Přejít na výpis diskuzí
Šermířský souboj z Kingdom Come: Deliverance láká na novou alfa verzi
5.6.2015 | Aleš Smutný
183 příspěvků
-
Mně se to líbí moc... Apeluju ovšem znovu na vedení Games, ať konečně udělá něco s úrovní diskuzí, protože počet hlenů v komentářích začíná být neúnosný...
-
-
Udělalo a je to horší než před tím. Noví admini nemají cit pro diskuse, mažou radikálnější názor, někdy i srandu, ale ty trotly, co tu blijí, ne.
-
Koukám další komouš, pán by rád zakazoval a diktoval co se může.
-
-
Prosím tě, se podívej na ten bordel vokolo. Polovina lidí tu hejtuje tak trapně, že mi je stydno tu vůbec diskutovat. Když si uvědomím, že uprostřed zkouškového tady trávím minuty volna, jsem opravdu hodně nasr*nej...
-
-
drži te tu nekdo? nikomu tu schzet nebudes tak pal a nemel
-
-
A další hlen.:D
-
-
-
Co má komunismus společné s anarchií? To je typický pseudoargument, že něco zakazuješ, ty seš komouš... *7*
-
-
Další potrefená husa, vaše komoušská velkomožnosti...
-
-
Ona by stacila slusnost ... a ta s komunizmem nema nic spolecneho. Ale to bych chtel moc. Asi ani nevis, co to slovo znamena.
-
-
-
-
To je ale nejaky jeden hater, co si na kazdy komentar zmeni nick. Na 99% fanboy skyrimu, ktery dodnes neunesl ten clanek.
-
-
Vávra ted hraje zaklínače, tohohle se dočkáme stejně tak někdy v roce 2017 možná *1*
-
-
*1* *1*
-
-
Jena věc mě nepřestává fascinovat. Ať už jsou videa od WH sebešpičkovější, tak vždycky se tu předhání spousta zoufalců v tom, kdo tu hru více shodí *7* Fakt tu dnešní dobu nechápu, dřív se v diskusích normálně diskutovalo, teď mně příjde, že diskuse slouží pouze jako útočiště pro nějaké uhrovité panice, kteří v životě nemají nic lepšího na práci než na vše nadávat
-
-
A co ze je na tomhle videu tak spicovyho? Tohle je prace s pripravenym podkladem pro animatora na vikend.
-
Nikdy se v int. diskuzích normálně nediskutovalo. Int. diskuze jsou od počátku odpad. Výjimkou jsou odborné weby, kde ale taky bývají slušná dramata a hádky.
-
Vítej v 21. století.
-
-
Spíš v ČR...
-
-
To je spíš globální problém, podobné diskuzní s*ačky najdeš i na ne-českých webech.
-
-
-
-
Borci. Inovují a to je odvážné. Držím palce aby se to povedlo a prodávalo se to.
Sice na tupém mlácení jako vy Skyrim stylu něco je (díky tomu stylu tam lehce dají hodně různých druhů zbraní a nějak to funguje) ale tohle je kvalitativně jiná liga. -
To je zase diskuze....Max a jeho alter ega, GGG a jeho alter ega....
Mimochodem lehké a střední zbroje vážily do 30 kg, současné "zbroje" vojáků při plné výbavě váží okolo 25 kg. A neviděl bych, že by jim to nějak bránilo v pohybu. Celoplátové zbroje se používaly buď v turnajích nebo jízda. Pěší těžce opancéřovaný pěšák byl mrtvý pěšák. Proto většina měla kombinaci, nikoliv celoplát. -
-
a taky umí levitovat jak postava v 0:29 ? *1*
-
-
Kde tam kdo zas levituje? *8* Pouštím si to kvůli tobě znova a nic nevidím.
-
-
-
Asi poprve v nejake hre vidim halfswording. Hezky
-
Hmm. Spise mi to pripada jako celek nasnimany v motion capture pro cut scenu. Ale treba se pletu. Pokud budou souboje takto vypadat ingame, ta plynulost a vzajemne interakce, pak rad vyseknu hlubokou poklonu, protoze zatim jsem ingame nic podobneho nevidel. Zatim tomu moc neverim.
-
-
ja si myslím, že to je ze hry, ale ten konec ty pěsti budou motion capture, ta grafika bude stejná jako na teaseru
-
https://www.youtube.com/watch?v=Qsv7f_0WZHM
-
-
To je ale dost podstatny rozdil. Na videu z odkazu se dostava do kontaktu pouze uderem mece a moment kontaktu je maskovan rozhozenim kamery.
-
-
Taky to není plátová zbroj, takže musí být opatrnější.
Myslím že máš pravdu a tohle je čistě na motion capture založená scénka, evidentně to není gameplay (protože ovldání takového souboje s tolika možnostmi by bylo příliš komplikované). Ale i tak dufám, že soubojový systém bude na úrovni - a v přechozích videích obsahujících jeho náznaky na úrovni docela vypadal.
-
-
-
-
Chci ten pohled z přilby!!
-
-
Tak si nějakou kup a nasaď. *1*
-
-
a uvidi vic než ten ve hre *1* , ten pohled je nerealne zredukovanej
-
-
Jo maxíčku, jde vidět, že ty nejsi zaostalý a jednoduchý v jedné věci, ty jsi jednoduchý prakticky ve všem. Mimochodem už ti někdo řekl, že existují desítky typu hledí, od těch, kdy prakticky nic nevidíš, protože škvíra je jenom 1 cm široká a vzdálenost mezi mezerami je vyšší než mezera mezi očima až po klasická, která odhalují většinu obličeje a chrání hlavně bradu a krk? *7*
-
-
jo mimochodem je to ritirska zbroj a rytir bojuje z kone jinak je v boji neužitečnej, videl jsem to v Game of Thrones *5*
-
-
aaa: Pěkný jak předaboval všechno, včetně koně :-D
-
Asi to bude hodně hisotricky věrné, viděl jsem z toho jen tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=XtoBFXSvD6Y -
Ritir nebo rytir? *1*
-
-
-
To je mimochodem asi pravda, ačkoliv bude záležet na kvalitě helmy a vzdálenosti průhledů pro oči od očí.
-
-
-
-
Ah to fantasmagorcasualovci neskousnou, že v teaseru drží rytíři v ruce meč a ne vodítka s draky na konci co se prcaj...
-
pekne