Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou směšná čísla. Celkově ty prodeje jsou jedna velká bída.
  • Veskoslav
    O Armu III nebyl zájem? A proto se v ten zahájení prodeje na Steamu prodalo skoro 10 000 kopií a šla do TOP3 v prodejnosti v tom měsíci? *7* Chápu, že debilita některých je asi veliká, ale občas by to chtělo míň kecat o datech, co jsou dohledatelné.....
  • Stillson
    Zdravím všechny

Jsem mírný fanoušek,jak ARMY, tak i DayZ... ještě nedávno jsem říkal,že mi je DayZ ukradené. Tím smyslem, jestli vyjde za 3dny nebo za rok. Nyní jsem rád,že hra vyšla. První co mě okamžitě udělalo šťastným a co mě doslova vytáčelo v DayZ modu bylo procházení dveřma. To bylo něco tak otřesného ale v ARMA 3 a DayZ SA to jde krásně. To bylo asi to hlavní co mě vždy dokázalo vytočit.
    Další věci jako přehození zbraně za běhu,mít zbraň (samopal) + Sekeru a rychle přehodit je nyní v DayZ což je paráda. Ano bugy tam jsou a vždy budou. Bohužel je to Sandbox a žádný sandbox není bez bugů.

Pro rýpaly,kteří řikají,že DayZ bude mrtvé za rok atd. nevěřím tomu. Nemyslím si to z důvodu,protože Dean Hall je šílenec v dobrém slova smyslu. Má v hlavě a v plánu tolik vychytávek, že ikdyž budou jiné hry (už jsou Nether,WarZ nebo tedy to Infestation), tak DayZ nesahají ( i modu) ani po kotníky. Takže ikdyž přijde State of Decay 2,Dead Island 3 (ten parkour Island ), tak stejně to nenahradí DayZ bohužel. Ještě bych rád dodal,že na DayZ nepracuje bohužel 500+ lidí jako třeba na AC,CoD atd. takže je jasné,že práce jde delší dobu.

Co jsem zatím viděl včera/dneska co udělali za práci, tak smekám klobouk těm pár lidem kteří na tom po většinu roku dělali. Nějakých 80-90% budov je průchozích,jsou tam přidané nové lokace,objekty,drobnosti (kterým se lidi smějou, ale ty detaily v celku působý dosti efektně).Dosti poupravený vlastně celý Engine hry,mechanik atd atd. což určitě zabralo a ještě zabere spoustu času.

Takže myslím,že to bude jako například s WoW...vždy lidi odejdou na nějaký čas zkusí jiné hry a potom se opět za nějaký pátek vrátí. A osobně budu hrát zabugované DayZ než-li připitomělé CoD či LoL na kterých nechápu proč ujíždí 3/4 hráčské komunity.
  • Zájem jasně ukazuje, že hráči nejsou rozmyslaný a nežádají tisíce WoW efektů, padající mrakodrapy, tisíce polygonů na 1 cm a Cool zážitky. Pouze čistou hratelnost kvůli ní jsou akceptovány i nedokončené mechanismy
  • nebo to dopadne jako s Armou3, kde zajem o finalni verzi uz nebyl temer zadny

A to chce kua zdroj, to je jasná.
  • Shaker
    A ani jeden z vas tri by nemel zapominat, ze ne vsude to stoji 24 euro...
  • Shaker
    sugyn: Error - "Brain not found"

EDIT - sugyn: musel sem to napsat tak, abys to pochopil
  • XorxoxTalarius
    Kterym lidem? Tobe a na celym games dalsim dvema ... ehmm.
  • sugyn
    Obzvlast kdyz resi rychlost taseni sekundarni zbrane z pouzdra na noze nebo na veste. To je extremne dulezita vec bez ktere hrat nejde. A to ze se im porad teleportuji a propadaji se zombici skrz textury, to nevadi. Mam dayz rad, hraju ho rok s mensi pauzou, kdyz jsem se vratil po pauze zpatky do hry tak nejvetsi novinkou byl novy user interface, (dle meho nazoru je horsi nez puvodni) notysek se zaznamem killu a crafting. A vsechno z toho nebylo dulezity.
    Za tyden uvidim jak je na tom standalone. Doufam ze aspon za 5 let se ta hra prehoupne do modu beta.
  • A oba nezapomeňte na to, že Steam není charita, takže si z vámi uváděných čísel strhávají nemalá procenta ;)
  • Mezi hraci je stejne procento debilu jako v cele populaci. A tam je jich vice nez dost. Jen si pockej. *1*
  • Souhlas, ze to nebude hotove nikdy. Stejne je to i s Armou. Vyvoj se neustale natahuje, kampan uz mela byt podle prohlaseni o mesicnich odstupech epizod uz hotova, o dalsich chybejicich vecech ani nemluve. Prave toto natahovani hrace drive nebo pozdeji otravi, Cernarus uz budou znat zpameti a dlouhe cekani na postup pomale evoluce jim to nadseni sebere. Dopadne to stejne jako s Armou. U hry zustane tvrde jadro nadsencu a ostatni na ni hodi bobek.
  • Proc by meli nadavat, kdyz byli durazne upozorneni, ze se jedna o alfaverzi? Ten kdo si bude stezovat je potom opravdovy a neoddiskutovatelny d*bil.
  • sugyn
    Scestne protoze se to lidem nelibi.

Edit: Xorxox doporucuju cist pomalu a poradne.
    @Shaker: to je infantilni reakce.
  • ucho
    zájem neopadne, problém je, že plná verze nebude ani za rok... tohle je zrovna hra, která prochází strašně nečitelným a pomalým vývojem, že bych se i bál jejího zdárného dokončení...
  • Tak fanousci DayZ to koupili uz ted bugynebugy. To se dalo cekat. Ted jeste jak dlouho jim to nadseni z nove hracky vydrzi nez zacnou nadavat.*1*
    Kdo by mel pak jeste zajem o hotovou verzi za rok? Nepodari se udrzet prizen hracu tak dlouho alespon o tom silne pochybuji, zustane jenom zakladna nejvetsich nadsencu. Ma tedy cenu vubec jeste s prodejem plne verze pocitat? Ale jo, nabizi se par reseni:
    1.) hodit plnou verzi na konzole ( coz se asi stane )
    2.) udelat singleplayer verzi s editorem misi
    3.) stejne jako v arme umoznit komunite vytvaret nejenom obsah, ale i single kampane
    4.) pro single doplnit AI skupinky prezivsich se kterymi by fungoval vymenny obchod a samozrejme i AI bandity, kteri by okupovali cast uzemi i skladiste.
    Tak jsem zvedav jestli neco z toho vyvojare napadne a nebo to dopadne jako s Armou3, kde zajem o finalni verzi uz nebyl temer zadny.
  • celoush
    Tady fakt nejde jen o hw... Si najdi, jak dlouho dělali Operation Flashpoint:Elite pro Xbox... a to nechci myslet, co by bylo za problém to narvat do vytčených mezí PS4
  • Porovnáváš neporovnatelné. Rohlík a hra jsou úplně odlišné věci a nahlížet na to tak jak jsi napsal je scestné.
  • Blondyr
    Ale hlad máš teď a tyhle rohlíky nikde jinde hotový neprodávaj.

Taky mi to nedalo *1*

P.S. A to nemluvím o tom, že doma koukáš rok na svůj rohlík a uvažuješ, jestli už je upečený. Pokaždé když si kousneš, tak zjistíš, že to prostě ještě není ono. *4*
  • Radioaktivni_surikata
    Ani ne. Vždyť co jsou nový konzole? Spousta součástek z klasickejch a přenosnejch PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit