Přejít na výpis diskuzí
SCII: Heart of the Swarm vás chce líp vycvičit na multiplayer
18.12.2012 | Adam Homola
64 příspěvků
-
MP je muj salek, ale ne ve Starcraftu :) Pro MP mam CoH, Supreme Commandera nebo prvni DoW :)
-
proste sachy v realnym case.
a nikdo te nenuti hrat zapasy proti neznamejm lidem, pokud mas na battle.netu nekoho ve friendech tak muzete hrat proti sobe -
starcraft proti AoE II ?? to se nedivim ze sem si toho nevsiml :)
-
Dříve se hrálo AoE II, ale AoE III je katastrofa.
-
Souhlas, opravdu jsem se do toho multiplayeru chtěl dostat ale nakonec jsem zjistil ze na to proste nemám, prostě nedokážu myslet tak konstuktivně, dopředu, a rychle reagovat na to co vidím. V kampani je z dobrého důvodu hned několik obtížností. Na Heart of the Swarm se těším, ale MP se raději vyhnu :)
-
tak teda mi nekdo vysvetlete proc se dalsi RTS nehrajou na velkejch turnajich??
-
No jelikož první Starcraft stojí po 8 letech 299 Kč (+datadisk), Warcraft III+datadisk 499, Diablo II+datadisk 399, tak 1000 Kč to bude stát za 5-6 let komplet:) Ale pokud ty to máš kvůli SP, tak bych si i počkal:) Sám jsi psal, že MP není tvůj šálek.
-
Sice Blizzard nemusim a Starcraft je pro mne cista copy & paste zalezitost, ale tohle mas v kazde strategii ;)
-
Dobre pro priste to spocitam presne :) A 3000 je opravdu o hodne mene nez 4500 :D Ale treba pak budou prodavat komplet za 1000 korun (ale je to Blizz, takze silne pochybuju) a do toho se pak vyplati investovat.
-
Moc nechápu kam tím míříš? Starcraft vždycky byl je a bude kompetetivní strategie, takže stěžovat si na fakt, že musíš umět build ordery, openingy a countery jednotek abys tu hru hrál na nějáké úrovni je asi tak stejně nesmyslné jako stěžovat si, že se musíš naučit v basketu různé rozehrání atd.
Tenhle ten typ her tě buď baví protože jsi soutěživý nebo nebaví ... ale to není Blizzardí chyba -
Až moc? Je tak akorát, průměrný hráč má svou silver a bronze, lepší mají Gold a pak výšše a výšše. Někdo musí být v těch nižších ligách. A ndprůměrné IQ ti je naprosto k ničemu, je to jenom o schopnostech daného člověka, to s IQ nemá nic společného.
-
No multak je prave to co mne na Starcraftu bavi nejmene :D
-
abych nezapomel ješte se učit ruzne druhy jednotek, každa je na neco a každa ma svuj counter, vyložene se šprtat buildordery a otevrení, to je prešlap ktery muže bavit jen naprosto zaslepené fanoušky Blizzardu. Lol.
Ted se to snaží zoufale zaplatat ale to se jim nikdy nepodari možna v pristim dilu ale na to jsou moc priposr... protože se boji prijit o svoje zisky. *1* -
Ve chvíli, kdy se v té hře točí stovky tisíc dolarů je pro všechny strany nejlepší aby hra byla co nejvíc vybalancovaná... a toho se u takto komplexní hry nedá dosáhnout ničím jiným než masivním multiplayer beta testem!
-
Aby jsi byl v SC2 nadprůměrný hráč, rozhodně nepotřebuješ nadprůměrnou inteligenci :))
Pokud se tím nechceš živit tak stačí jen trénink, trénink, trénink a trochu nadání. -
faktem je že multiplayer v sc je poradne ťežky, rekl bych až moc. Zvladat boj na vice frontach včetne micra, k tomu pruzkum, spravu zakladny a zdroju je naročné. nadprumerne inteligentne lidi to možna baví, AI to taky zvládá, ale pro normalne lidi to není.
ja si počkam na coh 2, relic se neboji experimentovat a zkoušet nove veci. -
njn MP se musi poradne betataestovat pridali tam pouhe 2 jednotky! za kazdou rasu a ted se to musi nejmin rok vyladovat *1* jesteze tam nedali 4. to rasu to by datadisk vysel nekdy v roce 2050
-
Mně tam nechybí :) já ho tam mám. Mně jde spíš o princip, jakože jak chce být člověk motivovaný když neví jak na tom je...a ano 50/50 to máš když jsi nastálo v lize, kde patříš... Ale jak potom zjitíš že se zlepšuješ ? Např. Když víš, že vyhráváš 2:1 tak můžeš čekat promote do vyšší ligy každou chvíli, ale takhle si to musíš jak **** dopočítávat, popřípadě pouze odhadovat
-
jestli ti chybý ukazatel proher představ si tam 50% +-1% protože právě to tam měl/má KAŽDÝ díky systému přiřazování soupeřů imho je to tam zcela ZBYTEČNÉ a ikdyž mne takový údaj nijak nevadí tak jestli se najdou chdáčci jedinci které to deprimuje tak ať to tam klidně neni je to maximálně úsměvné, ale o nic tím nikdo nepřijde!
-
Nj, u SC je problém v tom, že je na tu hru nabalených spoustu dementů, kteří nejsou ochotni pro své zlepšení nic moc udělat, ale přesto prskají že sou pořád v Bronzu protože ... ( dosaď si cokoliv jen né jejich vlastní lemplovatost ). A Blizzard se logicky snaží vyjít vstříc právě té velké mase špatných a průměrných hráčů. Začalo to tím, že zrušili ukazatel proher v multiplayeru pro všechny mimo master ligy a pokračuje to těmahle nesmyslnýma tutorialama. Pointa je v tom, že dokud se Bronzák nepřenese přes svou ujetou filosofii ve stylu "Já hraju dobře, ostatní to hrajou dementně a proto prohrávám", tak mu sebelepší tutorial nepomůže.