Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dvojku sem hrál sotva pár hodin a už si z ní moc nepamatuju. myslel sem že sem spíš takovej typ hráče, kterýho tyhle pubertální kraviny nebaví ale tohle mě sakra baví. to jak tam proletíte letadlem a vezmete v letu padák a sejmete borce :D neustálé vtípky. narážky na filmy/hry. a lidi. ta grafika! zkusil sem dx11 na ultra a síral sem. a to berte v potaz že sem hrál gta4, skyrim,rage nebo třeba crysis 2. plodnej to podzim
  • Přesně tak, hra klade důraz na hratelnost a kašle na styl hraní jako u GTA. Hra sama toho totiž nabízí víc než poslední GTA (mimo "revoluční" GTA: SA). Ta hra má styl a šlape si vlastní cestičku, samozřejmě dalo se to vypiplat k dokonalosti, co se vizuální stránky týče, ale pořád je např. fyzikální model tanku 10x reálnější než u Battlefieldu 3 (!!) kde vás v něm odhodí do pangejtu i protijedoucí bugina, atd., atd. Prostě hratelnost na 1. místě a pak to všechno ostatní. Až SR 4 ještě vychytá drobné nedostatky SR 3 (čistě vizuální a estetické), GTA bude mít rovnocenného soupeře v rámci žánru. Já už se nemůžu dočkat GTA V a právě proto je skvělé vidět, jak lze žánr obohatit o takové prvky, které SR 3 nabízí. Zkrátka mix Postalu, Carmageddonu a GTA. Skvělá hratelnost je ještě umocněna možností procházení v kooperačním módu. Dávám 9/10.
  • Nevím, jak vás ale Saint Row:Third mě baví o dost víc než GTA. Je to víc vychytaný a herní mechanismi fungují skvěle a hlavně musím vychválit tvorbu postavy ta je prostě dokonalá i těch hadrů co na ní můžete oblíct no občas jsem měl problém si vybrat ale nakonec jsem si stvořil sexy upírku. A grafika se mi dost zamlouvá no a abych nezapoměl hra si střílí skoro ze všeho takže překypuje humorem, ale jsou tu občas i vážné scény takže sečteno podtrženo za sebe bych dal 9/10 a pro zvědavé tady je screen mojí postavy ze hry: http://imageshack.us/f/521/saintsrowthethirddx1120d.jpg/
  • Tahle hra me bavila asi tak hodinu.Nvm...Mozna nejsem na tenhle typ hry.Tot muj nazor
    • XorxoxTalarius
      Ale priznal jsi to bez flamu. To se ceni :)
      Jinak to holt nesedne kazdemu, ja se zase nudil u vsech GTA krome jednicky (potazmo dvojky v multiplayeru) :D
      • Jn.Proste..nejak mi to nesedlo.Za tu hodinu jsem si vytunil auta,koupil obleceni,vyblb jsem se a tak a pak uz na me zacal padat ten pocit.
  • nenadchlo mě řízení.. GTA 4 a SA bude stále číslo 1
    • DusanMPupak
      Zrovna GTA IV mělo pro mě jízdní model dost špatný. Ideální jízdní model byl v Mafii II. V SR 3 je schválně totálně přehnaný jako i ostatní části hry. Brzda, co to je? Maximálně tak ruční. Při nárazu druhé auto odlétne a nepřekáží, strom po nárazu padne atd. Model v GTA IV byl takový rádoby reálný kočkopes a spolu se strašnou kamerou byl spolehlivým bičem využívat taxi, kde to jen šlo.

Je ale pravda, že ze začátku je to v SR dost nezvyk a než se s tím člověk sžije, tak to nic moc zážitek není.
      • Kamera a jízdní model bylo v GTA IV právě to, proč mě hra tak bavila. To jenom lidi neumí řídit na WASD a využívat myší kameru jako svou hlavu v reálném autě. M2 měla horší jízdní model, než M1. A to nepočítám tu stupidně uzemněnou kameru za autem, která ničila dojem z fyziky vozidla.
        • Ryba9
          já si kvůli gta 4 kupoval gamepad *1*
        • DusanMPupak
          Pokud je člověk pravák, tak nedává smysl používat pravou (šikovnější) ruku pro zbytečné natáčení kamery, když se může dle potřeb hráče vhodně natáčet sama. Případně nemá smysl muset používat k jízdě autem obě ruce, když plnohodnotně stačí jen jedna.

Porovnávat jízdní modely obou Mafií je trochu komplikované. Hlavním prvkem modelu v původní hře bylo tlačení ručičky tachometru očima nahoru, hlavním prvkem u pokračování byla zábava.
          • Respektuji tvůj názor, mně osobně ale GTA IV a jeho kamera, fyzika vozidel a celkové chování vyhovovali skvěle.
            • DusanMPupak
              Každému, co jeho jest…
  • Teda lepsie ako SR2 ale stale tomu nemozem prsit na chut:
    - jazdny model bol lepsi uz v prvom Driverovy z roku 1999, teda cca 12 rokov dozadu. V dnesnej dobe vydat hru v ktorej sa auto sprava ako kus olova na ceste pritom jazda autom je v hre dost podstatna cast hrania.
    - model mesta. Podstatne lepsie ako SR2 kde boli stvrte postavene z jedneho typu domu, ku rozmanitosti a premyslenosti konkurencie to vsak ma este daleko
    - strelba a boj, no tak tomu som neprisiel na chut ale vobec. Pri pade z lietadla som ani nedokazal strielat uplne pod seba a oplieskaval som sa o krabice a auta, potom som uz radsej iba kluckoval medzi bordelom
    - pribeh, nikdy som moc nebol na taketo uletene nerealne "pribehy" (naozaj ma nebavi nahanat ludi po ulici s dildom) ale skusim sa odosobnit a tvarit sa ze je to ak nie pre mna tak pre inych zaujimave. Teda pribeh moze byt plusom
    - Celkovo som pri tom vydzral dlhsie ako u SR2 ale u tej som vydrzal cca 20 minut tak priserne ma iritovala a sklamala. Tu som pohral cca 1,5 hodiny. Uz sa to dala hrat ale spusta veci mi stale vadila. Najhorsie na tom je ze to boli vady ktore malo aj SR2 akurat tu boli trocha miernejsie. Pocas hrania ma napadlo ze keby vysla tato hra tak v roku 2003 tak to bude terno.

GTA V je vo vyrobe ale neodhadujem ziadne velke prekvapenie ze by SR3 zvytazilo nad GTA5 (predajnost, recenzie). Ak porovnam GTA IV a SR2 tak z hladiska recenzii aj vdaka zlej optimalizacii vyhrava GTA IV a co sa tyka predajnosti tak tu to plati este viac. GTA IV 22 mil. predanych kusov a SR2 len 3,4 mil predanych kusov. V dueli GTA V vs SR3 to odhadujem podobne. Mozno sa preda trochu viac SR3.

Problem saint row je uz iba engine. Minule (SR2) to bola aj lenivost autorov ktori hru odflakli (najme konverziu na PC) teraz uz lenivost opadla ale engine je otrasny. V dnesnej dobe predavat hru s atkym fizykalnym modelom je samovrazda. Naozaj 12 rokov dozadu uz boli hry s lepsim fizykalnym modelom.
    • Tyhle dvě hry se nedaj vůbec srovnávat. SR3 je arkáda. To je jako srovnávat CoD MW3 a Battlefield 3. Každá hra je úplně jiná a ne každému jedna či druhá sedne. Mě například baví obě a baví mě i GTA IV a SR3.
    • XorxoxTalarius
      Ten fyzikalni model je tam schvalne, i ten jizdni model ... jinak skoda ze si SR2 nedal sanci, je to hra ktera ppohlti a dodneska nezapomenu na momenty kdy jsem jezdi po silnici s fekalnimpremistovadlem a strikal fekalie vsude okolo :')
      • Ja viem ze dejovo a zabavou bol SR2 fajn az nadpriemerny ale aj GTA je trebars skor arkada ako simulator a fyzikalny model (tym myslim aj jazdny model) ma neporovnatelne lepsi. Aj ako SR3. A mozno to tak hraci chcu. Ved ked si GTA IV kupi 22 milionov ludi a 3,4 miliona si kupi SR2 tak asi tym chcu ti hraci cosi povedat. Pre mna je to jasne. Chceme hru ktora ma dobry fyzikalny model, slusnu grafiku a pribeh. U SR3 narozdiel od SR2 splnili tu grafiku. Pribeh bol fajn aj v SR2 aj v SR3. V SR4 snad urobia aj poriadny fyzikalny model a konecne tu bude niekto kto pokori GTA alebo mu bude moct aspon konkurovat. Ja si totiz nedokazem predstavit ze by som s takym fyzikalnym modelom hral SR3 do konca.
    • Poslední dobrý fyzikální model v Saints Row byl v prvním díle, kdy používal čistě Havok. Od té doby jsem také nepřišel na to, kdy jim fyzikální model vyvýjí. Pokud by SR2 mělo grafický a fyzikální model jako GTA IV, bylo by to super. Ale i mě SR2 velice zklamalo a věř, že i na konzolích ta fyzika byla stejně mizerná
      • Uplne suhlasim. Len dodam ze ja by som kludne dal podobny alebo rovnaky fyzikalny model ako GTA IV aj do SR3. Potom by to bola hra ktoru by som postavil kludne aj pred GTA IV. SR2 by fyzikalny model z GTA IV nepomohol ta mala viac chyb. Napriklad tu grafiku ale to bolo skor o lenivosti Volition.
  • To je asi jedna z nejblbejsich her co sem kdy hral absolutne nezazivna a bavi asi tak 10 min
    • Nekrmte trolla.
      • ucho
        to není troll, on to beztak myslí vážně. stáhne hru, vyzkouší a po 10 minutách znuděně vypíná. takoví hráči prostě neví, co chtějí hrát a zkouší vše, taková logika naruby a lenost přemýšlet a vybírat si podle vlastního vkusu. pak na vše v diskuzích nadávat.
        • Nestotoznujem sa s nazorom vyssie ale nie som velky hrac. Hravam iba vybranych par hier a mojou oblubenou temou su hry stylu GTA. Musim mu vsak priznat pravdu ze tato hra ma nebavi. Mna strasne odradza archaicky nerealisticky fizykalny model. Hram hru ktora je z velkej casti aj o jazdeni autom a to auto jazdi ako stangla salamy na kolesach. Aj Driver z roku 1999 mal fizykalny model s ktorym sa tento ani nemoze porovnavat. Nechapem preco. Ako mohlo Volition napadnut ze urobia hru kde sa hrac presuva autom a takto to odflaknut. Ale aby si si nemyslel ze hru iba kritizujem tak oproti SR2 urobila velky pokrok. Toto som si uz aspon trochu zahral.
  • První dvě mise byli super, pak to nějak začalo stagnovat... doufám že tam bude jěště něco podobnýho jako na začátku.. Jinak je to dobrá hra lepší než 2, ale nebaví mě tam jezdit městem to je votrava...
    • Po prvních dvou misích ti hra ukazuje aktivity, po té co dohraješ tuto posáž už budeš hrát dále příběh, nenech se odradit
  • Pokud se nudím u GTA především skrz veskrze laciný a primitivní humor, tohle nemá cenu ani zkoušet, co? Osmičkové hry většinou už stojí za koupi, ale tady budu asi věřit spíše jiným webům...
    • XorxoxTalarius
      Pokud nemas rad "laciný a primitivní humor" tohle rozhodne nekupuj, moc te to bavit nebude ... ale zkus si to u nekoho kdo to ma a uvidis.
    • Zajisté, pokud ti nesedlo GTA, pochybuju že tohle se ti bude líbit. Na games recenzenti povětšinou házej čísla jen tak z legrace, moc bych jim tedy nevěřil...
  • To je ale píčovina...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit