-
je to hovadina a vy ste vsichni hoovada a cela tahle stranka je hovadska *11*
-
-
Professor Genki's Super Ethical Reality Climax ... pokud tě to nebere, můžeš o dům dál
-
di nekam tato hra je nejlepsi na svete
-
Právě proto, že je to taková hovadina, že je to až zábavný, si tuhle hru normální člověk jako ty asi moc neužije viď? =D Tak sem nelez jestli s tím máš problém xP.
-
-
Tak tejto SRAJDE date 8 a MW3 7 ??Lebo MW3 je malo realisticke a plne skryptov ??
Už žiadne recenzie odtialto nejdem čitať GRC GRC SPLAŠKY !!! -
-
Pokud je tohle srajda co je teda MW3 takový slovo asi ani neexistuje. Když nedokážeš vydýchat takové hodnocení zajdi k lékaři.
-
A hlavně to recenzují dva jiný lidé, tj. MW3 Smutný a tohle Vojtíšek a každýmu se určitě líbí něco jinýho, u SR3 jsem zatim strávil asi 20 hodin a nemam dohranou ani půlku a pořád se bavim. A MW3 jsem měl za 6 hodin dohraný a bavil jsem se celou dobu ale je to jenom krátká doba, takže asi tak :)
-
-
HEJ HRAL SI TO NA NORMAL AKO VEčšINA DEM*ENTOV VčETNE RECENZENTA !!
Ja to mam na HARD a bavim sa pri tom kralovsky už tyždeň.A to som v polovici.
Tym nechcem povedať že SR3 je uplne zla hra, ale je proste pre inu vekovu kategoriu, akurat ma se*re že pan RECENZENT hodnotil v MW3 prave realizmus, tak nech sa nabuduce odbavuje na niečom inom NECHCEM SI ZASE OGRCAť KLAVESNICU !!! -
-
COD a realismus ..... heheh
COD a herní doba vic jak 4 hodiny = ahahaahah *chrchly* ehehehehhe*chrchly* -
Pokud psychycky neuneseš, že někdo není tak odvařenej z tvého zlatého grálu konzumní přízemnosti jménem MW3, tak se nech vyšetřit.
Jak tu padlo... je to hra na 4/10, která je to samé jak minulej rok, pokrok žádnej. 7/10 je opravdu hodně a je to jen díky multiplayeru.
A navíc MW3 představuje všechno, co je špatně s herním průmyslem... stejná hra každý rok, drahý DLC, který obsahuje pitomých pět map atd.
MW3 je prostě facka všem hráčům... kteří navíc rádi nastaví druhou tvář. *7* -
-
Tak tu poslední větu sis fakt mohl odpustit. Je to idiot, ale tohle čte víc lidí, víme? *7*
-
-
Sorry, smazal jsem to... snad si to aspoň stihl on přečíst.
-
-
-
Chlapce ... tak to neco mluvi o tvem skillu ... MW3 jsem sice jeste nehral ... ale MW2 jsem na Xboxu na HARD dohral za nejaky slaby 3,5 hodiny ... tot k tomu prispevku ze hrajes MW3 uz tyden ;)
Ted k te realite ... za prve, MW3 je radoby vojensky simulator, ktery o sobe hlasa jak je super. A nabidne ti spoustu skriptu a zadne moznosti. Kdezto SR3 je akcni adventura, ktera od zacatku hlasa ze je arkada a dulezite je aby se clovek bavil.
Za druhe MW3 dostal 7/10 jen diky tomu, ze ma chytlavi multiplayer (pro urcite hrace) jinak by dostal 4/10 ... jelikoz nabizi porad to same za silenou cenu. Kdezto SR3 ma v kazdm dile spoustu zlepseni a nabizi porad neco noveho.
Jeste nejke pripominky :)
P.S.: Jstli moc chces. Tak mi napis mail ja dneska zapnu MW3 na hard a pak ti poslu jak dlouho me ho trvalo dohrat ;)
-
-
-
Jak můžeš srovnávat 2 úplně odlišné hry a jejich hodnocení? Tohle není ani jiná liga ale úplně jiný sport
-
-
Souhlas. Srovnavat sandbox akcni adventuru a vojensky FPS "simulator" ... je trochu mimo misu :D
-
-
-
Tak to fakt nedávám, jak tohle může dostat 8/10, to je neuvěřitelný, hrál sem asi hodinu a pak demo máznul... Děte někam games...
-
-
Pro upřesnění torrent demo... Tohle je odpadová hra... Hodnocení nad 4/10 si nezaslouží...
-
-
LOL torrent demo :D Ted jsi mne rozesmal :D A mam dotaz? Kupujes svoje hry?
-
-
Svoje hry nekupuji, jelikož sem žádné svoje hry nevydal... Ale semtam koupim hru někoho jiného...
-
Blázníš ten si koupí jen to na co mu rodiče dají peníze.
-
-
Na hrubý pytel z johnyho záplata...
-
-
Jak se do lesa volá, tak se z lesa johny ozívá...
-
Po těch blbostech co jsi sem už stačil napsat tohle nepřekvapilo.
-
-
-
-
Tahle hra i celá série si zaslouží vysoká hodnocení a uznání. To že tento žárnr nemusíš, ok. Já třeba nehraju Fifu, NHL, Battlefield (kromě zábavné BAD Company) a Call of Duty. Ale technické zpracování, propracovanost, hloubka úprav a neustále se rozvíjející díly série, kdy každý nový díl znamená posun vpřed si zaslouží minimálně uznání
-
-
Ano ... neni nad to recenzovat hru z Dema :D A hru ktera ma gameplay k 30 hodinam hodnotit po hodine :D Dalsi umetel.
Jinak to ze se ti hra nelibi je v poradku, kazdemu nemusi sednout ... ovsem zusob jakym jsi to napsal, je vice nez unmature ;) -
-
* immature >_>
-
-
Dik :D
-
-
Ešte že hry su hodnotene v skutočnosti predajnosťou a nie ubohymi vylevmi postpubertalnych individui -za to si naozaj nikto nič nekupi-tak ja proste dufam , že tato hra sa predavať nebude a vy všetci včetne recenzenta mi môžte...viete čo *1*
-
-
Cisto historicky GTA IV vs. SR2 je pri pocte predanych kusov 22 milionov : 3,4 miliona kusov. Odhadujem ze SR3 sa preda viac kusov lebo tento krat to neodflakli ako SR2 ale na GTA to este nema. Velmi to taha k zemi fizykalny model. Ten je dost slaby.
-
-
Ono bylo demo? Kromě toho na vytvoření postavy? *3*
Jinak souhlas
-
-
Nič si z toho nerob, že ťa stupidne detičky minuskuju -to mna tiež. *1* *2*
-
-
Jo jenze tebe minuskuji proto, ze mas argumenty desetileteho ditete.
-
-
Že jo!
Všichni recenzenti by měli mít stejné názory jako ty! To je nutnost!
-
-
To se zase ty m*dky z C*NEGY j*dný po*ebaný k*rva v*znamenaly!!! Kd* mi t* do h*jzlu jako d*volý p*ca k*upit?!?
-
zajmavi ze to porad srovnavate s GTA , SR mi to prijde jako jina hra , jdou jinym smerem a hlavne po ty nerealnosti kdezto v GTA se aspon snazi zvarnit realny svet. tudiz srovnavat tyto dve hry mi prijde trochu divne.
-
-
No poslední GTA jsem nehrál ,ale ty ostatní měly do reality sakra daleko:-D
-
-
no som zvedavy čo ej to zač keď ste dali hodnotenie na NFS bod 5 čo je podla mna najlepšia hra po dirt 3 a na toto ste dali 8
-
-
ty máš asi vymetýno, anebo je ti 14
-
-
bezva, zkouknul jsem ty dve videjka a imho tohle je nejstupidnejsi hra co sem videl...
takze pocitam, ze se toho prodaj miliony... no mile deti udelejte si na policce misto mezi NFS a CoD -
-
Ty jsi koukam taky "plnohodnotnej" hrac a uberkritik co? Nic nez trashtalk.
-
-
Mě strašně baví to nadávání do "dětí" *1*, o těch lidech to hodně vypovídá *4*, jak co se týče jejich vlastního věku, tak co se kupříkladu análního znásilňování ze strany otce týče. *1*
-
-
To som si myslel aj ja, ale potom som to vyskusal a ono je to fakt dobre. Misie su fakt premakane, clovek nevie, co pride o chvilu, postavy strasne zabavne a aj ten humor, aj ked je dost uchylny, nie je samoucelny, ale prekvapivo celkom inteligentny. Takze toto je prave ta z hier, pri ktorej si myslim, ze ju deti v plnej miere neocenia.
-
Nekoukej ,hrej a pak mudruj !
-
-
jasne bezne si koupim neco co se mi nelibi =)
stahni si to a dohrajto prosimte... -
-
Napřed si to zahraju na Onlive , a pak se zařídím ;) PS: Dvojku jsem si koupil ...
-
-
-
-
Je to sice nehorazna uchylnost, ale to zde opravdu neni na skodu. Mozna bych dal i devitku. Bavim se u toho neskutecne a to ani neni zrovna muj oblibeny zanr. Rozhodne jedna z nejlepsich akcnich her letosniho roku. Pro me pravdepodobne i nejlepsi. V dnesni zaplave sra*ek opravdu povedeny kousek. Ale jak sam autor pise, chapu, ze to asi nesedne kazdemu.
A miki, Tvuj subjektivni nazor Ti nikdo nebere, nicmene budes asi ve velke mensine:) Coz ostatne neni na skodu.. lisit se trosku od vetsiny:) -
Som rád že GTA má konečne nejakého seberovného konkurenta. Možno Saint´s Row má síce od gta daleko..ale je to asi druhá najlepšie hra v otvorenom svete vôbec. A k tomu to pojatie..zabavnost, komickosť. Rozhodne kupujem !
-
Optimalizace u tehle hry asi zadna nebyla. na jake koliv nastaveni klesne nebo zvedne fps max o 5+- .
11.11 co dalo amd nic nezlepsi na strankach hry zadna zminka o patchi- ini nejde xDD
Hra vypada zajimave ale hrat hru kde to pada s jednou 6950 (low-max) 25-60+ fps no neda seto hrat. Crosffire u tyhle hry ani nefunguje takze asi tak xD
Obsah hry ked sem to par minut vydzel, vypada zabavne .
*15* -
-
No nevim ... ja mam procesor E7500 a Gforce 460 GTX a jede mi to na high v DX11 uplne bez problemu.
Tedy musim priznat za po casee hra trpi frame dropem, ale to je problemem prace s pameti a stremingu. Ovsem to se deje az po cca 3 hodinach hrani a staci vypnout a zapnout hru znovu.
-