Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se nudím u GTA především skrz veskrze laciný a primitivní humor, tohle nemá cenu ani zkoušet, co? Osmičkové hry většinou už stojí za koupi, ale tady budu asi věřit spíše jiným webům...
  • Svoje hry nekupuji, jelikož sem žádné svoje hry nevydal... Ale semtam koupim hru někoho jiného...
  • Cisto historicky GTA IV vs. SR2 je pri pocte predanych kusov 22 milionov : 3,4 miliona kusov. Odhadujem ze SR3 sa preda viac kusov lebo tento krat to neodflakli ako SR2 ale na GTA to este nema. Velmi to taha k zemi fizykalny model. Ten je dost slaby.
  • Lepsie ovladanie (fizykalny) model. Ten ma silne odradza.
  • Ja viem ze dejovo a zabavou bol SR2 fajn az nadpriemerny ale aj GTA je trebars skor arkada ako simulator a fyzikalny model (tym myslim aj jazdny model) ma neporovnatelne lepsi. Aj ako SR3. A mozno to tak hraci chcu. Ved ked si GTA IV kupi 22 milionov ludi a 3,4 miliona si kupi SR2 tak asi tym chcu ti hraci cosi povedat. Pre mna je to jasne. Chceme hru ktora ma dobry fyzikalny model, slusnu grafiku a pribeh. U SR3 narozdiel od SR2 splnili tu grafiku. Pribeh bol fajn aj v SR2 aj v SR3. V SR4 snad urobia aj poriadny fyzikalny model a konecne tu bude niekto kto pokori GTA alebo mu bude moct aspon konkurovat. Ja si totiz nedokazem predstavit ze by som s takym fyzikalnym modelom hral SR3 do konca.
  • Blázníš ten si koupí jen to na co mu rodiče dají peníze.
  • Uplne suhlasim. Len dodam ze ja by som kludne dal podobny alebo rovnaky fyzikalny model ako GTA IV aj do SR3. Potom by to bola hra ktoru by som postavil kludne aj pred GTA IV. SR2 by fyzikalny model z GTA IV nepomohol ta mala viac chyb. Napriklad tu grafiku ale to bolo skor o lenivosti Volition.
  • XorxoxTalarius
    Dik :D
  • To myslite vazne alebo ako sarkazmus? Vazne sa Vam paci ten fyzikalny model? Ved 12 rokov dozadu mali hry podstatne lepsiu fizyku. Skuste trebars Drivera z roku 1999. Alebo skuste efektne prejst v SR3 na rucnej brzde zakrutou. Ved je to arkada tak parve tu by sa to malo dat. Lezne vysledok je zalostny. Ako som uz niekolko krat pisal ovlada sa to ako stangla salamy na kolesach. Je to rozhodne lepsie ako SR2 ale stale je to slabucke.... Pribeh fajn. Dalo by sa to koli nemu dohrat. Grafika o hodne lepsia ako SR2 ale ten fizykalny model ma silne odradza.
  • * immature >_>
  • Nestotoznujem sa s nazorom vyssie ale nie som velky hrac. Hravam iba vybranych par hier a mojou oblubenou temou su hry stylu GTA. Musim mu vsak priznat pravdu ze tato hra ma nebavi. Mna strasne odradza archaicky nerealisticky fizykalny model. Hram hru ktora je z velkej casti aj o jazdeni autom a to auto jazdi ako stangla salamy na kolesach. Aj Driver z roku 1999 mal fizykalny model s ktorym sa tento ani nemoze porovnavat. Nechapem preco. Ako mohlo Volition napadnut ze urobia hru kde sa hrac presuva autom a takto to odflaknut. Ale aby si si nemyslel ze hru iba kritizujem tak oproti SR2 urobila velky pokrok. Toto som si uz aspon trochu zahral.
  • Rosáhlejší svět? Dyť ta mapa je úplně prťavá. Mnohem menší, než ve dvojce.
  • XorxoxTalarius
    Ten fyzikalni model je tam schvalne, i ten jizdni model ... jinak skoda ze si SR2 nedal sanci, je to hra ktera ppohlti a dodneska nezapomenu na momenty kdy jsem jezdi po silnici s fekalnimpremistovadlem a strikal fekalie vsude okolo :')
  • Poslední dobrý fyzikální model v Saints Row byl v prvním díle, kdy používal čistě Havok. Od té doby jsem také nepřišel na to, kdy jim fyzikální model vyvýjí. Pokud by SR2 mělo grafický a fyzikální model jako GTA IV, bylo by to super. Ale i mě SR2 velice zklamalo a věř, že i na konzolích ta fyzika byla stejně mizerná
  • XorxoxTalarius
    LOL torrent demo :D Ted jsi mne rozesmal :D A mam dotaz? Kupujes svoje hry?
  • Dokážu si představit obecně fyikální model na úrovni GTA 4 a řekl bych takový světlejší a "barevnější" styl grafického podání (osobně jsem to čekal už od 2.dílu, kdy mě grafika a fyzika prostě zklamala). Přestřelky mě taky málem stáli rozum, ale jakmile upgraduješ zbraně, tak už je to něčem jiném
  • Teda lepsie ako SR2 ale stale tomu nemozem prsit na chut:
    - jazdny model bol lepsi uz v prvom Driverovy z roku 1999, teda cca 12 rokov dozadu. V dnesnej dobe vydat hru v ktorej sa auto sprava ako kus olova na ceste pritom jazda autom je v hre dost podstatna cast hrania.
    - model mesta. Podstatne lepsie ako SR2 kde boli stvrte postavene z jedneho typu domu, ku rozmanitosti a premyslenosti konkurencie to vsak ma este daleko
    - strelba a boj, no tak tomu som neprisiel na chut ale vobec. Pri pade z lietadla som ani nedokazal strielat uplne pod seba a oplieskaval som sa o krabice a auta, potom som uz radsej iba kluckoval medzi bordelom
    - pribeh, nikdy som moc nebol na taketo uletene nerealne "pribehy" (naozaj ma nebavi nahanat ludi po ulici s dildom) ale skusim sa odosobnit a tvarit sa ze je to ak nie pre mna tak pre inych zaujimave. Teda pribeh moze byt plusom
    - Celkovo som pri tom vydzral dlhsie ako u SR2 ale u tej som vydrzal cca 20 minut tak priserne ma iritovala a sklamala. Tu som pohral cca 1,5 hodiny. Uz sa to dala hrat ale spusta veci mi stale vadila. Najhorsie na tom je ze to boli vady ktore malo aj SR2 akurat tu boli trocha miernejsie. Pocas hrania ma napadlo ze keby vysla tato hra tak v roku 2003 tak to bude terno.

GTA V je vo vyrobe ale neodhadujem ziadne velke prekvapenie ze by SR3 zvytazilo nad GTA5 (predajnost, recenzie). Ak porovnam GTA IV a SR2 tak z hladiska recenzii aj vdaka zlej optimalizacii vyhrava GTA IV a co sa tyka predajnosti tak tu to plati este viac. GTA IV 22 mil. predanych kusov a SR2 len 3,4 mil predanych kusov. V dueli GTA V vs SR3 to odhadujem podobne. Mozno sa preda trochu viac SR3.

Problem saint row je uz iba engine. Minule (SR2) to bola aj lenivost autorov ktori hru odflakli (najme konverziu na PC) teraz uz lenivost opadla ale engine je otrasny. V dnesnej dobe predavat hru s atkym fizykalnym modelom je samovrazda. Naozaj 12 rokov dozadu uz boli hry s lepsim fizykalnym modelom.
  • HD = Hrubé Detaily *1* *1* *1*
  • Tahle hra i celá série si zaslouží vysoká hodnocení a uznání. To že tento žárnr nemusíš, ok. Já třeba nehraju Fifu, NHL, Battlefield (kromě zábavné BAD Company) a Call of Duty. Ale technické zpracování, propracovanost, hloubka úprav a neustále se rozvíjející díly série, kdy každý nový díl znamená posun vpřed si zaslouží minimálně uznání
  • Série Saints Row je dle mého jedna z nerozvíjejících se sérií v herním průmyslu. Když vezmu, že Saints Row 1. díl byl co se možností úprav a trvanlivostí někde na úrovni GTA San Andreas, 2. díl přinesl kopec šílených aktivit, výborné customizace ať už osobních vozů náklaďáků, sanitek, policejních vozů, celková úprava gangu, svých doupat no a 3. díl si nechal to dobré z 1. a 2. dílu a přinesl nám ještě rozsáhlejší město, ještě šílenější aktivity, zbraně, možnosti úprav zbraní a schopností jak hráče, tak svého gangu (health, stamina ... ) tak si ani neumím představit co by měl přinést díl čtvrtý. Jinak ještě pochválím navazující příběh od 1. až po 3. díl. Kéž by se takto rozvíjeli všechny herní série. Zcela vážnš se bojím toho, zda-li 4. díl bude mít vůbec co nového do série přinést

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit