) -
Tak jak to je? Je tam pohyb jak treba v sedmym dilu nebo tam chodis po ctvercich jak z roku raz dva? Jesi to druhy, tak do toho nejdu asi *9*
-
jestli se chtej drzet pravidel ze sestky, tak by tam mela bejt moznost volby.
-
Mne prisla sestka nejdelsi a nejtezsi dil (teda aspon z tech, co sem hral). Ale o trochu vic se mi libila sedmička. Hlavne ze tam bylo vic ras na vyber (nejen lidi) a taky graficky to bylo mnohem hezci (i kdyz vetsina lidi stejne rekne, ze 6 i 7 jsou hnusny jak pr*** :D).
-
Na EUROGAMERU maji dojmy z tehle alfy. Hledej tam,je to asi tyden co to vyslo.
-
Možná jsem to jenom přehlédl, ale souboje jsou na kola nebo jak ?