Šéf Borderlands 3 nevěří v růžovou budoucnost Steamu
-
No není sám... Nicméně EPIC nebude tím nejlepším, vždyt Steamu trvalo přes deset let (!!) než se usadil a nějak zprovoznil a dalších dejme tomu 4 roky než se opokydal hnojem 😈
-
Wtf? Můžeš nepsat bezpredmetny komentáře? Nebo si dej rovnou facku.
Fakt jako jsou všichni Slováci na internetu tak k ničemu, nebo máš jen dnes krámy?
-
to nie je Appka, to je klient
-
No asi zpětně podle poptávky zaměří developery tě "appky"
Ale jen hádám.. Asi by bylo lepší už onu appku vydat s nějakou zásadní odlišnosti.
Nicméně taky čekám, kdy dotoho konečně Teda slapnou?
-
Právě. Jde o tu šílenou lež. DOdnes mám v paměti, jak teatrálně prohlašoval, že Alien je jeho nejoblíbenější značka, že se s tím piplají. Pak ty E3 "gameplaye", které ve finální verzi byly úplně jinak a mnohem hůř. Ta hra byla šílená, a ty lži okolo ještě horší. Miluju Borderlands a B3 si pravděpodobně koupím, ale Randy je prostě šílená samice od vepře.
-
a co je tom spatne ty experte? Krome carky samozrejme
-
Me by teda osobne zajimalo kdy uz ten EPIC store zacne byt dobry pro ty hrace.
Omyla se to pri kazde exkluzivce a vyhody nevidim zadny, jen nevyhody.
Hry jsou paradoxne jeste drazsi pac neco jako regionalni nacenovani je pro EPIC sprosty slovo(i kdyz to je i nakupni kosik).
-
Když už píšeš anglicky, tak piš alespoň správně...
-
mno jo ale zase udelal Opposing force :<
Ale je pravda ze i kdyz marines nejsou jen jeho chyba(delalo na tom vic studii afaik) tak dost lhal hracum no :/
-
Ačkoliv jsem z těch, kterým exkluzivita na Epic Store nevadí a vlastně ji vítá, způsob, jakým ho Rendy Pičford obhajuje, je směšný. Randymu od Colonial Marines nelze věřit ani slovo. Nikdy nezapomenu, Randy! Nikdy!
-
"Konkurence v obchodech bude skvělá pro zákazníky" - ze jsem porad nepostrehnul ani jedinou skvelou vec, kterou mi Epic nabizi.
"Když se podíváte třeba na Origin nebo U-Play, ti nejsou reálnou konkurencí Steamu" - Tak na tom uplayi si aspon jako zakaznik muzu za postup ve hrach odemknout 20% slevu a poskytnout ji komukoliv. Cili proc bych si mel ubisoft hru kupovat na epic storu, abych pres nej stejne poustel Uplay, kdyz ji muzu koupit rovnou na uplayi a jeste vyrazne levneji.
Kde jsou sakra ty vyhody pro hrace. Hlavni duvod hejtu na epic store je to, ze je zakaznik nucen kupovat zbozi na sluzbe, ktera ma horsi podminky nez konkurence ...jinak uz by to bylo pri dnesnim mnozstvi launcheru kazdymu uplne jedno.
-
Aaaand we're off to the comment section to see, what the experts think.
-
Randy je hlavně k*k*t, to se ví už dlouho a teď to akorát znovu potvrdil