Přejít na výpis diskuzí
SCII: Heart of the Swarm vás chce líp vycvičit na multiplayer
18.12.2012 | Adam Homola
64 příspěvků
-
tak tak stovky tisic dolaru se v tom toci, ale jen pro Activision-Blizzard ne pro betatestry co nedostanou ani halir ale jiste maj super pocit jaky nejsou borci vyvoleny, ze dostali klic do bety *1* tomu rikam mega ovce. Kazdopadne 99% prace na MP datadisku udelaji hraci co za to nic nedostanou....
-
Nejsou vyvážené, věř mi. Dark Elder třeba proti klasickým elderům nemají moc šancí. Bitevní sestry jsou mnohonásobně slabší než Marine.
-
Prekrucujes to co jsem rekl :) Ja rekl ze jsou lepsi RTS nez SC a za tim si stojim, netvrdil jsem ze SC 2 neni RTS. A netvrdil jsem ze jsou ty hry "pravymy RTS" protoze mne tam bavi MP, jak tvrdis ty ... jen jsem rekl ze bych si SC 2 zahral, pokud by nestal takovy baksis a nema cenu pro mne ho kupovat jelikoz vim ze tam hrat MP nebudu.
-
Neni pravda Soulstorm verze 1.2 (cislem si nejsem jisty, ale proste latest) je naprosto dokonaly, neexistuje zadna OP jednotka a vzdy jsi schopen pouzit neco k protiutoku
-
No bohuzel ve vsem co jsi psal mas pravdu. RTS vymreli (coz nechapu proc, kdyz driv vznikali jako houby po desti). Takze se clovek musi spokojit s temi starymi tituly. Doporucuji:
Empire at War: Earth Assault, Supremme Commandery, Company of Heroes, Down of War Ultimate a dalsi si ted nemuzu vzpomenout, ale jestli mas zajem tak mi napis na mistni mail a ja se doma podivam do policky :) Jelikoz mam spatnou pamet na jmena a nektere ty hry jsou opravdu skvostne. -
tak já ti ten odkaz vopravim: link
-
Poraď mi teda nějakou. A to nemyslím sarkasticky ani fanouškovsky ani nic podobnýho. Zdá se mi, že RTS jsou úplně nejmrtvější ze všech možnejch žánrů a ať dělám co dělám, od Wings of Liberty si na žádnou nevzpomínám, možná s výjimkou datadisku k DoW2. Evidentně jsem něco zaspal, když jsou venku i lepší než WoL, tudíž bych byl velmi vděčnej, kdybys mě trochu uvedl do dění.
Ještě jednou, myslím to přesně tak jak jsem napsal, žádnej sarkazmus ani náladu se hádat v tom nehledej. -
Okay, to zní skvěle. Je pravda že po dohrání/vyzkoušení těch 9ti scénářů o posílání a rozdělování jednotek, těžbě atp. mě tam chybělo alespoň 10 dalších. Snad to bude rozumné.
A samotné scénáře, třeba klidně i orozdělené na oficiální a neoficiální pro arcade, kde by byly nascriptované buildy a obtížnosti podle času by mohlo být něco úžasného, např. pro prozkoumání buildů.
Ikdyž, hlavně stejně doufám v další dobrou, zábavnou, a znovuhratelnou kampaň *5* -
Jelikoz tu panuji dost zkreslene predstavy o tom, kdo koho zkopiroval apod., tak bych doporucil si precist celej tenhle clanek, jsou to moc pekne a predevsim objektivne shrnuty vsechny fakta o vsech tech moznejch scifarnach, odkad si mohl a nemusel Sc vzit priklad (rozhodne si to precti, nez budes rikat, jaky jsou v Blizzardu jen sprosty kopirky) -> http://www.gamereplays.org/starcraft2/portals.php?show=page&name=how_warhammer40k_inspired_starcraft&st=0
(jen bacha na to, ze games.cz prida do URL 2 stredniky, ktery je nutno pro funkcnost odkazu smazat :) ) -
Nadprůměrně inteligentní lidi, samozřejmě... vše co ti stačí je soustředění, trocha rozumu, nějaké ty reakce a gramotnost a můžeš být v Goldu, třeba... pokud teda tu hru pochopíš. Soustředění je prostě nejůležitější věc u všeho, pokud nechceš být podprůměr.
-
To je 6 jednotek, jen kdyby si věděl co dělají a pouvažoval jak asi zasáhnou do stovek různých buildů teďka... dejme tomu desítek na nižších ligách. No pro tebe určitě nepředstavitelná věc že :)
-
velky turnaje nejsou o kvalite hry
-
Tak třeba tě něco jednou donutí, aby si se na něj nedíval s odporem, protože nevím ani proč... agrument že jsou tu daleko lepší, MP RTS, které tě baví a jsou podle tebe pravými RTS a SC2 ne je fakt trochu přestřelený, nedej bože hloupý.
-
Jsem rád, že konečně přišli na to, že je potřeba vyučit i trochu nováčky. Zkouším to v betě a docela pohoda.
-
Možná v počátcích, ale teď už rozhodně ne a jedná se zcela o jiné druhy RTS a i typy jednotek jsou jiné:)
-
Hmmm :) Takze Starcraft neni kopie Warhammeru 40K? Stejne jako Warcraft neni kopie Warhammeru?
-
Naštěstí se dneska vývojáři s obyčejným copy&paste nemají šanci prosadit, protože kdo by hrál ubohou kopii, když tu je skvělý originál. Natož aby to bylo oblíbené po patnácti letech či v kompetitivní scéně. Je to hnusná kopie, jako všechno co má kulatý hrany je hnusná kopie iPhone!
/sarcasm off -
DoW je bohužel hodně blbě vyvážený v MP:)
-
Ten nápad se mi líbí, aspoň bude hra proti AI zábavnější, nejsem moc kompetetivní hráč a multiplayer moc nemusím, ale ta hra jako taková mě baví takže uvítám jakékoliv vylepšení pro single hráče. A to se mi právě na SC2 líbí, každej si tam může najít to svoje.
-
Jelikoz neni propagace, kdyby THQ nalilo do marketingu (placeni turnaju, financni odmena pro viteze) tolik penez jako Blizzard, tak se budou hrat jeho hry ;)