Přejít na výpis diskuzí
Samostatné DayZ vstoupilo s alfa verzí na Steam
17.12.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
DayZ epoch. Stavění základen, vrat, prken, zámků na dveře.... Dá se vycraftit všechno. Už nějakou chvíli to běží. *3*
-
Kdyz pujdes do obchodu koupit rohlik a oni ti prodaji nedodelany rohlik, tak za:
a) Nikdo tebe to nenuti kupovat.
b) je to pro skalni fandy, co chteji rohlik v puvodnim stavu kdy jeste neprosel troubou.
c) koupi alfa verze rohliku kazdy automaticky ziskava vsechny verzy dalsich rohliku co vyrobi vcetne te finalni podoby, tedy upeceneho, krupaveho rohliku pro ktery jsi tam puvodne sel.
Nedalo me to. -
Mám obavu, že přenést ten engine na konzole je jen hezké zbožné přání...
-
Zase tak moc mu nefandi... své výhody i nevýhody má a taktéž i limity
-
Ale jo, na PS4 by to mělo dorazit a Hall říkal, že Sony jsou vstřícní a rádi by DayZ na svý platformě měli. Nejdřív chce ale dodělat PC verzi a vzhledem k jejich tempu bůh ví, jak to nakonec všechno dopadne.
-
Komplexnost DayZ těžko nějaká dosáhne. Engine z Arma dává nekonečné možnosti.
-
je to přesně jak říkáš... podobně je na tom Kerbal Space...
-
Snad až to doladí, tak to budou prodávat i na PS4/X1
-
ak spristupnia podporu modom, co mau v plane, tak ta hra pojde hore este rychlejsie si myslim
-
a nezapomeň, že někteří si koupily Supporter edici za 60€, takže ty Vánoce maj ještě veselejší :D
-
To je hodne sebejiste tvrzeni. Zajemci urcite budou. Ale hrozi spis to, ze zombie tematika vyjde z mody, takze by uvedeni na trh a nasledna cisla mohla byt velkym zklamanim. Ale kristalovou kouli nema nikdo, cili bych zavery jeste nedelal.
-
Sluší se dodat, že prodejnost DayZ kraluje Steamu a že dle dayzgame.com se do hry připojilo již téměř 96.000 lidí (96.000 nyní x 24 euro = Veselé Vánoce v BI)
-
MMO hry a pojem finální verze prostě tak nějak nejdou dohromady. Change your mind!
-
mechanismy *3*
-
Technologická příbuznost s Armou mi přijde dost velká na to, abych chtěl vůbec nějaký NPC, natož aby dávaly questy. Sám Hall říkal, že tímhle směrem se vydat nehodlaj. Spousta lidí si vymejšlí vlastní questy, který se snaží splnit ne pro gear, level nebo cokoliv, ale pro vlastní uspokojení. Komu to přijde nudný, pro toho DayZ není. Já jen doufám, že se jim fakt povede přidat nějaký *mechanismy, který by z toho udělaly něco víc než Deathmatch na 150 kilometrový mapě.
-
jo, ten vývoj je nekonečnej a pokrok téměř neviditelnej. s takovou hra nebude v betě ani za dva roky...
-
ked vyjde za rok beta uz to nikoho nebude zaujimat..a bude existovat xy podobnych hier
-
Nj, lategame neni este dorobeny, ale ako povedali, pracuju natom. Vedel by som si predstavit v lategame postavit nejaky camp podobne ako vo wasteland len v mensom meritku. Tiez by som rad uvital nejake questy s NPC, nejake nahodne vygenerovane ci uz friendly ale unfriendly NPC campy.
-
Hrál a moc mě to bavilo do chvíle, kdy už jsem měl všechno zajištěno - suroviny i munici ... pak chyběla motivace. Autoři slibovali větší možnosti spolupráce - vytváření základen, obsazování atd, nic z toho zatím neukázali, jen nové lokace a stejné + ještě větší chyby, proto ta kritika.
Plus to video, kde si dovolili urážet fanoušky, kteří hru kritizují ... místo toho, aby se styděli, že po 2 letech neukázali zásadní posun, tak se vysmívají těm, kterým to vadí. -
je vidiet ze si dayz mod nehral a ani SA alphu