Šéf Borderlands 3 nevěří v růžovou budoucnost Steamu
-
jasne v nekterych pripadech je to vyvojar, v nekterych vydavatel, to nic nemeni na tom ze u Steamu je prodej stoji daleko vic penez nez na Epicu. Ten si samozrejme za usetrene penize na oplatku bere dan v podobe exkluzivity. Budoucnost je v obchodech, ktere budou nabizet sve sluzby za minimalni poplatky. Epic to na rozdil od Steamu pochopil a verim, ze je jen otazka casu, kdy vypali nekdo rybnik Epicu, tim ze prijde se sluzbama zadarmo. Ale to uz je hudba budoucnosti..
a co se Metra tyce, verim ze na rozhodnuti vyjit exkluzivne na Epicu vydelali rozhodne vic nez kdyby vysli na Steamu.
-
tak pokud se chcete automaticky preradit z roviny platiciho zakaznika do roviny zlodeje, tak je to vase volba
-
Samozřejmě, pak je ale velice logické aby zákazník šel na torrenty, taky je to pro něj přece nejlepší. To je jednoducha matematika.
-
Jasně. Zeptej se vývojářů Metra o kolik více peněz dostali za poslední Metro...Tady se jedná čistě o vydavatele...A stále se najdou lidé, co nevidí rozdíl mezi vydavatelem a vývojářem...Zcela nezávislých vývojářů už je naprosté minimum. I za rozhodnutím Borderlands je 2K a ne Gearbox...
A on sám mele h*vna o nás, hráčích a zákaznících. A není naprosto žádná výhoda...
-
Ano, co tenhle šašek předvedl u Aliena, tak ho nebere vážně snad nikdo...
-
Fuh, tady někomu na účtu přistálo hodně dolárků :)
-
Vsichni se na to divate spatne, a to z pohledu hrace/ uzivatele. Je potreba se na vec podivat z pohledu Vyvojare. On je steam primarne sluzba pro vyvojare a to ve smyslu ze jim umoznuje vydavat na nem hry a hraci jsou zde pouze jako spotrebitele. Pokud se na to budete divat z tehle perspektivy, tak zjistite, ze je naprosto logicke, ze vyvojari bez vlastnich storu, pujdou logicky tam, kde je store nejmin oskube. To je jednoducha matematika
-
Tenhle problém má víc lidí, já se teď zase pídil po fórech a zjistil, že minulý rok bylo hodně účtů kompromitováno a EPIC je houfně zalockoval, někteří lidé o tom dostali informační mail, jiní jich dostali dokonce několik a další zase naopak žádný. Tohle trošku podporuje mojí současnou teorii, že můj účet bude nejspíš locknutý a díky tomuhle i na nějakém blacklistu, protože mi taky support nevrací vůbec žádné odpovědi.
-
Dement. Neni problem ze to je ne Epicu. Je problem, ze to je JEN na Epicu.
Konkurence by byla, kdyby to bylo na Steamu i Epicu, a na Epicu to bylo o $5 levnejsi.
-
Je prdeI že Pitchford dělá ze Steamu monopol, přitom tu je GoG, origin atd. Valve ty vydavatele nenutí být jenom na Steamu.
-
Podívej se do spamu, minule mi to od nich tam skončilo.
-
No sice hezké, že mají teď vydavatelé možnost volby, ale že by někoho zajímalo (třeba epic), že po půl roce si musím resetovat heslo, ale uvedený odkaz na oficiálním webu mi heslo na email stejně nepošle a to jsem jim už v listopadu psal i na support a žádná odezva... :D zkrátka, když po mně chtějí abych používal novou platformu, tak bych měl mít alespoň možnost přístupu ke svému účtu.
-
"nakonec na tenhle moment stejně budeme vzpomínat jako na ten, kdy se PC digitální distribuce osvobodila od monopolu"
a samozrejme najlepsi sposob ako toho docielit je, tramdadada, vytvorenie monopolu...
-
Fajn. Čárku jsem dal blbě. Většina lidí tu v komentářích ale není schopná napsat ani tečku na konci věty v češtině, nebo dokonce použít velké písmeno na jejím začátku. Do těch taky rýpeš?
Můj úmysl byl v tom, rýpnout si do zdejších tvrdohlavých všeználků a do, můj vkus, negativní a poněkud toxické společnosti ve zdejších diskuzích, kde všichni jenom štěkají hate a pozitivního, nebo konstruktivního komentáře aby se člověk nahledal.
-
Se ukáže jak se zvednou prodeje, za rok co ty exklusivitky co tam byly od začátku už budou i na Steamu. A říct že Steam bude mrtvej je hodně nad nesený.
Taky říct že je to největší značna na Epicu je tak nějak trochu až moc nad nesený. Jsou tam Ubi hry, je tam fortnite, bude tam Detroid a je tam Metro. Opravdu je B3 největší značka která tam je?
-
Nejsem žádný zastánce Steamu. Upřímně v poslední době jsem uvažoval o pár hrách a nakonec si vybral Shadow Tactics, protože je na gogu a můžu si ji normálně stáhnout a hrát bez dalšího klienta. A je fakt, že v poslední době chodím na gog čím dál častěji.
Na druhou stranu mě fascinuje, jak se o Steamu mluví jako o nějakém absolutním zlu. Možná, že současný stav není optimální. Ale podle mého názoru Steam byl ten, který prošlapal cestu digitální distribuci a "osvobodil" hodně tvůrců a profesí kolem her od monopolu velkých distributorů. Samozřejmě, že to není důvod proč by se neměl Steam měnit, zlepšovat a proč by se nemělo poukazovat na jeho chyby, či stav. Stejně jako to není důvod proč by neměli vznikat nové služby a konkurence, která si prostě nějak povede. Ale připadá mi hodně zvláštní dělat ze Steamu zlouna, který celý průmysl dusí ... já to vnímám minimálně neutrálně, možná spíš opačně.
-
TY si sranda tohleto :D
-
Abych tu do tebe jen verbalne nekopal,
(to je jediný co na vás pomáhá)
Kopnu si dotebe tímto
Klient-server (anglicky client–server, výslovnost [ˌklaiənt ˈsəːvə(r)]) je síťová architektura, která odděluje klienta (často aplikaci s grafickým uživatelským rozhraním
Fakt nechápu, proč jsi mě chtěl obohatit něčím, čemu sám nerozumíš, když nerozumíš ani slovu "appka"
-
Spíše zoufalec co by hned dával mínus... naětěstí má smůlu.
Jsem o to rád (že tu už nejsou) páč spousta lidí se v mínusování tady vyžívala.
-
To není expert, to je menecennej kokit.
Poznáš to tak, že nic nenapíše, ale zároveň l se tě pokusí bez argumentů v něčem opravit