Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    COD a realismus ..... heheh
    COD a herní doba vic jak 4 hodiny = ahahaahah *chrchly* ehehehehhe*chrchly*
  • Mechwarrior_bw
    niečo na tom bude...

ale nie preto, že by to nebolo možné ale preto že 250 hz monitor asi nemá nikdo :)

ale ten kto má 120 hz monitor a je navyknutý na vysoký framerate dokáže vidieť rozdiel medzi 100 a 120 fps. Čisto teoreticky by malo byť možné rozoznať i 150 fps od 250 fps (tých 250 limit kedy oko vníma obraz ako dokonale stabilný - ako súvislý tok svetla).
  • blbost, kdyz mas 250fps, tak je jen mensi riziko, ze se fps propadne na mensi hodnotu, kterou ty budes schopen rozeznat. Pokud by byla jistota konstantniho 60FPS, tak ti to naprosto staci a nepoznas rozdil.
  • miker17
    COD pařící redbull slopající zakoplexovaný nadrženec
  • miker17
    trolololol http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA
  • Hmm, já si zase myslím, že recenzent nebyl proti MW3 zaujatý vůbec a hodnotil objektivně.

A víš co? Jenom protože něco baví spousty lidí neznamená, že pro to budeme mít snížené standardy. Pak totiž vznikají schizofrenické kde v textu recenzent píše jak je hra pořád stejná atd. ale do čísla dá stejně devět.

Takže tebe bavit může co chce... to neznamená, že to není jen recyklát, který využívá lidi se sníženými standardy jako jsi ty.
  • stačí vypnout v sync a i na monitoru s 60hz budeš mít 250fps ale taky tearing
  • Trol.diskuzni
    ...?
  • Neviem za čo vy tu GAY BOIS bojujete, za svojpravnosť šimpanzov, alebo proti hrdzaveniu zemskej osy, je to čisto vaša vec, a mna to vobec nezaujima, včetne duševnych pochodov pana recenzenta, ale hodnotiť hru so zaujatosťou len pre to že je to MW3 a potom vychvaliť toto ehm SR3 tak to ja neviem čo už je toto dpc za žaner a za hru a kto toto hra ??!!
    Ale dobre, hra ma fanušikov-povedzme do 15 a bavi ich to CHAPEM. A podla toho sa ma hodnotiť hra a nie podla toho že ta zbraň čo držim v ruke malo kope, a čo ja viem mam taky pocit... akoby nebola realisticka ...a BLA BLA BLA...tak ked sa MW3 predalo prvy tyždeň 9mil kusov tak ZABAVNA asi bude !!! ked už nezavaži to, že to bavi mna-som divny še PUSINKY :-D
    A teraz možte žvastať niečo o konzumnej spoločnosti, lebo SR3 vôbec nie je konzumna hra ŽE JO JO
  • Sorry, smazal jsem to... snad si to aspoň stihl on přečíst.
  • kostejnesmrtelny
    Tak tu poslední větu sis fakt mohl odpustit. Je to idiot, ale tohle čte víc lidí, víme? *7*
  • Pokud je tohle srajda co je teda MW3 takový slovo asi ani neexistuje. Když nedokážeš vydýchat takové hodnocení zajdi k lékaři.
  • Tohle poměřování fps mě vždycky bavilo, hlavně když někdo machruje s 250 fps a nakonec se ukáže, že má monitor s obnovovací frekvencí 60-75. :)
  • DusanMPupak
    „Jakej máš plán? – Pozabíjet je všechny. To je dobrej plán.“ Musím říct, že dvojka mě bavila trochu víc (jedničku jsem nehrál), asi spíš proto, že ty nápady byly pro mě naprosto něco nového. Ve třetím pokračování tak člověk většinou tuší, co se bude dít. Ale i tak je tam mnoho zajímavých prvků a je vidět, že se autoři dost vyřádili.

Skvělá zábava na deset hodin příběhové části a dalších X hodin různých vedlejších aktivit.
  • Pokud psychycky neuneseš, že někdo není tak odvařenej z tvého zlatého grálu konzumní přízemnosti jménem MW3, tak se nech vyšetřit.

Jak tu padlo... je to hra na 4/10, která je to samé jak minulej rok, pokrok žádnej. 7/10 je opravdu hodně a je to jen díky multiplayeru.

A navíc MW3 představuje všechno, co je špatně s herním průmyslem... stejná hra každý rok, drahý DLC, který obsahuje pitomých pět map atd.

MW3 je prostě facka všem hráčům... kteří navíc rádi nastaví druhou tvář. *7*
  • XorxoxTalarius
    Souhlas. Srovnavat sandbox akcni adventuru a vojensky FPS "simulator" ... je trochu mimo misu :D
  • XorxoxTalarius
    Chlapce ... tak to neco mluvi o tvem skillu ... MW3 jsem sice jeste nehral ... ale MW2 jsem na Xboxu na HARD dohral za nejaky slaby 3,5 hodiny ... tot k tomu prispevku ze hrajes MW3 uz tyden ;)
    Ted k te realite ... za prve, MW3 je radoby vojensky simulator, ktery o sobe hlasa jak je super. A nabidne ti spoustu skriptu a zadne moznosti. Kdezto SR3 je akcni adventura, ktera od zacatku hlasa ze je arkada a dulezite je aby se clovek bavil.
    Za druhe MW3 dostal 7/10 jen diky tomu, ze ma chytlavi multiplayer (pro urcite hrace) jinak by dostal 4/10 ... jelikoz nabizi porad to same za silenou cenu. Kdezto SR3 ma v kazdm dile spoustu zlepseni a nabizi porad neco noveho.
    Jeste nejke pripominky :)

P.S.: Jstli moc chces. Tak mi napis mail ja dneska zapnu MW3 na hard a pak ti poslu jak dlouho me ho trvalo dohrat ;)
  • Odulin
    Ano, představ si, že jsem mohl čekat cukání. Ono to číslo samo o sobě ti ještě o "plynulosti" tolik nepoví. Samozřejmě čím víc, tím liíp, ale je kua rozdíl mezi 40fps ve Skyrimu a 40fps tady.
  • Nepoznáš rozdíl mezi 100 a 250 fps ... říkej si co chceš, ale to nedokáže žádnej člověk ;)
  • ucho
    to není troll, on to beztak myslí vážně. stáhne hru, vyzkouší a po 10 minutách znuděně vypíná. takoví hráči prostě neví, co chtějí hrát a zkouší vše, taková logika naruby a lenost přemýšlet a vybírat si podle vlastního vkusu. pak na vše v diskuzích nadávat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit