Přejít na výpis diskuzí
Scénáristka Tomb Raider o přání napsat Laru jako lesbu
21.3.2013 | Ladislav Loukota
170 příspěvků
-
Mě přijde úplně normální, kdyby Lara a Sam byly víc než kamarádky...
Po tisíce let byla lidská sexualita celkem otevřená, pak přišla katolická církev a začala diktovat co je normální a upalovat lidi za to, že neodpovídali jejich definici.
Žijeme v 21. stoletím ale tyhle přihlouplé moralismy středověku tady stále přetrvávají.
Jestli jsou něco moralistické kraviny, tak to je vnucování toho, že bejt teplej je nenormální a blbé kecy o pánu bohu. -
Dřív se také černochům říkalo opice a neměli volební právo. Ať žijí ty staré dobré časy a pryč s civilizačním růstem, buzeranti zůstanou buzeranti a Radioaktivní surikaty a Esopesové budou se svými předsudky v bezpečí!
-
No len aby sa z nej nakoniec nevyprofiloval chlap!
-
Můj jmenovec to napsal moc hezky... plus!
-
Já se nebavím o světě, bavím se čistě a jen o hrách.
Ano, tyto dva světy naprosto rozděluju. To co dělám v realitě bych nechtěl dělat ve hře, stejně tak opačně a naprosto se mi příčí, že bych měl ve hře poslouchat moralistický žvásty okolo reálnýho světa. -
Krásná generalizace. Umíš ještě nějakou?
-
A ve filmech jsou to také kraviny? A v knihách? A proč se vůbec nad něčím zamýšlet, když svět je přece tak krásně jednoduchý, když se nad ním nepřemýšlí a jenom se všichni hezky bavíme a všem je nám dobře...
-
Protože když hraju hru, tak si chci užívat hru a nechci aby mi někdo cpal zamyšlení nad utlačováním menšin, nebo rovnoprávností homosexuálů.
Hra je zábava a beru je primárně jako zábavu. Ano, ve hrách jsou to podle mě kraviny, který tam nemají co dělat. -
Ten nejapnej rozhovor mi připomíná vtip s dvěma taliánama v autobuse:
Two Italians enter the bus in New York and start very noisy conversation:
" .... 'em come first, then I come, two asses together, I come again, two asses together, then I pee, pee again and I come in the end... "
An old lady nereby can't stand it any longer and says:
" You pigs, what a shame to discuss your disgusting sexual life on public!!!! "
Italian: " Hey, wassup lady??? I just tella my friend, how to spella Mississippi....." -
"Batmana (který byl „potají“ psán jako gay)"
Tak to by vysvetlovalo konec Arkham City! :) -
Dokázal bys v krátkosti vysvětlit (s argumenty), proč tohle všechno jsou kraviny a proč je to debilní?
-
[rejp]180 stupňů, ne 360. To bys skončil tam, kde jsi začal *3* [/rejp]
-
Takže ti nepřijde divný cpát do her ty dnešní moralistický kraviny typu "bejt teplej je normální"?
Vždyť se podívej co je v tom článku napsáno. "Ženským postavám je věnována velká pozornost, takže by byla nejspíše věnována i jiným etnikům nebo sexuálním orientacím. Ale musíme to zkoušet! Někdo to musí zkusit..."
Co to jako je? To teď budeme do her cpát nějaký debilní poučky a věnovat se podobnýmu moralizování? Proboha, asi se začnu modlit, aby bůh ochránil aspoň virtuální světy před těmato kravinama který do nás všude jinde cpou už horem dolem. Ne, nechci hrát za teplouše, ne nechci se ve hrách setkávat s multikulti tématikou, nechci tyhle kraviny vidět aspoň v těch hrách.
Udržme normálnost aspoň v tom virtuálním světě (jakej paradox :p). -
Dva blbci se bavili ponekud nejapne s pouzitim slov pripominajici jiste casti zenskeho teda. Bohuzel blizko nich sedela marnotrapna feministka, ktera si to vylozila jako sexisticky utok na ni. Vysledek je ten, ze se na Twitter sesypavala novodoba inkvizice praktikujici fasiticky feminismus, a dva blbci byli vyhozeni z prace. Proste hnus *11* Dalo se to resit uplne jinak.
http://butyoureagirl.com/14015/forking-and-dongle-jokes-dont-belong-at-tech-conferences/ -
hry mají sloužit k hraní a co se týká mezilidských vztahů a hlubších tajů lidské mysli, měli by si lidi raději vyrazit do divadla, nebo si otevřít knížku. Myslim, že co se týče her, tak v jednoduchosti je síla.
-
Lara je podle mě bi :) Jelikož skoro každá holka za mlada zkouší jak holky tak kluky.
-
Máš pravdu.... problém je, že zdejší diskutující to buď ani nepřečtou nebo nepochopí co v kontextu stojí. A pak je zdejší diskuze plná samozvaných intelektuálů.
-
"I have balls of steel" by bylo k popukání :-D
-
Ok, tak to upřesním - mám na mysli přechylování ve smyslu, že se k podstatnému jménu připlácne nějaké "-ová", to se dnes už moc nepoužívá. Samozřejmě pokud je mužské příjmení přídavné jméno, tak ženská varianta je ženská. To "připlacávací" přechylování existovalo, ale dnes se už používá málo a určitě ne úředně v papírech. Takže se dnes mnohem častěji říká "pani Nowak" než "pani Nowakowa" a třeba i "pani dyrektor" namísto "pani dyrektorka".
surikata:
Ciesielska, Wieruszewska ano, protože Ciesielski, Wieruszewski, což jsou přídavná jména. To je jako Mladý - Mladá. Není to přídavné jméno utvořeno od podstatného jména. -
Feminisn as fascism http://www.inspiracy.com/black/abolition/feminism.html