-
HEJ HRAL SI TO NA NORMAL AKO VEčšINA DEM*ENTOV VčETNE RECENZENTA !!
Ja to mam na HARD a bavim sa pri tom kralovsky už tyždeň.A to som v polovici.
Tym nechcem povedať že SR3 je uplne zla hra, ale je proste pre inu vekovu kategoriu, akurat ma se*re že pan RECENZENT hodnotil v MW3 prave realizmus, tak nech sa nabuduce odbavuje na niečom inom NECHCEM SI ZASE OGRCAť KLAVESNICU !!! -
A hlavně to recenzují dva jiný lidé, tj. MW3 Smutný a tohle Vojtíšek a každýmu se určitě líbí něco jinýho, u SR3 jsem zatim strávil asi 20 hodin a nemam dohranou ani půlku a pořád se bavim. A MW3 jsem měl za 6 hodin dohraný a bavil jsem se celou dobu ale je to jenom krátká doba, takže asi tak :)
-
Rozdíl mezi 30fps ,100fps či 250fps každý zkušenější hráč pozná. Ono záleží hlavně na hře, protože např. Risen mi šel na 30fps a s plynulostí jsem problém neměl. Stejně tak mi nevadí, že na Xboxu běží většina her na 30ti snímcích za vteřinu, ale když hraju s partou CoD4, tak jsem schopen hrát kvalitně jen s 250fps:)
-
Alespoň od druhého dílu, kde je částečně vysvětlený konec 1. dílu. Možn někdy THQ udělá konverzi prvního dílu na PC, ale opravdu možná
-
Luxusní jsou smyky s ruční brzdou, perfektně zpracovaný, zábava *1*
-
Jak můžeš srovnávat 2 úplně odlišné hry a jejich hodnocení? Tohle není ani jiná liga ale úplně jiný sport
-
Po prvních dvou misích ti hra ukazuje aktivity, po té co dohraješ tuto posáž už budeš hrát dále příběh, nenech se odradit
-
Tak tejto SRAJDE date 8 a MW3 7 ??Lebo MW3 je malo realisticke a plne skryptov ??
Už žiadne recenzie odtialto nejdem čitať GRC GRC SPLAŠKY !!! -
Nekrmte trolla.
-
ty máš asi vymetýno, anebo je ti 14
-
30? Prosím ťa. Ty máš asi normálne ľudské oči. Zarytý CSkar ti povie, že pod 100 FPS nič nie je plynulé.
-
na 40 fps plynulé? a cos čekal, cukání? i na 30 je to plynulé
-
První dvě mise byli super, pak to nějak začalo stagnovat... doufám že tam bude jěště něco podobnýho jako na začátku.. Jinak je to dobrá hra lepší než 2, ale nebaví mě tam jezdit městem to je votrava...
-
To je asi jedna z nejblbejsich her co sem kdy hral absolutne nezazivna a bavi asi tak 10 min
-
Hmmm škoda, konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu...
-
Saints Row první díl je Xbox 360 exklusivní
-
Díky moc za odpověď, mám rád i GTA(od prvního dílu) tak mi to snad padne do noty *3* Existuje první díl i na PC? Našel jsem jenom dvojku a trojku *9*
-
Ve trojce je prekopanej jizdni model, je to ciste arkadovy model, ale do tehle hry to proste patri. Jizda bavi a da se to uridit i v plne rychlosti se zapnutym turbem :)
-
Bohuzel ty tam ani nejsou (upravy sidla ala dvojka), ovsem vzhledem k tomu, ze je potreba spousta penez na jine veci, je to mozna i dobre. :D
-
Multiplyer je, ale jeste jsem ho nezkousel.