Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy som ziadne CoD nehral a ani som ho nijak nespomenul...Svojou reakciou si akurat dokazal, ze si zadubeny CoD hater...Clovek s tebou nesuhlasi, automaticky je hrac CoD, trpis stihomanom?

Vies preco sa dnes vsetko hadze na stred? Lebo v dobe, ked sa vysiel BF2, tak mali ludia 15 palcove monitori s rozlisenim 1024x768 ci pouzivali CRT.

Dnes ma vacsina 1680x1050 ci dovolim si tvrdit, FULLHD....a ovela lahsie sa ti citaju tieto informacie v strede ako v rohu...Keby si mal velky monitor, tak by si to chapal.

Noze, este mi "nandaj", aky som skvely CoD hrac, lebo s tebou nesuhlasim, decko. Aj keby som hraval CoD 24 hodin denne, tebe to moze byt u riti. Nikdy nepochopim takych ubohych noliferov ako si ty, ktory budu odsudzovat ludi len kvoli hre...Decko hraje BF2, tak si mysli, ze je nieco viac, elita a hc hrac. Haha
  • K ozvuceni nemam vyhrad, co se tyce toho lamani hlavy kez mas pravdu, BETA v mnohem napovi ale proc to delat dvakrat kdyz to lze udelat spravne uz napoprve?! *13*
  • takže MW 3 vypadá líp?
  • ano, taky jsem si toho okamžitě všiml. mám čím dál tím větší obavy, že to bude jen další klon cod a nic víc. bf2 už se fakt asi nikdy nevrátí. ale uvidíme. ještě neukázali jedinou mapu z modu conquest.
  • Cosi
    To druhý video patří k adventuře Dead Cyborg.
  • :D Proč si chceš kupovat hru, která po vydání BF3 půjde do kyteK?
  • ubohy prumer s nadprumernym ozvucenim .. zatim bych si s tim hlavu nelamal .. ta Alpha vypada hodne rozpracovane ..
  • El-Bravo
    lol
  • Dle vyjadreni DICE byl destrukcni system v teto verzi omezen, jde primarne o testovani stability serveru atd.
  • Vypada to jak BC2 zase kecaj rusim obednavku a radsi si koupim coda
  • Fakt? Ja bych spis hadal GTA...
  • Zajimave video. Ukazka neznicitelneho prostredi a jak ktere zbrane vydavaji zvuk. Proc mam ten pocit ze koukam na BC2? *1*
  • To protože je v tý Alpha verzi část destrukce ořezaná kvůli výkonovým testům.
  • Me vydesilo ze se DICE ohani realnymi nazvy zbrani ale faktickych chyb je tam jako maku. Napr. vzhled Benelli M1014 neodpovida realne predloze. M16 a M4 pri pouziti kolimatoru zmizi muska pritom je ale nadale pritomna na zbrani a mela by byt videt. Natahovani zaveru ruskych zbrani pres ruku, zvlast krkolomne to je po instalaci optiky. Na EOTechu je videt zamerny obrazec i v ponosu a pri behu. A to neni vse. Obavam se ze to objevi i ve finalni verzi a to nam zatim ukazali jen rucni palne zbrane. Max. detaily grafiky, delka stinu, smer slunce, pocet fragmentu na ktere se rozpadne budova po zasahu atd. mi jsou u pr.ele. Strilecka to jsou zbrane a z tohoto pohledu zatim vypada BF3 jako ubohy prumer. *10*
  • Porad cekam na ten jejich "skvely" destrukcni model, zatim mi nijak extra neprijde po te strelbe do budovy.
  • No tak po shlédnutí tohohle videa asi místo BF3 koupim BC2. Myslím, že o moc nepřijdu.
  • El-Bravo
    no ale od tohodle se snad budou odvíjet ne? takže nwm jestli hype z traileru vyplní..
  • Za Assaulta budeš moct být Medic a odtahování zraněných nejspíš bude jen v Singlu.
  • no maji jeste kluci co ladit do vydani/bety ... jinak typek co to hral je kvalitni bavic :)
  • Hlavne tohle je jeste Alpha verze takze zadnej zazrak se zatim nekona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit