-
No nevim ... ja mam procesor E7500 a Gforce 460 GTX a jede mi to na high v DX11 uplne bez problemu.
Tedy musim priznat za po casee hra trpi frame dropem, ale to je problemem prace s pameti a stremingu. Ovsem to se deje az po cca 3 hodinach hrani a staci vypnout a zapnout hru znovu. -
no jestli se v trojce ovladaji vozidla jako ve dvojce tak to nema ani smysl hrat :)))))))
-
Mě strašně baví to nadávání do "dětí" *1*, o těch lidech to hodně vypovídá *4*, jak co se týče jejich vlastního věku, tak co se kupříkladu análního znásilňování ze strany otce týče. *1*
-
Ty jsi koukam taky "plnohodnotnej" hrac a uberkritik co? Nic nez trashtalk.
-
Jednička na PC není a dvojka moc skvěle zpracována není. Je relativně HW náročná, občas bugy, ale jinak šílené chování vozidel má 2. díl i na konzolích
-
jasne bezne si koupim neco co se mi nelibi =)
stahni si to a dohrajto prosimte... -
Pokud začneš od jedničky s plným gustem si vychutnáš zrod svého budoucího gangu. Osobně doporučuji, já jsem v sérii ponořený od prvního dílu a neznám nic zábavnějšího, komplexnějšího s tak dlouhou trvanlivostí. Recenze mi přišla krátká, jakoby autor odehrál tak 3 - 4 hodinky a dál se nedostal. Chybí zde zmínka o Genki aktivitě, která je úplně ujetá *1* , vylepšování zbraní, úpravy pevností gangu, vylepšení schopnistí gangu, postavy .... Opět hromada úprav a Customizace (zatím jsem nedošel až k takovým úpravám sídla gangu jako bylo v 2. dílu)
-
Odulin máš naprostou pravdu ve všem co říkáš. Mám nahráno 6 hodin a náramně se bavím jako už dlouho ne....Btw jak je to s předchozími díly na pc? V recenzi bylo, že se hraje špatně. Ve trojce se to ovládá bezvadně, jak je natom jednička a dvojka? Spravili to patche nebo to nemá cenu hrát když už hraju trojku?
-
Super gamesa. Mám za sebou 5 hodin a nemůžu si na nic stěžovat. Výborná hratelnost, humor, nadsázka, šílená akce, zbraně atd. Grafika mi přijde fakt pěkná (DX11), na mý 570tce to jede v průměru 40-60fps, ale hlavní, že i při těch 40 je to plynulý. Jooo takhle se mi to líbí;)
-
To som si myslel aj ja, ale potom som to vyskusal a ono je to fakt dobre. Misie su fakt premakane, clovek nevie, co pride o chvilu, postavy strasne zabavne a aj ten humor, aj ked je dost uchylny, nie je samoucelny, ale prekvapivo celkom inteligentny. Takze toto je prave ta z hier, pri ktorej si myslim, ze ju deti v plnej miere neocenia.
-
Pokud jsem touto serií nedotčený, stojí za to začít pěkně od jedničky?
-
Uvítal bych alespoň zmíňku o multiplayeru, pokud je tedy nějaký přítomen.
-
Úchylný to možná je, ale to nic nijak neubírá na epičnosti mnoha misí. Ta se zombíkama má překvapivě fungující atmosféru, ta tron-like je lepší, než celý takový Tron:Evolution, ta poslední patří k tomu nejparádnějšímu vyvrcholení, jaké jsem kdy viděl, parodický bonus na Marsu je taky skvělý, hlášky civilistů v pozadí skvělé...a když to člověk hraje tak nějak normálně, tak to ani tak úchylný není. To dvojka byla v tomhle ohledu daleko horší.
-
Nekoukej ,hrej a pak mudruj !
-
Optimalizace u tehle hry asi zadna nebyla. na jake koliv nastaveni klesne nebo zvedne fps max o 5+- .
11.11 co dalo amd nic nezlepsi na strankach hry zadna zminka o patchi- ini nejde xDD
Hra vypada zajimave ale hrat hru kde to pada s jednou 6950 (low-max) 25-60+ fps no neda seto hrat. Crosffire u tyhle hry ani nefunguje takze asi tak xD
Obsah hry ked sem to par minut vydzel, vypada zabavne .
*15* -
Nevím, jak vás ale Saint Row:Third mě baví o dost víc než GTA. Je to víc vychytaný a herní mechanismi fungují skvěle a hlavně musím vychválit tvorbu postavy ta je prostě dokonalá i těch hadrů co na ní můžete oblíct no občas jsem měl problém si vybrat ale nakonec jsem si stvořil sexy upírku. A grafika se mi dost zamlouvá no a abych nezapoměl hra si střílí skoro ze všeho takže překypuje humorem, ale jsou tu občas i vážné scény takže sečteno podtrženo za sebe bych dal 9/10 a pro zvědavé tady je screen mojí postavy ze hry: http://imageshack.us/f/521/saintsrowthethirddx1120d.jpg/
-
Je to sice nehorazna uchylnost, ale to zde opravdu neni na skodu. Mozna bych dal i devitku. Bavim se u toho neskutecne a to ani neni zrovna muj oblibeny zanr. Rozhodne jedna z nejlepsich akcnich her letosniho roku. Pro me pravdepodobne i nejlepsi. V dnesni zaplave sra*ek opravdu povedeny kousek. Ale jak sam autor pise, chapu, ze to asi nesedne kazdemu.
A miki, Tvuj subjektivni nazor Ti nikdo nebere, nicmene budes asi ve velke mensine:) Coz ostatne neni na skodu.. lisit se trosku od vetsiny:) -
bezva, zkouknul jsem ty dve videjka a imho tohle je nejstupidnejsi hra co sem videl...
takze pocitam, ze se toho prodaj miliony... no mile deti udelejte si na policce misto mezi NFS a CoD -
Musím uznať, prvé Saints Row čo hrám a nenormálne sa pri tom bavím. Prehnané vtipy wreslingové chvaty pripravené pre nič netušiacich civilov a srandovné mini hry sú dôvodom prečo ma táto hra baví viac ako GTA 4. Síce tomuto chýba taký kvalitný príbeh ako v GTA ale čo ma potom, táto hra je ako stvorená pre hráča, ktorý jednoducho potrebuje vypnúť a trocha sa zabaviť.
Jediné čo sa dá tejto hre vytknúť je grafické spracovanie a optimalizácia. Zábave to ale neškodí :D
Vrelo odporúčam. -
no som zvedavy čo ej to zač keď ste dali hodnotenie na NFS bod 5 čo je podla mna najlepšia hra po dirt 3 a na toto ste dali 8