Přejít na výpis diskuzí
Scénáristka Tomb Raider o přání napsat Laru jako lesbu
21.3.2013 | Ladislav Loukota
170 příspěvků
-
Jj, to jeste tak schazi, jako kdyby nestacilo ,ze hry delaj z kluku vrahy, ted se jeste budou predelavat holky...
-
Dneska když je někdo bílej pracující hereosexuál, tak je to něco nudnýho a div ne divnýho. Jděte už s těma přírodníma anomáliema a multikulti do řiti *16*
-
Pletes si normalnost s nedospelosti a de facto nechces, aby se do her zatahovala dospela temata. Nevidim zadny problem v tom, ze by se dospela temata resila i ve hrach, stejne jako se resi v knihach a filmech. Jasne, takova hra by nebyla mainstream, nezaujala by nedospele publikum, urcite by takove nemely byř vsechny hry, ale proc by takovš nemely byt aspon nektere hry. Naznaky ma treba heavy rain, kde je nosnou myslenkou laska otce k synovi a ktery se obejde bez kralu, draku, zkazy cele planety ne-li galaxie. Tak jako neni kazdy film beckovy, tak by nemusely byt ani vsechny hry beckove.
-
Nemusi, to ani ta scenaristka nerekla. Opravdu tu malokdo pochopil clanek aneb co se basnik snazil rict. *15*
-
Dneska je to IN. Co je na tom k nepochopeni?(pro me vsechno)
-
Sice se s článkem moc neztotožňuju, ale tady je to zase samej homofób... *7*
-
Ten příspěvek byl úmyslně nadsazenej (primitivní fór) a ty ses toho chytnul, jak kdybych propagoval nějakou genocidu. Jestli by z toho mohl bejt někdo smutej, tak jsou to metroušové, který strávěj péčí o sebe víc, než kdejaká ženská. To se mi hnusí a nestydím se za to, což na druhou stranu neznamená, že vezmu vidle a půjdu do ulic. Zas se nemusíme hned vracet na stromy *3*
-
Uz chapu, proc je novy TR tak spatna hra. Nevycitam to ale pribehu, nybrz neverohodne hratelnosti. Ta roztrzka v pojeti je ale do oci bijici.
-
proč hned lesbička/gay? jako by heterosexualni postava neměla emoce nebo nemohla bejt emočně rozhozená. K tomu aby byl charakter zajímavej nemusí bej hned jinak sexualně orientovanej. Já osobně bych za gaye hrát nechtěl bylo by to jako hrát za Justina Bobra. Kdo by to hrál? Ženská nemusí bejt lesbička (diskuse toto slovíčko nedovoluje ale zde není myšleno nijak urážlivě) aby byla silná a chlap nemusí bejt hned gay aby byl zženštilej.
-
tak ono to zamyšlení muže fungovat když se udělá dobře a je tam jako součast hry a né uměle
víš Rasismus v hrách Witcher A Witcher 2 -
Gordon je asexuál.
-
Ja vim, jen sem to umyslne zvelicil. *3*
-
O čem vlastně tenhle rozhovor s Pratchett je? Určitě ne "všemožných strastech vyplývajících z psaní postavy tak populární, jako je Lara..." Spíše o strastech (neopodstatněných) samotné autorky.
-
že "ochránkyně vyvrácených pařezů" :DDDDDDDD
-
Homosexuálové nejsou špatní... dokud to jsou pěkné slečny... :)
Kdyby se něco podobného řešilo třeba pod Gordonem Freemanem, no, to by byl největší shitstorm našeho věku :) -
ano lara určitě nemá nic jiného na práci než nějaké mařce lízat fr*du.
-
Já ale neříkám že je to nenormální.
Já zastávám názor, že je to každého věc. Nikomu nic není do toho jestli má někdo doma ženskou nebo chlapa.
Co ale nemám rád je když mi někdo vnucuje opak - teda to že je to normální a pod,... pro mě to není nenormální, ale nezajímá mě to a nechci o tom poslouchat, nechci to řešit.
Jak jsem psal výš - nechci do her zatahovat "problémy" z reálnýho světa. -
A taky vegetariánka, pacifistka, milovnice národnostních menšin, ochránkyně vyvrácených pařezů a špinavých ponožek a pokud možno měla být afroameričanka s asijskými kořeny, která bojuje za práva Tibetu.
-
Abych to napsal ještě jednodušeji:
Nechci do her zatahovat "problémy" reálnýho světa.