-
Uvítal bych alespoň zmíňku o multiplayeru, pokud je tedy nějaký přítomen.
-
-
Multiplyer je, ale jeste jsem ho nezkousel.
-
-
Pokud jsem touto serií nedotčený, stojí za to začít pěkně od jedničky?
-
-
Pokud začneš od jedničky s plným gustem si vychutnáš zrod svého budoucího gangu. Osobně doporučuji, já jsem v sérii ponořený od prvního dílu a neznám nic zábavnějšího, komplexnějšího s tak dlouhou trvanlivostí. Recenze mi přišla krátká, jakoby autor odehrál tak 3 - 4 hodinky a dál se nedostal. Chybí zde zmínka o Genki aktivitě, která je úplně ujetá *1* , vylepšování zbraní, úpravy pevností gangu, vylepšení schopnistí gangu, postavy .... Opět hromada úprav a Customizace (zatím jsem nedošel až k takovým úpravám sídla gangu jako bylo v 2. dílu)
-
-
Díky moc za odpověď, mám rád i GTA(od prvního dílu) tak mi to snad padne do noty *3* Existuje první díl i na PC? Našel jsem jenom dvojku a trojku *9*
-
-
Saints Row první díl je Xbox 360 exklusivní
-
-
Hmmm škoda, konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu...
-
-
Alespoň od druhého dílu, kde je částečně vysvětlený konec 1. dílu. Možn někdy THQ udělá konverzi prvního dílu na PC, ale opravdu možná
-
-
-
-
Bohuzel ty tam ani nejsou (upravy sidla ala dvojka), ovsem vzhledem k tomu, ze je potreba spousta penez na jine veci, je to mozna i dobre. :D
-
-
-
První tři mise naprostá pecka! Nabité akcí,užasnými zbraněmi i hudbou... Bohužel potom jsem stále čekal kdy zase nějaká taková přijde ale nestalo se :/ Bohužel dál už ty mise byly ve směs stejné,občas se přidala nějaká ta novinka,která se ovšem opakovala v dalších 10 misích... Na vizuální a příběhovou stránku jsem zpočátku nekoukal,protože jsem prostě doufal,že to bude hlavně "prdel".Po chvíli jsem zjistil,že se autoři nejspíš o nějaký příběh pokoušejí a dávají na něj důraz víc než na gampelay,což by funogovalo,kdy by to byl dobrý příběh :/ No nic,čekal jsem od toho asi moc...
-
-
Tak to si asi hru nedohrál. Je pravda, že se na začátku hra vleče, musí se plnit i vedlejší mise, což je někdy otravný, ale později se hra opět rozjede a nemá chybu. Nejlepší část je, kdy do hry vstoupí vojsko STAG. Od této chvíle jsou ty nejlepší mise. Jednoznačně nejlepší hra, kterou jsem hrál.
-
-
Neviem za čo vy tu GAY BOIS bojujete, za svojpravnosť šimpanzov, alebo proti hrdzaveniu zemskej osy, je to čisto vaša vec, a mna to vobec nezaujima, včetne duševnych pochodov pana recenzenta, ale hodnotiť hru so zaujatosťou len pre to že je to MW3 a potom vychvaliť toto ehm SR3 tak to ja neviem čo už je toto dpc za žaner a za hru a kto toto hra ??!!
Ale dobre, hra ma fanušikov-povedzme do 15 a bavi ich to CHAPEM. A podla toho sa ma hodnotiť hra a nie podla toho že ta zbraň čo držim v ruke malo kope, a čo ja viem mam taky pocit... akoby nebola realisticka ...a BLA BLA BLA...tak ked sa MW3 predalo prvy tyždeň 9mil kusov tak ZABAVNA asi bude !!! ked už nezavaži to, že to bavi mna-som divny še PUSINKY :-D
A teraz možte žvastať niečo o konzumnej spoločnosti, lebo SR3 vôbec nie je konzumna hra ŽE JO JO -
-
Boha jeho, další nespokojený, že ten kolotoč jménem CoD už nejezdí na 10 otoček, ale jen na 7. Buďte rádi, že jej neomezili jen na 4, protože co ta hra má tak skvělého, že dostala nezávislých 7/10, když je to pomalu kopie předešlého dílu. Ono je asi lehčí dělat hry úplně stejné, jen tomu měnit číslovku na konci. A vůbec, tady je diskuze o Saints Row, která nevychází každý rok, tak si běžte stěžovat mezi ty své ovce.
-
Za prvé se čobole nauč anglicky, za druhé aby tvůj komentář měl váhu a sám se nesrážel tak se přestaň navážet do homosexuálů, takhle to vyznívá že mezi ně sám patříš a za třetí když se ti to nelíbí, napiš uživatelskou recenzi
-
Ve dvě odpoledne takhle na plech? *1*
-
COD pařící redbull slopající zakoplexovaný nadrženec
-
trolololol http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA
-
Hmm, já si zase myslím, že recenzent nebyl proti MW3 zaujatý vůbec a hodnotil objektivně.
A víš co? Jenom protože něco baví spousty lidí neznamená, že pro to budeme mít snížené standardy. Pak totiž vznikají schizofrenické kde v textu recenzent píše jak je hra pořád stejná atd. ale do čísla dá stejně devět.
Takže tebe bavit může co chce... to neznamená, že to není jen recyklát, který využívá lidi se sníženými standardy jako jsi ty. -
...?
-
-
fajn hra, až tedy na to, že sem si musel hru koupenou na steamu "upravit", aby se dala vůbec spustit. snad to opraví, nechce se mi používat crack..
-
Hra super, nejlepší co jsem za poslední dobu hrál a strašně mě nadchla. Co ale musim opravdu hodně pochválit jsou lety tryskáčem a jinými vzdušnými plavidly :D Hybnost klapek, chování křídla při nárazu (urve se) a celkově jejich zpracování je naprosto bombový ;)
-
Fanúšikovia Série saints row, práve pre Vás sme spustili facebookovu komunitu venujúcu sa hlavne serii SR, ale aj mnohým iným novinkám zo sveta hier. Pridaj sa k nám a buď prvý kto vie o novinkách najlepšej hry na zemi :) Facebook/saintsrowsk
-
NECHUTNEJ jizdni model to ma,ale strasne moc..
-
Nechapu jak ujet tem gangum co me honi po tom co rostrilim to teritorium kde jich je vic na jednom miste to musim pokazdy do svyho bejvaku ??? Dobry jako budget tak za 400 maximalne .
-
Ahoj lidi, chtěl sem se zeptat, v talentech mám zaplacený, že si můžu koupit za peníze expy... nevíte, kde se kupujou ?
předem díky za odpovědi *4* -
-
Tím že si to zaplatíš je automaticky dostaneš ;) dá se použít tudíž jen jednou :)
-